Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Igazán nincs mit. Haszontalan tanácsot bárkinek szívesen adok.

Há! Itt azt állítják, hogy alapesetben a session.close() is nyomja a flush-t. Pedig le mertem volna fogadni, hogy nem tesz ilyet. Nagyon rég Hibernate-eztem.
Amúgy ez kicsit meglepő, de ember legyen a talpán, aki egy ilyen apidoc-ból kideríti, mi a szitu: "The Session is sometimes flushed before query execution in order to ensure that queries never return stale state." Nesze semmi, fogd meg jól.
Most én se tudom sajnos kipróbálni, de egyre kevésbé valószínű, hogy exception lenne a vége.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest