- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Digitális Állampolgárság Program
- Megoldások IBS/IBD-re
- Szólánc.
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
válasz BomiBoogie #11450 üzenetére
És egyébként a fejlesztésnél mik a prioritások? Mert az általam e topicban korábban javasolt dolgokra, a kutya nem reagált semmit. Ami nekem azt sugallja, hogy én lennék az egyetlen, akinek ilyen óhajai vannak. Ezt mondjuk erősen kétlem.
-
canniball
nagyúr
válasz BomiBoogie #11420 üzenetére
Értem, akkor várjuk szeretettel.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Sk8erPeter
nagyúr
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz BomiBoogie #11370 üzenetére
(facepalm)
Egy büdös szóval sem állítottam, hogy megfelelően szabályozott, csak szimplán arra reagáltam, hogy "Magyarországon meg szerintem a kormány azt sem tudja, hogy eszik-e vagy isszák.", mert ez így ebben a formában nem igaz, nyilván van valamilyen szintű fogalma az illetékes személyeknek, de amúgy meg nehogy már úgy tűnjön, hogy én a kedves kormányunkat bármilyen módon is védeni kívánom, azért nem bolondultam meg A másik meg, hogy a jogalkotói álláspontot nehogy már nekem kelljen elmondanom, mondja el olyan, akinek elvileg valamennyire értenie kell hozzá, vagy lehet minimális rálátása - hát ez nem én vagyok, én nem vagyok jogász, és nem is akarok az lenni , úgyhogy ezt a kérdést inkább visszapasszolom neked.
Amúgy meg ilyen alapon a felhőalapú technológiák sem "megfelelően szabályozottak", de nehogy már ezt nekem kelljen elmagyaráznom neked...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
HuMarc
veterán
válasz BomiBoogie #11036 üzenetére
Mivel amúgy is sok a Melyik ****-t vegyem? topik, ezért gondoltam arra, hogy ne a rangja változzon meg, csak a 0. hozzászólásban szerepeljen a neve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Magisk
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest