Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, van version control... Inkább elméleti jellegű a kérdés. Én úgy gondolom, hogy ha már újraírtam, teszteltem, és okés, akkor nem kell otthagyni kommentbe....én törölném. Pont azért, mert ha mégis kellene akkor visszaállok egy korábbi verzióra az adott osztályból és megnézem. Csak arra lennék kíváncsi, hogy esetleg van-e valamilyen más szempont ami miatt ez jó lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen videókártyát?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Google Pixel topik
- Szemüveges topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 White OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működésse
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4681
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest