Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbiphu
őstag
na közben megtaláltam a labor és gyakvezér listát: [link]
Hétfő 10-12-re kéne választani valakit a listából, de lövésem sincs kit. voltatok már valamelyiknél? a proggyakvezérem Izsó Tamás, érdemes lenne hozzá menni szoftverlabra is?
a szoftver labornál mi az a sok betű? hszks teremazonosító betű lenne?
előre is köszi a helpet -
Drizzt
nagyúr
Majd javasolnak.
Közben tesóm kérdi tőlem, hogy nem érdekel-e munka ott, ahol ő dolgozik, mert akkor beajánl... Egyelőre nem tudom. Részmunkaidőről lenne szó, az egyik tárgy erősen kötődik a potenciális munkához: az szghálók. A munka feltétele, hogy ccna vizsgát tegyek. Most nézem az anyagot hozzá, majd eldöntöm érdekel-e... -
Drizzt
nagyúr
Nem hinném, hogy van olyan illető, akivel kifejezetten rosszul járnál, de asszem bdav is tart ilyen fogalkozást.
Ha Barsi Attila tartja, őt nem ajánlanám, nekem Java-t tartott, eléggé összevisszaság volt a gyakorlata, s a kiszh-i igen nehezek, nem csoda hogy nem lett többletpontom. -
norbiphu
őstag
szoftver labornál kihez érdemes menni, tud valaki ajánlani valakit?
-
emitter
őstag
bsc-n már nincs szigó
egyébként az első féléves anal szvsz egyáltalán nem olyan bonyolult, majd a 2-ik, az inkább(elsőt 4-re végeztem, 2-ikat épphogy 2-es..)
---
Egy kérdés: Info1-ből a tanár tegnap azt mondta (nem voltam bent, csak híreket hallottam róla), hogy akik digit2 teljesítése nélkül vették fel az Info1-et, azok le kéne hogy adják, vagy vmi ilyesmi.. megnéztem a bsc-előtanulmányi rendet, és nem kell hozzá.. [link]
Neptun is simán engedi felvenni, akkor most mit csináljak? Lehet belőle probléma, ha digit2 nélkül veszem fel? Csak mert digit2-ből buktam előző félévben, most viszont nem tudtam felvenni ütközések miatt.. -
bdav
őstag
válasz
concret_hp #37 üzenetére
ráadásul a bsztől analtol nem is fog szabadulni egy darabig (fony, algel, jelek
) ja és szigorlat is van belőle. ja amugy nekünk is zh helyettis analunk volt. abbol lesz az első zhtok és addigra már jo sok mindent kell tudni belőle
kösz
[Szerkesztve] -
bdav
őstag
bááá én kedd óta itthon fekszem mandulagyulladással... ennek köszönhetően megvan az efélévi pótmérésem mérés2ből, és mostantól nem szabad kihagynom egyet se...
-
norbiphu
őstag
lassan az első hetem végére érek, a koliban még nincs hálóreg de a 15. szint liftközében van wlan és nem kell hozzá semmilyen jelszó
az előadások elég fárasztóak, főleg a bsz meg az anal.
mókás, hogy 5 hétig a ZH időpontban is analízis lesz -
-
sasa311
veterán
Ó ha ilyen egyszerű lenne
Mai eligazításon kaptunk még1 órarendet
Ja és fel kel venni megint egy csomó tárgyat (vagyis áthelyezni), mert mint kiderült egybe akarják tartani a szakot, de a 140 főre kiírtak neptunon egy 50/50 limites közgázt plDe mostanra feltolták a limitet.
Ja és a kötelezően válaszott tárgyból ajánlottak kettőt (hogy ezt vegyük fel első félévre) persze, hogy pont ez a kettő nincs is fenn egyáltalán a Neptunon! -
Drizzt
nagyúr
Valahogy sejtettem, hogy nálatok lesz valami ilyesmi. Legalább minendki tök más helyre ment?
Ma M.I.-n tök jó volt az indexes inteligens porszívó teszt. Töki előadás látogatása szerintem ajánlott lesz, reggel a könyvből nem értettem semmit, amikor beleolvastam, de az előadáson egész érthető a példákkal, s felvezetéssel. -
sasa311
veterán
Ami ma volt, az egy vicc
Kaptunk egy teljesen új órarendet a hétre, azt mondták amit eddig leadtunk jelentkezéseket a Neptunon azt úgy ahogy van felejtsük el, mert sz@r az egész.
omg remek első nap volt -
emitter
őstag
nekem is ütközik az egyik m-m, de számomra nem kérdés, h mire járok be..
viszont ami nagyobb probléma, h pl. Matek A3-ból csak két különböző kurzuson tudtam felvenni az elméletet/gyakot... és a tanár szerint csak az ő gyakvezéreihez lehet menni.. na most akkor mi legyen? Minden más kurzus betelt már.. beszéljem meg vele személyesen, v hova forduljak ezzel
mod: másik dolog, h felvettem kötválnak egy Körny.gazd.tan nevű tárgyat, ezt ismeri vki? Mennyire szükséges bejárni, van-e hozzá jó könyv, stb? Egyáltalán mi a téma?érdekes vagy hanyagolható? (a baj az, h ma 5-7-ig van, elég necces időpont
)
[Szerkesztve] -
sasa311
veterán
srácok mi a szösz van akkor, hogyha fizikailag képtelenség az órarendemet úgy összerakni, hogy 2 kötelező tárgy ne ütközzön?
Akkor nem ütközne, hogyha mikro / makro - ökönómiából feltudnék venni egy kurzust de az betelt, a többi meg mind ütközik egy olyan tárgyal amiből csak az az egy időpont van -
DigitXT
félisten
válasz
concret_hp #25 üzenetére
#22-re vmi tipp?
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp #25 üzenetére
na már csak kevesebb mint 12 óra és kezdünk.... hajrá mindenkinek!
-
concret_hp
addikt
most csak úgy hasít a neptun
-
sasa311
veterán
válasz
concret_hp #21 üzenetére
jujj igen, csak most nézem fő / limit = 0/0
WTF? -
DigitXT
félisten
Miért nem enged be ez a nyomorék Neptun.net?
A KTH-ra jó a jelszavam, és nem emléxem, hogy megváltoztattam volna, amikor (egyszer!) működni láttam ezt az új csodát.
Ha viszont tényleg +változtattam, akkor hogy jó a KTH-ra a régi?!
-
sasa311
veterán
Na ma végre nekem is sikerült viszonylag normálisan összerendezni az órarendem, így csak kedden lett lyukas órám (ha lett, mert 2 kurzusra még nincs időpont
)
De ami a problémám, van nekem egy tantárgyam, ami mellé ez van írva atárgyfelvételnél: Kötelezően választott
Namost ezt nem tudom felvenni, mert ezt írja ki rá a neptun:
A 01 kódú kurzus betelt!
ilyenkor mi van? -
emitter
őstag
felvettem mindent, kivéve 1 keresztet nem tudtam (jelek1
), mert mindig ütközött vmivel.. hát ez elég gáz nem? Jelekre sok tárgy épül a későbbiekben?
Az egyik mikro-makro is ütközik digit2-vel, mondjuk ebben az esetben nem kérdés, h melyiket fogom hanyagolni
Legalább másfél órát szenvedtem mire összeállt az órarendem.. mindezt könnyítésképpen 3-4 böngészőlapon végezve -
norbiphu
őstag
válasz
concret_hp #15 üzenetére
aug végéig úgy volt, hogy felveszik, de kiderült, hogy az új neptun verzió miatt nem tudják...
-
emitter
őstag
válasz
concret_hp #15 üzenetére
nem vették fel, mivel gondolom a seniorokat is kidobta (be se engedte) a neptun!
németes gólyáknak segítettem volna én is tárgyfelvenni, persze h nem ment a neptun, sőt a folyósókon 2-300 hallgató tolongott, szóval mondtuk nekik h inkább menjetek haza, és vegyétek fel otthon a tárgyakat..
most legalább megy a nepun, remélem ok lesz mostantól, nem lesz újabb gubanc..
gyorsan fel is veszek mindent -
norbiphu
őstag
lakcímet neptunban nem lehet átírni? be kell mennem a KTHba bejelenteni?
mod: a neptun most egyébként működik habár néha kidob meg lefagy...
[Szerkesztve] -
norbiphu
őstag
na hazatértem a gólyahétről
ez a neptun egy mocskosul elb***tt egy dolog, mondjuk én nem vártam olyan sokat mert odaverődtem egy szobatársamhoz csütörtök délben (aki már fél 9 óta ott várt). elvileg 10kor ment volna a neptun szerintük, utána ebből lett 11, utána dél, utána 1 óra...
szóval 1kor mondta valaki a KTHból hogy mnejünk el enni és jöjjünk vissza háromra (a neptun készítői azt mondták, hogyha háromig nem lesz jó küldenek sört), meg kaptunk sorszámot is. háromra visszamentünk a sorszámmal bementünk és felvettünk mindent sikeresen.
-
concret_hp
addikt
ha valami 13szor van az azért vna mert valszeg 13 kurzus van azaz valami gyakorlat vagy labor. abból értelem szerűen csak 1et kell felvenni.
amit ebben a táblázatban találsz, abból mindből vegyél fel 1 kurzust. ha ez nincs meg 30 kredit, akkor egészítsd ki 30-ra valamivel. -
sasa311
veterán
Valaki esetleg ismét kitudná segíteni a hülye fejem?
Elvileg ez az órarendem:
[link]
Namost ez nekem teljesen értelmezhetetlenFőleg, hogy van olyan tantárgy ami 13X volt benne pedig elvileg heti 2 órás.
Nade tegnap este bejutottam a Neptunra, és ott az ''órarend'' menüpont alatt nem volt semmi
Viszont a ''tárgyfelvételnél'' felvettem 30 kreditpontnyi tárgyat (azokat, amik mellé az volt írva, hogy kötelező, utána azokat, amik mellé az volt írva, hogy kötelezően választott és mivel ezzel még nem volt meg a 30 kredit 3 választhatót is. - viszont egy kötelezően választottat nem tudtam felvenni, mert azt írta a Neptun, hogy a 01 kódú kurzus betelet)
Most akkor jól tettem, hogy ezeket felvettem, vagy nem kellett volna és csak hülye vagyok és nem tudom értelmezni azt a belinkelt órarendet? -
Fecow
aktív tag
Igen tudom írtam is neki még az előző topicban, hogy ha felvett már tárgyakat ott megnézheti, dehát ő nem vett még fel semmit szal nem ér vele sokat.
Egyébként ez a legújabb állás:
A hallgatói WEB 2006.09.08.-án 8 órától 20.30 - ig a HSZK.-ból érhető el egyidejüleg 300 felhasználó számára.
20.30 - tól 24 óráig tetszőleges webhelyről elérhető a rendszer.
(0 órától 8 óráig adatbázis mentés és karbantartás) -
LittleG
tag
No para reg hét kitolva jövő hét csütörtökig.
-
ttomi
tag
Neked szerintem ezt kell nézned [link], bár nem tudom mennyire hasznos órarend összeállítás szempontjából. Van olyan, hogy Képzési programok -> Alapképzés és Órarend is. Lehet, hogy máshol is vannak értékes információk, nem ismerem a lapot. A legjobb persze az lenne, ha menne a rendszer.
-
sasa311
veterán
''Ilyenkor az jön, hogy a VIK-en összevadászgatod a tárgyaidat, meg hogy mikor vannak, meg hogy hol. ''
Mi az a VIK?
Meg én elsőéves vagyok, tehát még nem is vettem fel semmilyen tárgyat, akkor egy bazi nagy lapról kéne összeválogatnom, de hol kéne leadnom? -
emitter
őstag
húzzanak el a búsba! szép hétvégét szereztek nekem, azt hiszem.. (gondolom holnap még nem lesz működőképes a nepun, ahogy még most sem az, pedig egy órás javítást ígértek csak..)
csak legmerészebb reményem az, hogy még hétfő előtt megjavul a neptun, és esetleg vmelyik hajnali órában be is jutok rá.. -
Pompi
nagyúr
Előzmények: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen notebookot vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Automata kávégépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest