Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
flash-
üzenetére
Egységnyi melóboz egységnyi energia kell.. többnyire. Ebbe max. az szól bele, ha az adott teljesítményhez tartozó fogyasztás nincs optimalizálva mindkét esetben, akkor értelemszerűen a jobb perf/watt setup nyer energiahatékonyság téren. Összegezve: teszteld ki..de amúgy igen, az előttem szólónak van igaza, a frissebb hwk ilyen téren jobbak..persze a megtérülés kérdése fennáll.
-
lemusz
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Miért kellene neked a win11? Van valami olyan funkciója, ami mindenképpen kell? Vagy csak félsz hogy kimaradsz/lemaradsz? Semmi értelme. Régi update-eletlen szarrá tweakelt win10-et használok, de ha a lapom támogatná lehet még mindig inkább win7-en rötyögnék, pedig sokkal újabb a rendszerem a tiednél.
-
Raggie
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Nincsen hivatalosan támogatva. Tehát nem is nézik, hogy milyen biztonsági réseket adhat, valamint a programokkal sem nézik a kompatibilitást és optimalizálni sem optimalizálnak rá.
Én nem tenném egyébként. A Win10 is tökéletes lesz még rajta, amíg arra adnak terméktámogatást én tuti azon maradnék. -
Raggie
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Igen, akkor stabil a gép ha nem fagy.
Simán lehet úgy is instabil a tuning, hogy eddig nem jelentkezett. 99%-ban stabil de 1%-ban nem. Most ez a játék belecsúsztatta abba az 1%-ba.
Ha magasabb fesszel stabilizálódik és a hőmérséklet sem lesz túl magas, akkor nyertél. Ha nem lesz stabil és/vagy a hőmérséklet lesz túl magas, akkor vedd visszább a frekit. 100-200 MHz pár FPS-t jelenthet átlagban max.
-
Raggie
őstag
válasz
flash-
üzenetére
Szervusz, overclock-oltál már valaha? Átnéztél egy-két Ivy Bridge OC-ról szóló cikket, írást?
Ha a fenti két kérdésre a válasz nem, akkor azt javaslom, hogy előbb olvass utána a dolgoknak, mert tönkreteheted az alaplapodat és a processzorodat is.
Egyébként az instabil OC-t stressz teszttel szokták tesztelni(Aida64 vagy Prime) és ha ott pár óra számolás lemegy hiba nélkül akkor okés. Ha instabil, akkor vagy növelni kell a processzor feszültségét vagy csökkenteni a beállított frekvenciát. Elsősorban a Vcore-t kell csak piszkálni, ha nagyon nem akar azzal stabilizálódni, akkor lehet a többihez is nyúlni, de alapvetően azok nem olyan sokat számítanak. -
lemusz
addikt
válasz
flash-
üzenetére
Helo!
Win7-en mindig telepítgettem, frissítettem többek között a chipset drivert is, erről az oldalról alaplapom kiválasztva, aztán váltottam win10-re és csgoban egycsapásra GOD-ból NOOB lettem. Sokat cseszkődtem mi lehet a baj és mint kiderült számomra, win10-en ezek a chipset driverek is közre játszottak, mert növelték a DPC latencyt, a kurzorra pedig valamiféle delayt tettek. Szóval most újabban win10-en inkább nem telepítek semmilyen chipset meg sata drivert. Eszközkezelőben így van 3 felkiáltójelem, de mint kinyomoztam azok valami extra smart diagnosztikai cuccokhoz kellenének, szóval kell a fasznak. Jó az amit a win10 magától használ... VGA, ethernet és audio drivert telepítek már csak manuálisan.
-
-
válasz
flash-
üzenetére
Ez miféle általánosítás?
3D alatt egy i5-i7 feszes tuningjának 7850 mellett valóban nem sok értelme van (azért ez is általánosítás)
De minden más program gyorsabb lesz, nyilván nem egyenesen arányos a + hő és a teljesítmény, de az elvárt teljesítmény válogatja, hogy kinek mekkora órajel kell. -
szörnyeteg77
tag
próbáld meg ezzel a programmal! HiJackThis figyelj oda mit pipálsz ki! lehet valami olyan alkalmazás fut a háttérben,ami bezavarja a játékot. ez a progi megoldja! ha nem,akkor lehet hangkártya driver zavarja be. találkoztam ilyennel... és csak ccleaner és revo uninstaller takarító progit használd! többi takarító,win gyorsító progit el lehet felejteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Fehér -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Giga Z77 lapom van. Nem fut a háttérben valami "takarító" vagy egyéb szolgáltatás?