Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
Lehet rossz az értesülésem ,de az Ivy az tényleg melegebb mint a Sandy? Vagy ez csak extrém tuning estén fordul elő? Csak a hűtése miatt,mert inkább túlméretezem mintsem hogy kicsit vegyek rá. Illetve van steppingből több verzió amit jobb ha elkerülök?
-
Möhe
addikt
köszönöm
-
Möhe
addikt
Üdv.
Látom nagyon megy most a paszta téma,és ehhez kellene segítség. A lap és a proci 2-3 nap múlva megjön,de nem akkor akarok kapkodva utánajárni a paszta felkenésének.
Hogyan,mennyit kenjek fel a procira vagy a hűtő talpára?
Brocken+3570K. -
Möhe
addikt
Üdv.
Beléptem a klubba egy 3570K-val (Asrock Z77 Pro4-ben)
Batch# 3221B991
Costa RicaC2D 6400-ről váltottam,szóval pár lépcsőfok kimaradt.A tuningban lenne majd a későbbiekben pár kérdésem.
-
Möhe
addikt
Akkor kell segítség,mert sem az angol,sem a tuning nem megy csípőből.Súgni kellene melyik "fülön" mit állítsak.
Bár véletlenül belőttem 1-2 értéket,és 4,7Ghzen volt a mérő.A win bootolt,de kékhalál lett belőle és ezt csak a 4ik restartnál vettem észre (az takarékos mód meg nem volt kikapcsolva). Még meló van,aztán nemtudom hogyan marad ma időm rá. -
Möhe
addikt
Azt hiszem itt még stabil 4Ghz-en.
[ Szerkesztve ]
-
Möhe
addikt
Srácok.
Most kódolok filmet és feltűnően lassan megy, vazze látom hogy csak 1600-on ketyeg a proci. Terhelés alatt nem kellene fullon mennie? -
Möhe
addikt
-
-
Möhe
addikt
Kicsit bütykölgettem és a teljesítménycentrikus lesz a nekem való. Igaz hogy a Tsmuxer nem pörgeti meg a procit,de ha majd újra használom akkor át kell állítanom a rendszert. Winrarnál és másnál felugrik az órajel,de ennél marad alapon. Majd megkérdezem a programot sokat használókat és majd keresek alternatívát.
Köszi a helpet. -
Möhe
addikt
Lehet rossz helyen kérdezem de nme tudom hirtelen hová írjam.
Az utóbbi időben valami egész furát művel a gépem. Indítás után megy,majd hirtelen a mamóriát 95%-ban használja és a proci magok is le vannak a terhelve össze vissza.
Csökkentett módos indítás majd sima indulás már helyrehozza. Kb minden 10ik indulásnál van ez.
Mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- Borderlands 3
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi hangfal építés
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs