- Luck Dragon: Óraátállítás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igazán nincs mit. Haszontalan tanácsot bárkinek szívesen adok.

Há! Itt azt állítják, hogy alapesetben a session.close() is nyomja a flush-t. Pedig le mertem volna fogadni, hogy nem tesz ilyet. Nagyon rég Hibernate-eztem.
Amúgy ez kicsit meglepő, de ember legyen a talpán, aki egy ilyen apidoc-ból kideríti, mi a szitu: "The Session is sometimes flushed before query execution in order to ensure that queries never return stale state." Nesze semmi, fogd meg jól.
Most én se tudom sajnos kipróbálni, de egyre kevésbé valószínű, hogy exception lenne a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest