- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HÁZIGAZDA
válasz szoke12 #11456 üzenetére
tényleg nem szeretnénk alkudozni azon, hogy mi mennyi energiába kerül. most egyébként duplába, mert az új HA-n minden ilyen tekerést replikálni kellene. sokszor írtam már, hogy bármennyire is bunkó és önző reakciónak tűnik, nem reagálunk a "mikor lesz kész" jellegű dolgokra, nem akarjuk azt a látszatot kelteni, hogy tessenek minket jól elszámoltatni. de ez nem jelenti azt, hogy nem is csinálunk soha semmit, csak nem szeretnénk, ha "elkapatnánk" a usereket, mert annak sosincs vége, de közben a számlát mi fizetjük / hó.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
föccer
nagyúr
válasz szoke12 #11456 üzenetére
Ha magától nem íródik meg a kód, nem kerül tesztelésre, majd kerül át az éles rendszerbe, akkor bizony a fejlesztére erőforrát kell áldozni. Ha nem is kell egy nagyobb rendszert megírni, de mindenképpen foglalkozni kell vele, amire (mint Parci írta) most nagyon nincs kapacitása a csapatnak. Azért van itt ez a topik, hogy az ide beírt ötletek ne merüljenek feledésbe. Ha van idő/energia akkor a használható ötletek megvalósításra kerülnek. Volt erre már jópárszor példa.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
jerry311
nagyúr
válasz szoke12 #11326 üzenetére
Nem biztos, hogy bug.
Mennyi ido telt el a 4 hsz kozt?
Az uj hsz-eket akkor szamolja a rendszer, amikor letoltod az oldalt. Ha a topic megnyitasaig tobb ido telik el, akkor a szamlalod nem feltetlenul friss.
Mondjuk megnyitod reggel 9kor az X topicot, jobbra lent latod, hogy Y topicban van 1 uj hsz.
Elolvasod X-ben az ujakat, majd pl. 9:20-kor kattintasz Y-ra, hogy megnezd az 1 uj hsz-t. Elofordulhat, hogy 9:00 es 9:20 kozt szuletett meg 3 uj hsz Y topicban. Ezek nyilvan csak akkor latszodnanak az eredeti szamlalon X topicban, ha arra kozben rafrissitesz.Probaltam erthetoen... Lehet nem sikerult.
-
MrSealRD
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz szoke12 #11196 üzenetére
Igazából tényleg nem lenne egy nagy szám egy linket odatenni... de addig is, ha Chrome-ot használsz, ennek az extensionnek hasznát fogod venni, ezzel megoldott kérdés az is, amit szeretnél:
Prohardver! EszközökSk8erPeter
-
föccer
nagyúr
válasz szoke12 #11194 üzenetére
Hardverapró -> részletes kereső -> szűrés felhasználó szerint: [link]
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz szoke12 #11161 üzenetére
Ehhez szerintem semmi köze a PH!-soknak, ez a Gmail saját dolga, hogy mi alapján dönt, hogy az adott szöveg elrejthető-e. Bár lehet, hogy lehet ezzel trükközni, hogy valami új szöveg kerüljön oda, de sztem ez mondjuk nem annyira jó dolog, plusz az általad említett dolog csak szálba rendezve jön elő, amikor a korábbi értesítőket a privikről nem törölted. Ha az adott szálban csak egy levél van, akkor nem rejtegeti el a szöveget általában.
(#11158) canniball :
hát én csak remélni tudom, hogy nem begépelős, mert akkor aztán nézhetünk, hogy milyen okádék módon el vannak írva a városok nevei... Ahogy föccer is írta.
Annyira nem nagy dolog megszerezni Magyarország összes településének a nevét, a hozzájuk tartozó irányítószámokat, utcaneveket, amit aztán be lehet vinni adatbázisba, a Posta hivatalos honlapján fent van egy komplett lista. Remélhetőleg kész adatokkal dolgoznak, nem a felhasználóra bízzák a begépelést...[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
föccer
nagyúr
válasz szoke12 #10970 üzenetére
Az utolsó feltünés az minden olyan műveletvégzés a ph-n, ami az adatbázisok írásával jár. Tehát hsz írása, privát írás stb. Ha valaki bejelentkezik, de nem ír semmi tartalmat, csak olvas, keres, akkor nincs "aktivitása", így a két időpnt meg fog egyezni.
üdv, föccer
-
MODERÁTOR
válasz szoke12 #10890 üzenetére
A Logout is meg fog újulni, de amíg nem kapta meg az új külsőt, addig a mostani újítások (pl. topic információ rendszer - TIR) sem látszódnak Logout alól.
A régi kódba nem éri meg beleírni.Ha a Logout is megújul, akkor a mostani, szépen összefoglalt első hozzászólások tartalma átkerül a 0. hozzászólásba, az 1. pedig eltűnik. (Persze ezt a műveletet kézzel fogjuk végrehajtani.)
Harrrr!!!!
-
HÁZIGAZDA
válasz szoke12 #10224 üzenetére
ha megcsináljuk, akkor is lesz ember, aki nem használja a fórumot, mert nem tetszik neki, vagy máshoz van szokva, vagy mittomén. nyilván sosem tudunk univerzális megoldást adni. talán azért még így is előrelépés, hogy legalább van mobil verzió, túl sok anyagi előnyünk nem származik belőle, hogy megcsináltuk, sőt.
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
MODERÁTOR
válasz szoke12 #10222 üzenetére
Kérdés - válasz
Folytatás, magyarázatA Logoutnak egyelőre nincs mobil verziója, de várható egy design frissítés ott is, akkor talán a mobil verzió is elkészül.
Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Robotporszívók
- ASUS routerek
- Spórolós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ubuntu Linux
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest