Hirdetés
- VGA-im eddig - képekkel bővítve
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
van olyan alaplap amiben a 3550-es procimat a 3,7-es turbó orajele fölé lehet vinni szorzóemeléssel (nem a base clockot akarom emelni, amitől instabil lesz)?
J.
-
joysefke
veterán
válasz bandika0626 #19842 üzenetére
http://mobilarena.hu/tema/ivy_bridge/hsz_19835-19835.html
Mennyit megy feszemelés nélkül a procid (stabilan)?
J.
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz bandika0626 #19844 üzenetére
-Játékok alatt érzed a különbséget az alapjárat és az OC között?
Gondolkodom rajta, hogy vegyek egy AR Z77-et és non-K OC-vel feltóljam a procimat 4,1-re (+4x BCLK)
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Pár nem túl összefüggő kérdés
-Haswellből kb melyik i5-ös egyenértékű az ivy i5-3550-el?
-Haswellnél is van 4x BCLK non-K tunning Z-s lapokkal?
-A non-Z tunning létezik még? vannak még erre alkalmas lapok?üdv
J. -
joysefke
veterán
válasz daveoff #23777 üzenetére
Azért mert volt egy olyan kérdésem is, hogy az IVY 3550-nek teljesítményben (számomra csak a játékbeli teljesítmény releváns) mi a Haswelles párja. Ki akarom szűrni, azt, hogy valaki a Haswell topikban esetleg önigazolás miatt túlértékeli a prociját és ezáltal rossz tanácsot ad.
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
i5-3550-em van, hogyan tudnám leellenőrzni (letesztelni) hogy a turbo boost nem csak bekapcsolva van, hanem működik is? van valami program, ami megbízhatóan kiírja az éppen aktuális órajeleket?
Egy Asrock H61M-GS deszkával használom. A BIOS-ban természestesen be van kapcsolva a turbó, C6 state meg mindenféle emnergiatakarékossági okosságok ki vannak kapcsolva.
J
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
-(1)
szorzólockos i5 3550-et megéri delidelni? Gagyi hűtővel hajtom alacsony fordulatszámon régóta, magas hőfokon.-(2)
Ha van értelme delidelni, milyen paszta kerüljön alá? (mindenképpen olyat szeretnék ami nem vezeti az áramot)-(3)
BP14-ben lakom, van valaki a környéken aki jelképes ellenszolgáltatásért (1-2 sör) kölcsönadna nekem egy delid toolt amivel akár a helyszínen el tudnám végezni a delidelést?üdv
J. -
joysefke
veterán
Spectre/Meltdown
Itt egy régebbi teszt. Sandy van benne...
https://www.computerbase.de/2018-01/meltdown-spectre-amd-intel-benchmarks/#abschnitt_sandy_bridge_unter_windows_10__7És ebben a legújabb sebezhetőségek benne sincsenek
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
válasz Raggie #30878 üzenetére
Nem én írtam, hogy 30%, miért nekem címzed?
Játékokban azért szépen lecsíp 5%-ot a teszt Sandy Bridgre vonatkozó része szerint, bár hogy konkrétan mennyit, az függ az oprendszertől is.
Mint írtam, ebben benne sincsenek még az új dolgok, csupán a régi Windows patch. BIOS-javítás itt még nem volt. (és nyilván nem is lesz, mert a lap gyártója már úgysem ad ki friss BIOS-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- Dacia topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Android szakmai topik