Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
tikshow
addikt
válasz
Cybertrone #6036 üzenetére
Olvastam valami ilyesmit amit én írtam, meg olyat is, hogy csak 30hz-en megy, meg azt is amit mondtál szóval mondtam valamit a három lehetőség közül.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #5985 üzenetére
Tévedés, az 1600mhz-es V-ot is tekeri fel, s le.
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #5985 üzenetére
Biztos vagy ebben?
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Cybertrone #5960 üzenetére
Köszönöm tehát ha nem K procim van hagyjam békén inkább..?!
Mi a helyzet a Turbo Boost-al az más tészta?! Az is elvileg emeli rendesen az órajelet akkor az amolyan "engedélyezett" tuning?
-
válasz
Cybertrone #5940 üzenetére
Nos, megnéztem, onboard HD graphics driver föl van téve - a windows látja is -, ám a biosban semmiféle állítási lehetősége ennek nincs azon kívül, hogy mi legyen a primary grafikus vezérlő. Ha az onboard-ot választom, akkor a windows nem indul.
Tanácstalan vagyok. -
válasz
Cybertrone #5938 üzenetére
Erről írnál bővebben? Első pillantásra sem a bios-ban, sem az alaplap CD-jén nincs ilyesmi...
-
fagylalt
senior tag
válasz
Cybertrone #5916 üzenetére
Igen valami ilyesmire gondoltam én is.
Én is pont egy i5 3570K-val kacsingatok.
Mi a vélemény róla?
Nagyon melegszik? Jó lett benne az IGP? Erősebb, mint egy 2500K? Jó a tuningpotenciálja?Bocsi a kérdések tömkelegéért.
Köszönöm!
Üdv: Divi
-
tikshow
addikt
válasz
Cybertrone #5912 üzenetére
Elárulnád, hogy erre a célra minek egy ~60k-s proci?
-
hertotti
csendes tag
válasz
Cybertrone #5771 üzenetére
Többször is újraindítottam ugyan az... win7 alatt tökéletes max 10ig ugrik fel ha valamit csinálok , mikor a játék letesz a mapra elkezdek menni már ugrik is fel 98-100% a load
5 perc után már a cpu hűtő ventije is visít ...nem csodálom persze ötletem sincs mi lehet ..
de így nem merek játszani..
-
mekex
tag
válasz
Cybertrone #5769 üzenetére
"Toljad nyugodtan az 1.65v-ot semmi baja nem lesz"
Az Intel 1.575V -ig garantálja. Azonnal nem is jelentkezik a probléma, de majd idővel károsodhat a proci.
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #5317 üzenetére
Szerintem is. Miért befolyásolná az egy sziliciumlapka tuningolhatóságát az, hogy máshol gyártották ugyanolyan technológiával?
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #5251 üzenetére
Hát az Asusról eddig ezt nem hallottam/láttam egyik chipset/foglalatnál sem ... És most tudtommal nem konkrétan az ivy bridge-nek megfelelő lapokról volt szó, hanem általánosságban a márkákról meg megszokott dolgokról.
Belinkelhetnéd, hol láttad ezt az Asusról
-
BullKoxa
őstag
válasz
Cybertrone #5243 üzenetére
Bocsi,nekem egyszer volt MSI lapom és akkor eldöntöttem hogy soha többet MSI.Giga lapom volt 2-3 is azzal nem volt bajom soha,de az új lapokról én nem hallottam jókat,de lehet nincs benne igazság.
MÁS : Kérdezni szeretném pl ha játszok 3550, 8800Gt lehet azért nem terheli pl. Assassin creead B. a procit mert ratyi a vga-m?
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #5168 üzenetére
Épp most tették fel az útódjának a cikkét: [link]
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #5179 üzenetére
Nálam is a 4.0 lenne a megoldás mindenre, csak még nem hagyom magam.
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #5176 üzenetére
homemade vííííz? van valahol kép meg cikk vagy vmi?
-
Winne
nagyúr
válasz
Cybertrone #5173 üzenetére
Dehogy, akkor semmi bajom sem lenne vele. Alapon ennyi sajnos.
A 2500k 4.4 GHz-en ment, ettől is ezt várnám el, itt viszont a 75-78 fok helyett már 82-85 fokot hoz, ami még jó lehet, de azt is nyitott házzal produkálta, azóta meg nem feküdtem neki a tesztnek.
Ami érdekes (pozitív), hogy BF3 alatt most így alapon 50 fokon megáll, legalábbis amikor ránéztem nem volt több sosem. Tököm se érti ezt.
Gondolkodtam egy toronyban amúgy, hogy cseréljem a Zalmant, egy Swif2-m meg van itthon, azt rá tudnám tenni, csak nem tudom mennyit nyernék vele, mert agyatlanul nem akarom szórni a pénzt, nem sok van..
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #4940 üzenetére
hol?
meg miben? hétköznapi tuningban biztosan van iylen.mod:
hát jólvan, bár ezzel a: haverom haverja mesélte, hogy látta, hogy valaki hallotta, hogy egy 30k-s lap megvert egy 110k-s ROG-ot, még nem vagyok meggyőzve. Nem mondom, hogy nem találkoztam ilyennel, mert de, csak ott mindkét 110k-s ROG lap a dobozból kivéve is szar volt ..
-
subaruwrc
félisten
válasz
Cybertrone #4938 üzenetére
a mai ROG és ws lapok tekintetében én már abban nem lennék biztos, hogy egy ws lap tud ugyanolyan jó lenni, sőt ..
nem tuningra készült, akkor miért is lenne. -
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #4921 üzenetére
Aztán nehogy jöjjön majd a válasz hogy nincsen Google a biosban.
-
yodamester10
őstag
válasz
Cybertrone #4919 üzenetére
Mazsola vagyok ezért meg kérdezem
A biosban hol?Asrock z77extreme 4 -em van.
-
Steven88
tag
válasz
Cybertrone #4837 üzenetére
Akkor majd marad 4,3-on, ott 60 fok alatt tudta tartani mindvégig
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #4829 üzenetére
Hoppà-hoppà!!
Hogy àllunk? Hogy àllunk?
Làtom màr megjött a vìz.... -
Szatesz.
aktív tag
válasz
Cybertrone #4736 üzenetére
Igen elég sok dolgot még ....
Most rendeltem Maximus V gene-t kiváncsi vagyok az mennyit mér majd!Én is vaciláltam sabertooth és Maximus V gene között de inkább maradtam a gene nél az tuning barátabb állítólag!
-
Erdei88
veterán
válasz
Pedig annyi pénzért mérhetne házhőfokot is
-
haddent
addikt
válasz
Hát azért nem mert tök felesleges
persze jó dolog, megnyugtató, szépen mutat, de nem számottevő szerintem...
-
PWF
csendes tag
válasz
Cybertrone #4506 üzenetére
Akarok csak pénzem nem marad rá. Hosszú távra beszereznék egyet de csak pár hónap késéssel.
-
krx21
nagyúr
válasz
Cybertrone #4503 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy csak a szerver procik tudják...
Akkor tudja? -
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #4448 üzenetére
Mikor lesz már fizu???
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #4394 üzenetére
Nincsenek szinkronban az idozitesek... Cl 10 ben tolod es cl 8 as idozitesreszletekkel operalsz...
Csináltam egy tesztet ugyanazon az órajelen (2000 MHz), ugyanolyan feszültséggel (1.565V), más időzítésekkel. A 10-11-9-24-1T időzítésről a fenti képet már láttad. Megcsináltam (volna) 10-10-10-24-1T-vel. Fagyott a windows. Nem véletlen. Hiszen van egy 11-esünk és én mondtam korábban, hogy ez a legalja, abszolút ki lett centizve. Nem tudtam mit tenni, csináltam egyel feljebb egy szinkron időzítést. 11-11-11-24-1T (lásd kép). Érezhetően gyengébb lett, legalábbis az AIDA számára, én pedig hiszek neki. Nem tudom mi mással lehetne még pontosan memóriát tesztelni.
-
válasz
Cybertrone #4396 üzenetére
Hát igen a régi modulok szeretnek menni a G.Skillek nekem is szárnyaltak, de már holnap viszik el.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #4396 üzenetére
Mekkora fesszel?
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #4388 üzenetére
Bármelyik értéket lejjebb veszem, ahogy az imént írtam vagy nincs boot, vagy instabil. Ez a legalja, amit látsz/láttok. Prime Blend azonnal "worked stopted". Ha a 24-t 27-re teszem, akkor a többi érték mehet lejjebb? Kétlem, de ha valaki azt mondja, akkor kipróbálom. Látatlanba illetve értetlenbe nem piszkálnám.
-
törölt tag
válasz
Cybertrone #4269 üzenetére
Melyik esetben?
- ha 1.38V-on használom i5-3450 0.896-1.024V-n 1.60GHz - 3.70GHz-n?
vagy
- ha 1.50V-on használom i5-3450 0.896-1.024V-n 1.60GHz - 3.70GHz-n?
vagy
- ha 1.5V fölé viszem i5-3450 0.896-1.024V-n 1.60GHz - 3.70GHz-n? -
Vistaboy
veterán
válasz
Cybertrone #4135 üzenetére
Fuuu... nem sokon múlik, de elfér. A mostani ventinek a magassága 145 mm, ezé pedig 165 mm. Azaz két cm-el magasabb. A ház oldala és a mostani között pont 3 cm van. 1 cm hely marad, de elfér.
Még jó, hogy ez már oldalról fújja a levegőt, nem a tetejéről.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Cybertrone #4118 üzenetére
Azon a 15K-n már nem múlik semmi, amennyibe ez nekem kerülni fog, pláne egy 80K-s proci esetében.
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #4122 üzenetére
Erre volt keret mikor vettem az Ivy-t kb. 1 hónappal ezelőtt
. Ugyanezért lett mATX deszkám is. De már tervezek egy Full Tower házat venni, valószinűleg Thermaltake Overseer RX-I vagy Chaser MK-I lesz a következő házikó, aztán telepakolom szépen húsz centis ventikkel.
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #4120 üzenetére
Nekem sajna visit mint a disznó, ugye kicsi a gépház, kártya is fűt, ezért teker mint a barom szegénykém.
De nincs panaszom rá, korrektül lehűti 4,0-n a procit.
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #4118 üzenetére
Hogyha a zajszint nem zavarja, akkor tényleg elég a gyári is.
-
Cifu
félisten
válasz
Cybertrone #4090 üzenetére
Tiszteletben tartja majd az a velemenyedet aki lat benne realitast, addig viszont felesleges ugyan azt szajkozni... Szerintem!
Magyarul le lehet írni akárhányszor nyugodtan (lévén ezt sem most írták le először), hogy jó dolog a 8 szál a jövő tekintetében, de megjegyezni mellé, hogy per pillanat és rövid távon (2-4 év) előre nézve semmi drasztikus előny nem várható tőle az ár/értéket is figyelembe véve már piszkálja egyesek csőrét. Értem.
Én kérek elnézést, és hagyom akkor azokat kibontakozni, akik látják a realitást...
-
Cifu
félisten
válasz
Cybertrone #4087 üzenetére
Szvsz 5x még nem írtam le véleményem, max. 2x, a mostanival együtt itt, plusz 1x a Radeon 79x0 topicban. Emiatt is én kérek elnézést.
Azért remélem nem baj, ha nem csak egy vélemény viszhangzik folyamatosan, hanem akad, aki az ellenvéleményét is kifejti. Általában így szokott működni a dolog.
A munka terén pedig csak ott jön ki a plusz mag, ahol olyan programot használnak, ami ki is használja a plusz magokat, videoszerkesztés, például. Viszont itt is ott van az a kérdés, hogy a GPU nem-e számít adott esetben többet? Sok felhasználói program támogatja a CUDA-t és az OpenCL-t, ami esetében a VGA (ha a játék miatt már úgy is ott van) ismét kihasználásra kerülhet.
Viszont ha valakinél ez is bejátszik, akkor általában azt a kérdés felvetésénél is megemlíti...
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #4061 üzenetére
Ez nem igaz, egyszer voltam nálatok.
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #4059 üzenetére
Valaki jön látogatóba aztán azt hisz szervekkel kereskedsz!
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #4053 üzenetére
Juj de csorog már a nyálam a képekre, nagyon elvetemült elképzelés.
Tetszik. -
watercooling
tag
válasz
Cybertrone #4047 üzenetére
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #4045 üzenetére
Mit értesz erős víz alatt???
-
watercooling
tag
válasz
Cybertrone #4036 üzenetére
I/O = Vtt
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #4029 üzenetére
1 évig biztos, hogy hozzá sem kell nyúlnod. Na de off vége.
A döntés a Tied -
válasz
Cybertrone #4033 üzenetére
Hát nem tudom a progiba a ramfeszt megemelte meg most aida is jól mutatja viszont a vtt az alapot kapja 1.06V giga progi szerint is és a biosban is.
Te mekkora vtt feszt állítottál be 2000MHz-hez?
Majd este mer most lépek.
(#4035) 7600 GS [link]
-
válasz
Cybertrone #4031 üzenetére
De a bios is annyit ír.
-
válasz
Cybertrone #4027 üzenetére
Vannak ötletek látom.
Ramokkal asszem nem barátkozok meg...ha a profilt nem állítom be akkor 1333 felett nem tud bootolni a win. Azt meg nem értem, hogy elvileg ha beállítom a profilt akkor a ram voltage 1.65 a ram vtt meg 1.25 lesz. De közbe a ram nekem 1.5v-ra van fixálva a vtt is 1.1 aida szerint is, akkor hogy van ez?
Kipróbáltam, hogy én külön beállítottam a ramot 1.65-re a vtt meg 1.25-re és úgy se volt jó csak a profillal. Nem tudom miért.
Most nem tudom mi hazudik.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #4007 üzenetére
EK-Supremacy - Acetal már van 17k-ért is, ami anno nekem volt HF blokknak az utódja, arról biztosan állítom, hogy a legjobbak között volt. Szerintem ez is méltó utód.
-
válasz
Cybertrone #4025 üzenetére
Ja tudom, csak nekem a linx az egy támpont mer onnét tudni fogom hogy akár konvertálás alatt is stabil lesz a cucc nem melegszik túl inkább itt derüljön ki. Játékok alatt jó ha lesz 60fokos...én is utálom futtatni meg várogatni de egyszer kell csak jól belőni és kész.
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #4021 üzenetére
Tudom, de akkor is jól esik látni hogy ezzel a kis szar coolerrel csak eddig megy fel a hőmérséklet.
Ja és persze majd kérünk képeket főnök ha kész lesz a bestiád!
-
válasz
Cybertrone #4012 üzenetére
Kellene ha jó lenne a blokk.
Majd lehet cserélem később.
Nem az, ezt találtam gyorsba de akkor megkeresem az avx-est.
-
válasz
Cybertrone #4009 üzenetére
-
válasz
Cybertrone #4007 üzenetére
Szerintem ne szedd le a kupakot nem ér annyit az egész.
Majd húzok rá de most is meg van húzva rendesen, amúgy a te tody blokkod is ugyan ez csak a lefogatás más kicsit. -
válasz
Cybertrone #4003 üzenetére
Ki van tisztítva a radi főleg nálam egy tripla van és egy single is szal nem a hő leadó felülettel van gond hanem a blokkal ahogy írtam már 920-nál se volt jó.
Mondjuk az hozzá tartozik hogy alig forognak a ventik rajta, de az tökmind1...
Mindenesetre nem piszkálom marad így megvárom nálad hogy muzsikál. Mikor jön meg?
(#4004) haddent Nem szabad agyon húzni és nem, de ahogy írtam alig húztam meg még laza volt és már nagyon el volt deformálódva a pcb szal így nem mertem úgy hagyni inkább levettem.
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #4003 üzenetére
Én a helyedben az EK HF blokkját venném, szerintem jobb mint a Fuzion.
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #3981 üzenetére
Ott van a smiley csak jobbra igazitva.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #3941 üzenetére
Ez fura, nálam ahogy nő a level, annál magasabb a vdrop. Szóval ha level 1 akkor tartja fixen.
Ha level 5 akkor meg negatívbe tér el a megadott fixtől.7600gs - szerintem teljesen feleslegesen ennyi, le kell venned auto-ról és kézzel belőni.
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #3921 üzenetére
húúúú
legalább ki lesz osztva a lap.... -
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #3913 üzenetére
-
jilian
addikt
válasz
Cybertrone #3907 üzenetére
Szerintem meglesz a 4.8 75 fok körül, (enyim kicsit korábban) de akkor nem a csendességről fog szólni a vízhűtés sem.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #3909 üzenetére
2 tripla radid van?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #3905 üzenetére
Nálam 4ghz-n 59-ről indul és 61 fokon áll meg
a 28 fokos szobában. Szóval a 75 teljesíthető. (persze kérdés mennyi a becélzott órajeled.). Főleg ha egy normálisabb 22 fokos szobahőmérsékletet nézünk.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #3902 üzenetére
Nemmondom hogy kifog rajtad, csak azt hogy a többi procihoz képest itt jóval kevesebbet dob a vízhűtés...
Haddent: azért az a néhány fok, inkább 20.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #3872 üzenetére
Elkeserítelek, a rossz hőátadás miatt a mag és a sapka között, nem fog annyit dobni a víz.
Persze fog, (én load 13-15 fokot nyertem (4ghz-nél), mondjuk alapból egy izmos léghűtés volt rajta, szóval gyárihoz képest még nagyobb lesz nálad a difi), de nehidd hogy load 40-50 fokos értékeid lesznek, mert nem lesznek.
Én úgy érzem nemfogom megvárni a 3 év garanciát hogy lejárjon, előbb fogom én újrapasztázni a mag és a sapka között.szerk.: a forrófejű q6600 -amat 3,2-őn hűvösebben (jóval hűvösebben) tudtam tartani vízzel mint ezt az ivy-t.
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #3886 üzenetére
Mármint hogy 1.65-nél többet adjak neki?
-
Erdei88
veterán
válasz
Cybertrone #3882 üzenetére
Nekem ahhoz, hogy menjen normális az XMP, kellett emelnem 1,1V-ra
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #3878 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy kéne aktiváljam az XMP profilt az UEFI-ben. Na most amikor ezt megpróbáltam, akkor végtelen számú újraindulásba kezdett a gép.
Feszt annyit kap, amennyi gyárilag elő van irva, no de most mindjárt még szétnézek egy kicsit az UEFI-ben, hátha okosabb leszek.
-
7600 GS
addikt
válasz
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #3874 üzenetére
Ok, csak kérdeztem, don't eat me.
Nekem is akkor első cél a 4Ghz lesz, ennyi elég lenne stock coolerrel. Meg aztán kéne majd valami fasza RAM is, 8 giga. Mit ajánlanátok olyan 15 ezer magasságig?
-
7600 GS
addikt
válasz
Gyári hűtővel sikerült ezt? Mert akkor én is nekiállnék a 3570K tuningolásának.
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #3866 üzenetére
Beszéltük délután, igazából ami kéne, az biztosítós topik, mert tisztába kéne tenni ezt, azt.
-
andor1111
tag
válasz
Cybertrone #3837 üzenetére
Ki mondta ,hogy a legolcsobbat vegye? Csak egy példa és ott volt a kérdés,hogy rosszul látom nem olyan lekezelő stilusban mint Te.
Ha valami fele annyiból kijön és gyorsabb is lehet.Szerintem 100-95-en k-s procival vennének ilyen lapod .Mondhatsz amit akarsz a minőség... ha annyival jobb miért nem adnak több garanciát.Szolgáltatás az igen.Vehetek én olyan lapot amilyet akarok olyan drágát is majd ha gyorsabb lesz tőle a gépem akkor igenMég egyszer akinek értelmezési zavarai vannak senki nem mondta,hogy rossz az a lap.A kérdés kérdés a k nélküli procin volt ilyen laphoz.
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #3828 üzenetére
&(#3830) haddent: A Xeon is ugyanaz az SB-E mag.
Azért a tiltások után is megmarad jó erősnek. Gondolj bele, így is másfélszer annyi mag, és az ennek megfelelő L3 is benne van, magonként 2,5MB, szemben az IB 2MB-jával. Itt nem gáz a tiltás, mert így is brutál erős a csip, és irreális lenne elvárni többet asztali felhasználásra.
Nagyon nem egy kategória ha egy bő duplaolyan tudású csipből kikapcsolják kevesebb, mint a negyedét (ugye csak a magok, de pl. a PCIE vezérlő, memóriavezérlő komplett érintetlen), minthogy a fele tudást meghagyják egészben.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #3822 üzenetére
Advancedben is csak memória mennyiség osztást tudok neki állítani meg preferált PCI-E.st de off nincs, Szóval lehet nem is tudom offra rakni. Nemtudom én mindent kikapcsolok amit nem használok. Ne álljon nekem ott készenlétben.
-
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #3810 üzenetére
Gyártástechnológiailag csúcsprocesszor... Persze, mivel az Intel (és minden más épeszű csipgyártó) először a kisebb méretű, kevésbé komplex csipeket kezdi el az új gyártástechnológiával gyártani, és csak ha van már tapasztalat, akkor vetik be a nagy, komplex csipekhez. Egy Xeonhoz (ami az SB-E/IB-E valódi célközönsége) jóval magasabb követelmények vannak, először az olcsóbb, desktop megoldáson kitesztelik a csipet, utána ha minden okés, akkor jön ki a bonyolultabb szerververzió.
Tehát a csúcstechnológiád itt egyenlő a kísérleti nyúl szerepével.Azt se te, se én nem tudjuk előre biztosan, mikor, hány magos és milyen procik fognak kelleni milyen VGA mellé.
Ez mind csak feltételezés.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Cybertrone #3819 üzenetére
Engem zavar hogy le kell tiltanom. Virtualization technology? Ez lenne az?
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #3810 üzenetére
Kérdés milyen lesz a következő konzol generáció. Mert ha APU lesz benne teszem azt, akkor szerintem se fog kelleni soha 6-8 magos processzor játékra.
De ez nem is baj, egy APU 200$, 6 magos Intel meg 500-1000$. -
HSM
félisten
válasz
Cybertrone #3808 üzenetére
Miért nem voltam objektív?
Csak mert szerintem az voltam.
Jelenleg a gamekhez többet ér 4 gyors mag, mint akár 8 lassabb, de ki tudja mit hoz a jövő, csak ennyit írtam. Egyikünk se tudhatja. Nekem csak azzal volt a bajom, hogy ez nem csúcsprocesszor. Ettől még nincs vele semmi baj, én is ilyenre váltottam I7 920-ról, sőt, nekem csak 3570K van, nem is 3770K...
Ez még csak nem is I7... Nekem elég volt a HT a 920-ban, 3 év alatt ha 2 szer bekapcsoltam fél napra, igaz, nem is rendereltem/konvertáltam vele csak nagyon ritkán.
-
kribe
őstag
válasz
Cybertrone #3800 üzenetére
Nekem végül csak kockadobás döntött a Sabertooth Z77 mellett, annyira nem tudtam dönteni
-
7600 GS
addikt
válasz
Cybertrone #3796 üzenetére
Nyugodtan, szive joga, csupán leirtam a véleményemet.
-
milszab
senior tag
válasz
Cybertrone #3780 üzenetére
Nem oltás, csak spórolhat vele mondjuk. De ha nem számít a lóvé akkor persze vegye azt amit kinézett...
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #3775 üzenetére
Tudom.. hozzátettem, hogy semmi gyakorlati haszna... de azt is, hogy ez az első deszka amiben teljes mértékben bízom
És azért elég sok hasznos extra is van. Persze lehetne jobbra költeni azt a plussz pénzt, de nekem így volt jó, és gondolom neki is...
-
ffodi
veterán
válasz
Cybertrone #3763 üzenetére
A 2700k is D2 steppinges, akár csak a 2600k, 2500k, stb.....
-
keIdor
titán
válasz
Cybertrone #3761 üzenetére
SB-nél volt stepping változás?
-
Bálint85
senior tag
válasz
Cybertrone #3756 üzenetére
belekeveredtem most
E0 nem lehet már kapni?
E1 lehet kapni?
melyikek az új steppingesek vagy melyik jelenik meg? -
válasz
Cybertrone #3743 üzenetére
Ne is mond szét vág az ideg lassan egy hónapja lesz már, hogy laptoppal nyomulok.
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #3709 üzenetére
Hmmm... mit huzogál? Ramot láttam tutira, de azt le is kellett vegyem így most gyári 1.6GHz alatt 1.5xGHz -en pötyög. Feszültségek minden kézzel gyárival be van lőve (kivéve VCore ami látszik, hogy nem túl magas? gondolom?).
Mire érdemes még odafigyelni?7600 GS igen tudom, bár az el fog maradni ... mostanában nem játszom semmivel
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #3703 üzenetére
Na itt egy kép is, ahogy néztem ekkora fesszel kb. a 3570k -k mennek ennyit HT nélkül
( Na persze ilyen az én szerencsém, ha K -sat veszek, 100%, hogy kb. 1.2V -ot kérne)
( Nem hibával állt le a LinX, csak meguntam, 25 kör is elég nekem bőven, főleg, hogy 50kör se jelent 100% stabilitás önmagában ugye.. És hát igen, kicsit orosz a LinX-em nah
)
Valaki feltölthetné nekem a sajátját ami angol és megköszönném, mert gigaflopd.net vagy mi volt a címe megszűnt
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #3705 üzenetére
Uhum... Akkor megiscsak marketing ez a ~10%
jol lattam biosban hogy 4.3 ig szorzoval is elmegy a k nelkuli is ?
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #3703 üzenetére
Igen
Eléggé úgy voltam vele, hogy vizezni nem fogom, anélkül meg kb. úgyis esélytelen sokkal többet elérni mint a K nélkülivel. Viszont a 65C -ot karcolja
De hát Ivy, ezt tudhattam előre
Csak azt nem értem, hogy 4GHz-en miért nem annyi GFlop-ot ad mint a sandy ~4.4GHz -en?
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #3701 üzenetére
Jogos... erre nem gondoltam, Gigabyte-nál eddig még nem volt ilyennel dolgom
I7 3770 4GHz @ 1.056V HT ON jónak tűnik?
-
krx21
nagyúr
válasz
Cybertrone #3691 üzenetére
Csak a procit vizezed?
Valami Corsair H70 vagy H100???
Hát akkor nem lesz halk a géped...
A 3db GTX meg gondolom melegszik rendesen...
Érdekes sokan csak a procit vizezik, pedig egy mai videó kártya jobban melegszik és drágább is mint egy cpu... Ráadásul hagosabb is átlagosan a hűtésük...
De persze mindenkinek megvan az egyedi ideológiája...
Én ha vizeznék akkor mindent, így látom értelmét!
A kádba sem hagyom ki mondjuk az egyik lábamat...Viccet félre téve érdekelnének a teszt eredményeid!
Fps, Hőfokok.
Akár más fórumon vagy privátban...köszi...
-
haddent
addikt
válasz
Cybertrone #3695 üzenetére
Jó csak mindenhol azt mondogatták, hogy 39x, onnantól max bclk -val
Ezért esne jól leellenőrzini windows alól realtime az összes magotJah és 4GHz-en AVX LINX-el mennyi GFlops kéne? Tudtommal azonos órajelen +10% sandy-hez, és bizony én 2600-700k-val 4GHz-en 90+ -ot kaptam, és most ezzel 92
-
krx21
nagyúr
válasz
Cybertrone #3685 üzenetére
Hát nem tudom... Amelyik ram XMP-ben 2000Mhz-s az alap SPD-vel 1600Mhz-s...
Nem 1300... De be lehet állítani persze...
Csak ezért volt furcsa...
Ha meg XMP-ben csak 1600 vagy 1866 akkor 2000Mhz hoz sok szerencse kell...
Ennyi volt a gondolat menet...Most nézem csak neked TRI SLI 680-ad van!
Dobhatnál egy kis tesztet...
A 3db kártya mivel van hűtve? -
krx21
nagyúr
válasz
Cybertrone #3682 üzenetére
Te milyen 1333 ramokat tolsz 2000Mhz-en?
-
milszab
senior tag
válasz
Cybertrone #3653 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600X Wraith Stealth dobozos - Aqua garancia 2026.03.07-ig (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 13th 13600k processzor ELADÓ!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest