- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- borg25: Kórházi beszámoló
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave-11
tag
Sziasztok!
Gyakorolgatok éppen, és azt szeretném megtanulni, hogy a getResource() függvény segítségével hogyan érjek el ilyen forrásállományokat, és azokat kezelni tudjam a programjaim segítségével.
A problémát igazából most az okozza, hogy rengeteg féle-fajta megoldást találok a neten, nem tudom melyik lenne a jobb, plusz sajnos még egyiket se sikerült megvalósítanom
De most ne is ragadjunk meg egy konkrét kódrészletnél, inkább elmondom mit szeretnék.
Konkrétan egy Maven projektet hoztam létre, van benne két mappa amit használnék, az src/main/java, ugye ide mennének az osztályaim, és az src/main/resources, ide pedig a forrásállományok. A forrásállományok mappájába létrehoztam egy sima szöveges fájlt, res01.res névvel, írtam bele 3 sort, ezt szeretném majd kiolvasni egy megírt osztály segítségével.
És akkor ami a kérdésem lenne, mi erre a legelterjedtebb módszer, illetve amit még nem értek, hogy a getResource() függvénynek milyen logika alapján kell megadni az elérési útvonalat?
Ha valaki saját választ ír azt nagyon megköszönöm, de ha linkeltek valami jó tutorialt nekem az is megfelel.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest