- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Aktív témák
-
-
Sk8erPeter
nagyúr
Semmi értelme, hogy egyből az új hsz. születésekor blokkolódjon a hsz. szerkeszthetősége, de ezt már mások is kifejtették. Gondolj bele, csak elcseszel egy linket, ki akarnád javítani, de már nem tudod, mert 2 másodperccel a tiéd elküldése után érkezett egy új, abszolút nem a tiédhez kapcsolódó hsz. Akkor aztán dühönghetnél, hogy a francért nem lehet már szerkeszteni. Vagy rájössz, hogy olyat is beleírtál, amit nem kellett volna, stb... Ez az 5, ill. 15 perces szabály sztem pont jó.
-
föccer
nagyúr
-
HuMarc
veterán
Szerintem akármennyi a szerkesztési idő, úgyis lesz valaki aki pont lemarad róla. Szerintem inkább addig lehessen szerkeszteni egy hozzászólást, amíg érkezik egy következő. Mert utána úgyis értelmetlen, mivel senki nem nézi meg a hozzászólásokat visszamenőleg és a szerkesztést sehogy sem jelzi a rendszer mások számára.
És ha a következő hozzászólás megérkeztéig lehet szerkeszteni, akkor nem lehet hülyíteni a másikat azzal, hogy kiszedsz egy részt, amire reagált.
Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Okos Otthon / Smart Home
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán Független
- Dell Latitude 5430 i5 és i7 12.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN bill, Win11 laptop notebook
- Dell Latitude 5320 i7 11.gen CPU 16GB RAM 256GB SSD 13,3" FHD, HUN LED bill, Win11 laptop notebook
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest