- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
válasz
Werkly #30640 üzenetére
Az, hogy bejön a windows még semmit sem jelent.
Ha a 49-es szorzóval lefut 1 óra Prime95 és/vagy más hasonló rendszer stabilitásteszt, akkor tekintheted úgy, hogy "megvan" az az órajel stabilan.
Szóval tesztelj sokat előbb. Ha ezzel a feszültségekkel ténylegesen vinni fogja(amit kétlek) akkor nagyon jó példány.
Általában a 49-50-es szorzóhoz simán bekérnek 1,3-1,4 Volt körüli feszt. -
Speed®
titán
válasz
Werkly #30589 üzenetére
Delid nélkül reális érték kb., 90 fölé nem engedném tartósan. Alkalmazott fesztől függően lehet hűvösebb..menj le 4.5Gre pl., ott valszeg nyerhetsz feszültségben is teret. Ha ott is elmelegszik, delid-relid..
BCLKt minek emelsz egyébként? Csak szorzót variálj, kisebb feszültség is elég lehet azonos frekin ezáltal, nomeg a hibamentes üzemre is nagyobb az esély. -
-
-
Speed®
titán
válasz
Werkly #25318 üzenetére
Várj egy picit, meg kell keresnem a jósgömböt a rumliban
Most őszintén..honnan tudná bárki, mit megy a Te procid
Nagytesóra akkor érdemes max. váltani, ha melóznál vele (HT).
Játékokban ritkán előny, cserébe megnöveli a fogyasztást/hőt..
Ha belövöd a 3570Kt ~4.5GHzre, nincs miért aggódnod évekig. -
Speed®
titán
válasz
Werkly #25281 üzenetére
Fesz/órajel/adott példány függő infó..sokra nem mész vele. Közelítésnek persze jó..de talán elég annyi, hogy a Pure jó hűtő, hasonló teljesítmény Brockennel lazán meghűtöttem anno a 4.8G/1.4Vra tolt 2500Kt..szóval nem hinném, hogy a 3570K gondot okozna neki..max ha nagyon tré a kupak alatt. Ez kb. rögtön kiderül, ha ráküldöd a LinXet alapon
Sontir Fel
Szintén zenész..minden proci más és más..ilyet ne kérdezz, ki kell tesztelned.
3770et csak akkor tartanám meg, ha nem érdemben drágább..de ez én vagyok. -
ST05
őstag
válasz
Werkly #19397 üzenetére
monitorozd valamivel ,( aida rendszerstabilitásban, vagy speedfan , vagy core temp)
mert néha bevillan egy egy rossz érték ( pl 0 fok vagy 100 fok ) és akkor felvillan ez a szövegbuborék
sabertooth is dobta néha, szóval nem feltétlen tulmelegedés, de egyébként igen arra figyelmeztet
normál esetben -
=HG=
addikt
Egy picit kell visszaolvasni .
-
törölt tag
Hát nem tudom...
Próbálkoztam én 3-4 pasztával de a megdöbbentő az a legjobbnak az bizonyult amit a gyári cooler master 612S hűtőhöz adtak.
Ahoz közelitett a legjobban az mx4 és kicsit de nem sokkal lemaradva az mx3 és a sima fehér mezei zsir volt a legrosszabb ebből a szempontból.Most egy malay verziót nyűstölök de csodák nincsenbek 1.100 volt alatt ez sem indult el 4 Ghz-n viszont ez is 69-70 fokig megy fel a 4 gigán tehát általánosságokban is beszélhetek a costa rica után mind két proci 4 ghz-n simán megy azonban én a fölé léggel nem tenném.
Hogy milyen eredmények vannak hűtési szempontból pl egy gyári Inteles hűtővel??? talán valamelyik kollega megosztja velünk, ez az eredmény a 612S-re vonatkozik ami nálam produkálódik.
Viszont a sapka ezen fent marad mert én le nem szedem azért a 3-4 fokért és az esetleges +100 megahertzért mert a vizet én az alaplap közelébe nem viszem...
-
04ahgy
nagyúr
Nem hát!
(#8462) jilian: Load-Line Calibration. Droppol valamennyit, ha teljes terhelést kap, értelemszerűen a terheléssel arányos a drop.
(#8461) Colos1: AMD-nél is magórajelen van (legalábbis annál a procinál, amire én gondoltam - X2 6400+), és Intelnél is külön órajelen van (legalábbis annál a procinál, amire én gondoltam - i7-980X).
HGyu
-
Geresics
addikt
Igen, itt egy remek leírás, ez alapján megtudhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest