- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Egy korszak vége
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz radi8tor #20045 üzenetére
Értem, erre nem is gondoltam... Végülis jogos. De visszatartó erőként esetleg olyat lehetne, hogy ha indokolatlan, vagy sértő a spoiler, akkor az illető kap 7 v 30 nap read only-t, hogy tanuljon a hibájából. A 112-t sem lehet indokolatlanul használni és újabban már keményen büntetnek érte.
"The quieter you become, the more you are able to hear..." ― Ram Dass
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #19259 üzenetére
Szándékosan nem kevertem ide a privát üziket, hiszen az ÁSZF már rendelkezik privát üzenet részbeni, vagy egészben történő megosztásáról.
Nincs vételi szándékom, de a potenciális vevőjelölteket szeretném előnyösebb helyzetbe hozni.
Épp mintha a szomszéd termelői virágmézét hype-olnám...
De továbbra sem az én motivációm a kérdés, hanem a cselekmény következményei.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #19257 üzenetére
És ha kimoderáltatja, vagy csak simán szerkeztette? Ugye a moderált hsz-t látjátok, de a szerkesztés előtti állapotot nem.
És csak akkor számít üzletrontásnak, ha a hirdető jelenti? Mi van, ha az eladó nem jelenti, de amúgy az ÁSZF-fel szembe megy? Vagy csak lebukáskor bűn a bűn?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
bitpork
nagyúr
válasz radi8tor #13873 üzenetére
Pl az inaktív egyedek miatt. Van MODI, HAPRÓD, és TG is akik szimplán nulla aktivitást mutatnak, illetve az aktivitásuk konvergál a nullához. Konkretizálni nem látom értelmét, mert jól láthatóan erre a felvetésre sincs igény, csak furdal a kíváncsiság.
Nemrégen volt egy nagy aktivitási hullám amikor Kalandor törölt pár jogosultságot, de utána megint mélységes csend.
Természetesen megértettem, hogy itt mindenki önkéntesen dolgozik, ami belefér. Ugyanakkor mégsem akaródzik elfogadni, hogy vki elfogadja a közösségszolgálatot de utána nem csinálja.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest