- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
válasz
radi8tor #20045 üzenetére
Értem, erre nem is gondoltam... Végülis jogos. De visszatartó erőként esetleg olyat lehetne, hogy ha indokolatlan, vagy sértő a spoiler, akkor az illető kap 7 v 30 nap read only-t, hogy tanuljon a hibájából. A 112-t sem lehet indokolatlanul használni és újabban már keményen büntetnek érte.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #19259 üzenetére
Szándékosan nem kevertem ide a privát üziket, hiszen az ÁSZF már rendelkezik privát üzenet részbeni, vagy egészben történő megosztásáról.
Nincs vételi szándékom, de a potenciális vevőjelölteket szeretném előnyösebb helyzetbe hozni.
Épp mintha a szomszéd termelői virágmézét hype-olnám...
De továbbra sem az én motivációm a kérdés, hanem a cselekmény következményei. -
macilaci78
nagyúr
válasz
radi8tor #19257 üzenetére
És ha kimoderáltatja, vagy csak simán szerkeztette? Ugye a moderált hsz-t látjátok, de a szerkesztés előtti állapotot nem.
És csak akkor számít üzletrontásnak, ha a hirdető jelenti? Mi van, ha az eladó nem jelenti, de amúgy az ÁSZF-fel szembe megy? Vagy csak lebukáskor bűn a bűn? -
válasz
radi8tor #13873 üzenetére
Pl az inaktív egyedek miatt. Van MODI, HAPRÓD, és TG is akik szimplán nulla aktivitást mutatnak, illetve az aktivitásuk konvergál a nullához. Konkretizálni nem látom értelmét, mert jól láthatóan erre a felvetésre sincs igény, csak furdal a kíváncsiság.
Nemrégen volt egy nagy aktivitási hullám amikor Kalandor törölt pár jogosultságot, de utána megint mélységes csend.
Természetesen megértettem, hogy itt mindenki önkéntesen dolgozik, ami belefér. Ugyanakkor mégsem akaródzik elfogadni, hogy vki elfogadja a közösségszolgálatot de utána nem csinálja.
Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Asus Dual Geforce Gtx 1660Ti Oc 6Gb
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest