Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz concret_hp #7347 üzenetére
Nem, de nemrég tudtam php-ul.
Ezeket a legyes dolgokat miért csinálod? Kitalálták még, hogy utólag valami extrával megadják kisházikra a jelest? Akkor megértem az igyekezetet.
I am having fun staying poor.
-
concret_hp
addikt
azt írta a mester, hoyg péntekig lehet leadni nagyházit. arra a kérdésre meg, hogy lehet-e fejelszteni az uccsó kisházit, azt írta, hogy lehet.
mostmár van ki-be kapcsolható köd is
robbanást kéne beletenni, de az elég hardnak néz ki...folyamatosan szedem ki a gányolásokat meg minden, mondjuk akad vagy 100 üres sor biztos, talán még 150-200 is, de így is már 1150 sor, úgy hoyg komment az gyakorlatialg nincs is benne
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
Foxi
senior tag
Hálókból 0,42 ponttal pozicíonáltam magam a 3-as alá Kellett nekem belejavítani, meg lett volna amúgy. De már csak 5 vizsga.
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #7352 üzenetére
nah 2000 sor felett járok igaz ebből valami 5-600 egy textúra, meg van egy 120 soros class, amit még nem szedtem ki de nem használom sosem.
-
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #7354 üzenetére
höhö az előbb kicsit belassítottam a cuccot 8*30*30 háromszög helyett véletlen 8*30^4-en db lett de azért jó látni, hogy vannak tartalékok még a hardverben
-
KMan
őstag
ebbol a vegen lesz egy video?
szerk: ez concretnek ment
[ Szerkesztve ]
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
concret_hp
addikt
jövő 7en próbálok majd csinálni, ha a fraps-el elbírja a notim azt hogy renderel + videot rögzít. camtasia studioval már sokkal egyszerább cuccal se bírta
nabmeg, megint mindjárt reggel 7...
pillanatnyilag a textúrán felül 1350 sor a kód (tudom persze van aki naponta lát ilyeneket, de eddig ez a max amit írtam asszem )
[ Szerkesztve ]
-
Senhi
aktív tag
válasz concret_hp #7357 üzenetére
Prog1 házi 1500 sor Kicsit megfingattam magam azzal, hogy a gép ellen is lehetett játszani.
-
Drizzt
nagyúr
Úgylátom valszám zv-n volt két bukó. Remélem Formon nem lesz. De mocsokul parázok. Indulok is lassan.
-
Senhi
aktív tag
válasz concret_hp #7361 üzenetére
Elég erősen 2-3 hónapos tudással nem igazán adtam helyet a stílusnak. Labvez konkrétan káosznak nevezte, de azért megadta a 5-öst, mert működött . Második hf meg összesen 150 sor lett. Egy délután alatt megírtam. Ellenben volt olyan aki 500-700 sort írt. Elég nagy volt a szórás.
Kis aktuális: anal2 meglett 3-asra. Elég cikinek érzem, mert 1 napos tanulás után én simán megbuktattam volna magam De pont azt kérdezték amit tudtam.
-
-
Drizzt
nagyúr
válasz concret_hp #7364 üzenetére
Úgy néz ki. 18/20-as lett: 90%, 5-s. A th-val nem lehet gond, diplomavédéssel se.
-
concret_hp
addikt
nah csak felkerült a neptunom a megajánlott jelesek közé. így az utolsó alapképzéses tárgy is letudva
-
bandus
veterán
eddigi pályafutásom során a vizsgaidőszakokat jobban szerettem, mint a szorgalmit, de ezt a mostanint valamiért kurvára utálom
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Béló
aktív tag
én csúnyán nem érzek igy: már 4 teljes (reggel 9-20 h ig) napja mást se teszek csak jegyzetelek 1 db vizsgára, egyszerűen annyi az anyag h nem lehet könyvből megtanulni szal kénytelen vagyok miden tételt kidolgozni: füzet+tk+felsőéves jegyzetét fésülöm egybe, siralmas
és utána még lesz egy hetem megtanuli ha befejezembár szerencsére már csak 2 vizsgám van hátra,
Előző félévben és most is jobban szerettem a szorgalmi időszakot[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
hát nekem még 1 vizsga csütörtökön aztán masszív 17 kredittel megyek pihizni
-
bandus
veterán
válasz concret_hp #7370 üzenetére
fogsz te még diplomázni nemsokára..
-
Drizzt
nagyúr
válasz concret_hp #7367 üzenetére
Na, hát akkor megérte, grat!!!
Kedden th. Persze a kapcsolásos fóliákat még mindig nem értem, csakúgy mint anno. Mind1, tuti összehozok legalább 2-est(bár remélem inkább 5-st).
Másnap megint állásinterjú. De megint idegesítő logikai teszt, utálom az ilyet.
-
KMan
őstag
Pedagogia vagy latas, nyelv? Melyik katalogusos? Ha jol hallottam latasbol 2 zhvan, pedagogiabol beadando? Tudna valaki linkelni eloadas diakat vagy jegyzetet, csak hogy bele tudjak olvasni?
TyCsak a balekok alszanak [SAS]
-
Senhi
aktív tag
Én idén mindkettőt felvettem Látás nyelven rossz helyen ültem így 4-es lettem. Igazából fogalmam sincs az anyagról, mert soha nem olvastam át. Sőt, még a zh-n a kérdéseket sem néztem át hanem fél óra unatkozás után körbe kérdezgettem.
Pedagógia ennél több utánjárást igényel, de ~2 óra alatt meg lehet írni azt az esszét. Szerintem ha már beadsz valamit akkor bukni nem lehet. Én egy ilyen haverról másolt vackot adtam be, de 4-est simán megadták rá. Legszebb az egészben, hogy a tanárt egyszer sem láttam élőben ) . -
concret_hp
addikt
válasz concret_hp #7370 üzenetére
nah tegnap már tnaultam kb. fél órát
ma 1szer átolvasom az órai jegyzeteket, meg egyszer a zh-ra készített összefoglalómat, aztán ennyi elég is lesz asszemdrizzt: thx, zv milyen lett?
-
Drizzt
nagyúr
válasz concret_hp #7381 üzenetére
Hali.
Nem volt olyan nehéz, kérdeztek sdh-t, otn-t, meg kapcsolásos dolgokat, viszont van, amit tuti, hogy rosszul írtam, meg ilyesmi. Olyan is volt, amit nem tudtam, de ilyenkor néha bejött már haandzsa. Úgyhogy 3-5 között várok valamit. Szerintem már vagy 75%-tól ötöst adnak, viszont csak péntekre ígértek eredményt, ami azért elég sok idő.
-
Drizzt
nagyúr
Ma voltam állásinterjú első körön: logikai teszt(kb. iq-teszt feladatok). Az volt a vicces, hogy a fele a feladatsornak egy az egyben megegyezett egy másik cégnél megírt teszttel, sőt szerintem a legtöbb helyen ezt nyomatják. Viszont most már eleve legalább 2-szer annyi kérdésre válaszoltam adott idő alatt, úgyhogy jobb lett.
-
concret_hp
addikt
nah 9tól irom azt a ivzsgát, amire a legkevesebbet tanultam eddigi egyetemi pályafutásom alatt
-
rallye
csendes tag
Hogy az istenbe lehet átmenni Fizika 1i vizsgán?
Jövő hét szerdán lesz, időm van, de egyszerűen nem tudom, hogy mit/honnan tanuljak.
A számításos feladatokra még lehet, de ezek a mondatkiegészítős cuccok.. -
bpx
őstag
én ZH-ra kijegyzeteltem a könyvből a lényeget (kiadott kérdések), átnéztem az órai jegyzetet, és megoldottam a kiadott feladatokat
aztán pótzh-ra is
aztán vizsgára is
aztán pótvizsgára is
és így összejött egy épphogy kettes
aztán fizika2-őn is ez volt a módszer, tehát 1 év alatt nem sikerült rájönni, hogy miből lenne érdemes készülni[ Szerkesztve ]
-
Drizzt
nagyúr
Na, th zv is 5. Mostmár hivatalosan is csak diplomavédés van hátra, bár az még marha messze van.
-
Senhi
aktív tag
Természetesen nincs katalógus Esszé témáját kiválasztod majd röviden körül írod, hogy mi lesz benne és feltöltöd a tárgy honlapján. A tanár aztán 1-2 nap múlva küld rá egy választ, hogy egyet ért-e vagy sem. (Enyém ez volt: a digitális technika megjelenése az oktatásban... ). Nem kell személyesen találkozni vele .
Határidő idén ápr. 30 volt, de később is elfogadták. -
bdav
őstag
pénteken védek, elosztott rendszerek (szakirány) a zv tárgyam hozzá
th-ról egész jó emlékeim vannak, azért választottam azt; meg kevés szívással akartam megúszni a zvket
th=távközlő hálók
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
bandus
veterán
ma gondoltam egy merészet, és írtam egy kanadai atomerőműnek, akinek a honlapján találtam student opportunities-t. kíváncsi vagyok mit írnak vissza
-
8nemesis8
veterán
Sziasztok!
Szegeden vagyok mérnök-infós.
Tudnátok segíteni nekem robotikához kellene egy képlet?
Csuklónyomaték számítása!!Ennek a képlete kellene.
Tudom, hogy ehhez meg kell határozni a H(q) tehetetlenségi mátrixot és a h(q,q) vektor, ami ugye a coriolis centrifugális nyomatékot adja meg.Tudnátok segíteni?Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest