Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
[link] ez az a Bólyais könyv?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
concret_hp
addikt
na 2 leülésből írtam 219 sornyi kódot önlabhoz (ez nálam azér nagy teljesítmény )
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Béló
aktív tag
no a zéhá időszak is megkezdődött
jövő héttől zh-k tömkelege, de jo ennyi zh-m mint idén még sosem volt: 14 db
a 4 vizsgás tárgyamból 3 hoz minimum 2 zh-t kell megirni az aláiráshoz, mekkora már -
KMan
őstag
na vazze en is nyomom a zh-kat
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
bpx
őstag
nekem nem lesz 1 zh-m se
ja és a szakdolgozatomban már megvannak a fejezetek címei -
REDeath
őstag
az normális ha a valszámtól minden alkalommal elmegy az életkedvem, meg erőm a bme-hez meg minden?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
REDeath
őstag
válasz norbiphu #7761 üzenetére
5/3 kiszh kell meglegyen ebből 1/0 állok, holnap lesz 2/0, utána nem ronthatok, szal még 2 gyak erejéig van matematikai esélyem aláírásra
ja és egy kiszh 20 pont 12 ponttól van meg, 10-10 felosztásban elmélet és feladat.
elméletből kihagysz egy vesszőt már levonnak 30 pontot a 20-ból kb, a feladatot a múltkorit meg nem volt honnan kiszopjam, lévén most halottam először valszámról.valami geometria úton kellett megoldani, és ilyet csináltunk is legelső gyakon csak ott a feladat sugallta is szószerint hogy geometria úton kell megoldani... holnap azért remélem meglehet tekinteni, meg kicsit elbeszélgetni a gyakvezérrel, hogy mégis mi a fasz
mod: jah, hátha a télapó olvassa sch listát és visszaír hogy emberi módon meg lehet tanulni a varázszokniból
amúgy "Dr." Pintér Márta Barbara, és bocsánat ha tahó vagyok, de agyilag nála vmi nincs rendben? beszédéből meg viselkedéséből gondolom, nem a tanításra való alkalmatlanságából[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
válasz norbiphu #7766 üzenetére
lesz nagyzh is nyugi, az a szép. meg hogy kiszhkat nemlehet pótolni. jippié.
te kereszten toltad le? mondjuk kereszten is gondolom ugyanezt a tömény szart adják le, ahelyett hogy legalább 20 percet előadásonként emberi módon magyaráznának.
pintérnél az is fura volt, hogy megkérdeztem valamit tökre leegyszerűsítve, gondoltam akkor a válasz is egyszerű lesz, és úgy megértem. hát, az egyszerűt fel se fogta. kapásból nyomta ugyanazt amit a táblára írt előtte 45 percig. de úgy hogy 1%-ban se volt képes máshogy magyarázni. mint valami robot vagy nemtomui: ha "mindenből" kereszten nyomnám, annyi elizélt időnek tűnne hogy nyomnék egy harakirit ilyenkor irigylem azokat akiknek a vérükben van az egyetem. nem kell 5-ös, de a mindenből 2-es is álarc...
[ Szerkesztve ]
-
norbiphu
őstag
válasz REDeath #7767 üzenetére
meglett egyenesen, eddig csak a fizikát sikerült keresztre tenni hálistennek. (amit nem is bánok, vargánál legalább megértettem). kereszten is ugyanolyan amúgy, legalábbis a beszámolók alapján.
(grafika is kereszt, de az folyamatban van jelenleg is )
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
REDeath
őstag
válasz norbiphu #7768 üzenetére
és van koliban valaki aki át tud rugdalni valsázmból? nemis tudom, segít megcsinálni 2 milió feladatot, akkor hátha meglesz legalább aláírás?
igazából az a baj hogy nincs semmi kiindulási alap, feladatokat nemtudom leellenőrizni de 99%-ban úgyse kapnék jó eredményt, elméletből meg mint mondtam szörszálhasogató buzikmost épp hawaiion nézek munkákat kimegyek szörföt waxolni vagy nemtudom
-
REDeath
őstag
dettó ha ez megnyugtat.
még a tök alapnak számító feladatok se mennek, de ha mennének amúgy, most este már úgy felbasztam a fejem, hogy semmi értelme már itt szenvednem. csak nem gondoltam hogy 1 hónap alatt eldől hogy kereszt lesz belőle. és ki tudja hányszor leszek kereszten ebből.
mindjá átmek emobade ha megszopom, legalább 1 vizsgával kevesebb, ha már más jó nincs a dologban...
[ Szerkesztve ]
-
REDeath
őstag
nekem inkább a feladattal vannak gondjaim. elméletet végszükség esetén bemagolja az ember, de feladat az vagy tudod vagy nem. és sztem gciség hogy csak 1 feladat van, mer ha nincs ötlet arra, de másfajtára lenne, akkor szopó. tudom ez egyetem nem kell nyavalyogni, de leszarom
-
concret_hp
addikt
verilog az komoly szopás
a valszám miatt a mi évfolyamunk is anyázott rendesen, de nem a nehézségével, hanem keláék hozzáállásával volt nagyobb baj. emlékeim szerint
vagy fullba vagy sehogy :D
-
norbiphu
őstag
válasz concret_hp #7774 üzenetére
te mikor jársz aludni?
-
tototos
őstag
Szerintem a valszám sehol sincs a grafika és szabtech című nagyon "izgalmas és könnyű" tárgyakhoz képest. Tehát amikor grafikából egy görbét kell lederiválni 2-szer és abból valahogy kijön egy vektor az úgy kellemes.
-
Senhi
aktív tag
válasz REDeath #7773 üzenetére
Ok probléma megoldva Mi 10 perccel mindig később kezdjük az órát, így ma gondoltam egyet, átmentem egy másik csoporthoz, az ajtó nyitva volt benéztem, lenéztem a kérdéseket a tábláról és ennyi. Maradék 7 percben megtanultam/ csoportosan megoldottuk. Nem ért meglepetés .
-
REDeath
őstag
nah nekem most a második meglett, első se ártott volna mer akkor már csak 1 kéne plusz a nagyzh. de így még mindig van egy esélyem
szarzh mg elég könnyű volt, rem nem javítják túl szörszálhasogatóan. sztem nem is lesz karó egy seui: szerencsére a végleges gyakvezérünk jófej, Neu Gergely. nem azt mondom hogy értem amit csinál, de nem a végítélet érzés van ha bemegyek terembe
[ Szerkesztve ]
-
norbiphu
őstag
kint van a második grafházi! epic lett.
akit érdekel: [link]
-
REDeath
őstag
válasz norbiphu #7781 üzenetére
lol ez mi? miben kell ezt leprogramozni? van vmi külön raytrace motor és azt kell programozgatni? vagy 0-ról írd meg C-ben vagy wtf?
Asszem ezek után beleszerettem a valszámba bár a grafika téma érdekesebb. csak a témaKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
norbiphu
őstag
válasz REDeath #7783 üzenetére
0-ról kell, openglből csak annyit használhatsz hogy gldrawpixel.
ja, egyre durvábbak a cuccok. aláírásom van, de azért szeretném megcsinálni a kisházikat szóval nekiállok ennek is. csak előtte még átnyálazom az elméletet mert ehhez kelleni fog. kíváncsi vagyok ezt pl hányan fogják tudni megoldani.
-
addikt
Hali!
C-t melyik programmal érdemes írni mert ez a mikrofos-os nem jött be.
Egy vicces dolog.Laboron meg a tanár felírja a programot a táblára.Nekünk fnem fogja elmondani mi mit jelent,mert majd úgy is megértjük.
Ha meg kérdezek tőle valamit,megnézi a könyvben a választ.Ha meg nincs benne,akkor meg úgy is utánanézek.
Legdurvább.Itt egy program valami számolást csinál,de ne írjatok be 0-át és - számokat mert arra nem működik -
REDeath
őstag
válasz grabber #7787 üzenetére
én Codeblocks-al toltam, de néha nem árt VS-be csekkolni, mert más a fordító mögötte. Jó, be lehet állítani hogy gcc helyett ugyanazt használja mint VS, de ha nem teszteled VS-ben pl a házit, akkor 80% hogy szopsz mikor bekell mutatni
Van egy még "kisebb" progi, a DevC++, az is használható.
-
addikt
válasz REDeath #7788 üzenetére
Mert látam linux alatt olyan programot,ami kiszínezi a különböző stílusú utasításokat stb.Az megtetszett.
Az csak c++ van,hogy ha elkezdek egy utasítást,akkor felajánlja a további lehetőségeket amikkel folytatva az utasítás értelmes is marad Mert láttam iylen progit is,de c++ banCB nem rossz progi elsőre.
[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
válasz grabber #7790 üzenetére
Windows alatt Visual Studio különböző verzióit javasolnám, ha sikerül megtalálnod a jó projekt típust akkor nem lesz gond vele. nixok alatt vim , emacs vagy Eclipse valami jófajta pluginnel. Ezekben mind van syntax highlight illetve némelyikben kódkiegészítés is.
laboron meg kérdezzetek ha valami nem tiszta, az a célja. A tanár valszeg nem fogja leharapni a fejeteket (sőt örül h. van interakció).
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
addikt
válasz REDeath #7793 üzenetére
Hogyan lehet C-ben megoldani,hogy a szám végeredményét nem akarom előre definiálni,hogy 5 helyi értékű lesz,hanem a végeredmény alapján döntse el mekkora helyi értéken írja ki.
Nem akarom megmondani,hogy a végeredményt 12 helyi értéken írja ki,mert ha az eredmény 100,akkor helyette ez lesz:000000000100
-
addikt
válasz concret_hp #7798 üzenetére
Megnézem.De az rémlik,hogy sok 0-át is láttam már.Csak előtte vagy utána volt egyes?
-
bdav
őstag
válasz grabber #7799 üzenetére
mondjuk ez a 0-s padding tényleg gyanús, ilyet sztem alapból nem csinál, hanem üresen hagyja a helyeket (12 széles lesz mindig, de sok space és utána a szám)
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest