Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
milszab
senior tag
Szerintem is progival lesz valami, bár az érdekes hogy a szorzót nem változtataja. Én ha mozgatom egeret vagy iylesmi már akkor ugrik felfelé. Amúgy én is 2 konvertáló progit használok, az 1ik 80%nál nem használja jobban a másik igen, de ha 80%-ig megcsinálta a videót, visszaesik a procihasználat úgy 20%körülire vagy kevesbbre! Érdekes...
-
KAMELOT
titán
FreeArc.....egy a gond. Minden filednek ARC kiterjesztésben kell lenni.
Tehát össze is csomagolni meg ki is cosmagolni. Azaz RAR filokat ugyan olyan lassan fogja kicsomagolni mintha rar-t használnál.
De ha ARC kiterjesztésű azaz eleve már úgy is csomagotad be akor brutál gyors. 3-4x gyorsabb. -
Winne
nagyúr
Így első ránézésre ugyanazt tudja, mint az enyém, de ha akarsz tuningolni és van is kedved foglalkozni vele, akkor a 4 GHz-et próbálgasd légyszíves, hogy mennyi a legkisebb fesz, amin stabil. Nekem 1.040 V kellett neki így elsőre egy órás próbálgatás után az irány kedvéért.

-
krx21
nagyúr
Ezt már sokszor kitárgyaltuk régebben...
Vékonyan, egyenletesen eloszlatva...Egyéb szennyező anyag, pór... ne legyen a közelben... Sok videó van, mindenféle módszerről...
Én a csak középre nyomok egy cseppet módszert nem preferálom...
A borda teljes meghúzása előtt picit megmozgatjuk, hogy a paszta elhelyezkedjen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Diablo IV
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi