- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Azért a kupakolásom eredményéhez az is hozzátartozik, hogy ha a VGA-val befűtök a proci alá akkor bizony 87C- is mértem Linx alatt... Most ez "csak" 80C ezt nézve már 7C-ot nyertem...
De örülök, hogy egyáltalán működik....
A következő műtét bizony a GTX690-en lesz... Akár milyen szép ez a gyári hűtő, én leszedem az biztos, elegem van a 80+C-ből és a hajszárítóból... -
HSM
félisten
válasz
SimonYana #6197 üzenetére
Tökéletesen látszik a képeden, hogy átverés, ott mutatja a coretemp a minimum és maximum hőfokot. Figyelek arra, hogy úgy legyen lefotózva, amikor a tipikus, felmelegedett értéket mutatja.
Nyugodtan megnézheted a képkivágásomon, mióta fut a realtemp (4:28) és mennyi volt a max hőfok, amit mért.
Remélem ennek tudatában már nem vonod kétségbe a képkivágásom hitelességét.
Kicsit futhatott volna tovább, mint 7 perc, akkor lett volna még max 1-2 fok plusszba, de annyi. Amire készült a kép, tökéletesen látszik, miszerint nem egy tűzforró, hűthetetlen prescott-szintű hulladék az IB, mint kezdetben sokan terjesztették. Mérgemben jól el is neveztem a képet prescott rev2-nek...
Szerk.: én leírtam, amit tudtam, segítséget...
I7 920 tuningjában többet tudnék segíteni, de s1155 tekintetében zöldfülű vagyok.
-
SimonYana
addikt
HSM!
El lehet kapni így hogy kicsi a hőfok!
Mutatok neke egy teszten belül olyat hogy 83 fokos , de volt több is , meg olyat is mikor csak 57 fokos.Ráadásul nekem ez mind 4600 magasságában vízzel.
Nem sokat mond a képvágásod.Persze nekem sincs stabilizálva semmi és semmit nem állítottam szinte. Tettem itt fel kérdéseket , de mint látom a kutya sem olvassa! Pfff!
-
HSM
félisten
Én ennyiből nem tudom megítélni, jól benne van-e. Az szokott a probléma lenni, hogy a tüske, ami ugye megakadályozza, hogy vissza tudjon csúszni, nem a borda szélén akad meg, hanem nem jön ki teljesen a furatból, és mikor beledugod a belsejét, akkor a furat belső részén szorul be. Ezt csak nagyon közelről tudod ellenőrizni, teljes egészében kijött-e mindegyik pöcök kiszélesedő része a furatból.
-
HSM
félisten
válasz
Kolondrum #6190 üzenetére
Nem nézted meg kellően alaposan a képet. AVX, amit AVS néven emlegetsz, és az azt használó Linpack-os Linx futott, ezt láthatod a Gflops értékéből, 3,6Ghz-en 60-et se érne el AVX nélkül, itt meg 90 fölött megy.
Azért nem látsz 100 meg 120-as értékeket, mert ez nem húzott kép. 4,5Ghz-en nekem is 80 fok nagyságrendje, ami nem szabad káros legyen a CPU-nak Intel szerint se, de ez semmi extra hűtéssel, amit én teljesen elfogadhatónak tartok.
-
viktor82
őstag
Ma tesztelgettem egy kicsit sikerült stabillá tenni a rendszert 4500mhz 1.160V ez jónak számit?
Hőfokok igy alakultak egy thermaltake venomous x-el -
HSM
félisten
Azt kéne megnézned, a gyárihűt mind a 4 pöcke rendesen átment-e a lapon!
Nem tudom, mit tud a gyári hűtő, én nem mertem bevállalni, nincsenek jó tapasztalataim a kis borda+nagy venti kombókkal, de a játék közben 80 fok nem túl biztató.
Ami még lehet, sok lap "alapból" tuningolja a procit, a gyári turbóból az 1-2 magos turbót alkalmazva 4 magra, azt már nem biztos, hogy szereti a gyári hűtő. -
krx21
nagyúr
válasz
Szatesz. #6179 üzenetére
A ragasztót teljesen leszedtem... Még polípapirral kicsit meg vékonyítottam is...
Látszik a réz! A cpu sapka anyaga réz...
Hát biztos finomítani lehetne, egyenlőre nem nyúlok hozzá...
Ha variálok akkor Liquid Pro jöhet szóba...
A 180C fordítás a hűtőmnél változik... Ez is a gyártási egyenlőtlenségeket mutatja...SzlobiG: Nem akartam vizes radiátorokat...
Ez van... -
krx21
nagyúr
-
krx21
nagyúr
Megcsináltam a kupak módosítást!
Hát nem volt egyszerű!
Az eszköz: Gillette Platium, 2 élű régi hagyományos penge…
Ez a legvékonyabb, amivel lehet csinálni!
A paszta mindenhova: Arctic MX-4
A hűtő: Prolimatech Megahelms 2db ventilátorral.
Teszt előtte: 3770K 4.5Ghz 1,21V Linx 82C (Prolimatec pasztával)
A pengével nagyon megszenvedtem, volt két oldal a procin ami nagyon le volt tapadva. Úgy éreztem szinte a nyákba vágok bele vagy a fémbe, ennyire össze volt gyógyulva. Tépett az ideg rendesen…
A ragasztót és a régi pasztát teljesen leszedtem. MX4 fel! Be a gépbe!
A hűtőt még fel sem raktam, csak csippanjon be! Vártam a hangot mint a messiást! Nem volt semmi, kikapcsolt a gép…Proba újra: semmi, kikapcsol!
Gondoltam ennyi volt: elrontottam azt kész! Kivettem a procit betettem újra: semmi….
Már azon gondolkodtam, hogy valami ragasztóval gyorsan visszaragasztom azt megy gariba…
Utolsó próba: proci ki, a lábak helyét 70% alkohollal megtisztítom. Proci be: és csip! ÁÁÁ végre elindult!!! Megkönnyebbültem!!! Még az sem vette el a boldogságom hogy összesen CSAK 4C-ot nyertem vele!!! Nem értem! Újrapasztáztam a magot vékonyabban, az se lett jobb!
Lehet liquid pro jobb lett volna… De legalább mostmár bár mikor cserélhetek a magon is pasztát…
A gyári teljesen száraz volt… Egyenlőre nem próbálkozok elegem lett a sok szarakodásból…
82-----78C Ez a vége, de érdekes van egy mag az 1. ami 10C-al hűvösebb mint a többi, lehet lehetne játszani a vastagsággal meg egyebek, de nincs már nincs türelmem…
Hát ezért nem csinálnám újra, nekem ilyen lett… -
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Két processzor között vacilálok, 3570K vagy 3770K!
Érdemesebb megvenni az i7-est vagy nem éri meg?
Mennyi a kettő közötti gyorsaság különbség??
Tuningra lenne mind a kettő! -
HSM
félisten
válasz
SimonYana #6163 üzenetére
Igen, őszintén szólva nálam is ezzel telik a gép előtt töltött idő ~80%-a legalább.
Sajnos tuningban nem tudok jó tanácsokat adni, mivel egyszer húztam fel bő fél órára 4,5Ghz-re, aztán ment is vissza alapra, mivel amire használom, bőven elég erős alapon is.
Én beállítottam mindent fix, gyári értékre (nem auto), a Vcore-t húztam fel, hogy meglegyen terhelés alatt a kb. 1,25V (nekem annyi kellett kb) ezenkívül felhúztam a turbo szorzót 45-re, beállítottam a turbo limitet 100A-re, aztán leteszteltem pár dologgal, és jó lett. Ram teljesen jó volt 1600@cl9-en. Ez körübelül 10perc próbálgatás, majd fél óra teszt volt. -
SimonYana
addikt
Ha jól bele gondolunk akkor az Userek 90%-a játszik és netezik. Nem sok mindenkinek indokolt a 3770K. De jó érzés. Nekem is ezért volt 3930K-m.
Az is megvolt és most a Z77+3570K egy GTX680-al és ugyan úgy netezek és játszok! Csak így egy 100-asból meg van a lap+cpu+ram.Még mindég várok egy kis segítséget , mint új S1155 User!
-
HSM
félisten
válasz
haddent #6149 üzenetére
Szerintem nem szabad egyetlen teszt eredménye alapján megítélni őket. Minimum ennyi kéne: [link]
Itt a 3770K-hoz képest (ami azért erősebb a 2600K-nál) elég szépen helytáll a 990X, jól látszik, valahol ő van előnyben, valahol a 3770K.Ami szerintem nem helytálló érv, az az, hogy a s1366 halott. Tény, hogy abból a szempontból halott, hogy nem jön abba a foglalatba új processzor. De ebből a szempontból a s1155 is halott, még max 1-2 új proci jöhet bele (ami úgyse lesz jelentősen gyorsabb vagy olcsóbb a jelenlegieknél) aztán jövőre le lesz cserélve az egész a Haswell-hez való 1150-re. Azt kell mérlegelni, mit és mennyiért kap az ember. Nyilván, nekem se véletlen van Z77+3570K, nekem az felelt meg az igényeimnek, de sokmindenhez még ma is lényegesen optimálisabb lehet egy régi X58 rendszer, igaz, ez valószínűleg nem az egyszeri home user lesz.
Abban maximálisan egyet tudok érteni, hogy ha új vasat vesz az ember, és nyers erő kell, akkor a s2011 (a s1366 utódja SB procikkal) a tuti megoldás.
-
Rexcor
őstag
Sziasztok!
Lenne egy olyan problémám, hogy az intel XTU nem menti el sose a beállításaimat és ahányszor kikapcsolom a gépet mindig vissza kell állítanom mindent.
Mit lehetne ez ellen csinálni? -
SimonYana
addikt
Üdv Uraim !
Nos most pár napig van egy G1.Sniper M3 (rev. 1.0) egy 3570K-val.
Az lenne a kérdésem , hogy tudtok e segíteni egy kis leírással mit kell be és kikapcsolni a biosban. Próbáltam vissza olvasni , de nem találtam sajna.
Szerintem a héten kipróbálom még az Asrock lapocskát !
Egyszerűen annyira jó és szép , hogy nem bírom ki ! -
Szatesz.
aktív tag
Mit kell a biosban átállitani ahoz hogy tudjak a processzorban lévő gpu val gépezni?
Mert nem akar müködni egyenlőre! Mindent defaultra raktam de nem müködik.
Gondolom nem muszály hozzá kivenni a PCI-E videokarit hogy kipróbáljam! -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, az normális, hogy egy core i5 3450nél a különböző hőfokot mutató progik a negyedik magnál mindig kb 10-12fokkal magasabb hőmérséklet mutatnak?
Jelenleg üresjáraton (egy ff 4lappal és egy bittorrent megy összesen) ilyen:
15perce viszont felment kb 80fokra bad company 2ben.
Asrock utilityben felraktam 10esre a ház és a proci ventijét, normális esetben 5ösön hagyom.
Most csak két venti van a házban, még nem jött meg a szabályzó, utána lesz még +3.
-
yarsley
aktív tag
válasz
Kolondrum #6151 üzenetére
Ha onnan indulunk ki, hogy a 2600k es a 2700k ara meg mindig annyi, mint amikor bevezettek, akkor eleg biztosan ki lehet jelenteni, hogy nem valoszinu az arcsokkentes intel reszerol. Masreszt ha erosodne a forint akkor is lejebb mehetne az ara, de en arra, hogy kb 30 forintal kevesebbe keruljon egy dollar mint most, annyi eselyt se latok, mint hogy AMD total megverje intelt az uj piledriverrel...
(kb 30 forintos erosodes kellene a 10e Ft-os csokkeneshez) -
kisza25
félisten
itt most teljesítményről volt szó és arról, hogy az 1156 az már sehol sincs, mert ivy 2x olyan erős, erre hoztam az i7-870 vs i5-2500 vs i5-3450-et mert teljesítményben és árban ezek állnak a legközelebb egymáshoz, rendre ~35eFt, ~45eFt, ~47eFt
ja amúgy i7-870 vs i5-2500K (PH teszt) -
Üdv! Véleményetek szerint jövő év januárjáig esik 10k-t az átlag ára a 3770K-nak? Köszönöm!
-
haddent
addikt
Hát ez így nem igaz. Itt az általam sokat emlegetett bench ami támogatja a még több szálat is, és ilyen esetben ha kizárólag a CPU "erő" számít, akkor az i7 995x a 3770k -val van párban. Hangsúlyozom, ez 12 és 8 szál eredménye. Ebből következik, hogy a 3770k egyértelműen jobb, hiszen általad említett jól felkészített progiknál egyenértékű az öregharcossal, máshol pedig sárba tiporja.
Akkor a linkek:
i7 3770k - 10384 pt
i7 995x - 10374 pt
i7 2600k - 9073 ptPersze tudom, most a 2600k -ról beszéltetek (eleve nem értem ,hogy jött fel az Ivy topikban, ezért bátorkodtam megvédeni az lga1155-öt), ami azért alul maradna egy kicsit (nem nagyon).
Véleményem szerint az 1366 -os socket halott. Az Ivy jól láthatóan hozza mindenhol, és túl is mutat rajta, akinek pedig igazán nyers erő kell, annak ott az lga2011 (hiszen egy 980x -990x -995x sem sokkal olcsóbb
).
-
HSM
félisten
válasz
tikshow #6146 üzenetére
Persze, én clock-to-clock értettem a kb. +10%-ot, teljes, nyirbálás nélküli (tehát 8MB L3+HT ON) generációk között, mivel a fórumtárs is így számolt, amire reagáltam.
A 2600k pedig csak és kizárólag akkor volt pariban (és akkor kétségkívül gyorsabb is volt némileg a turbo+újabb architektúra okán) bármely s1366-os hatmagossal, ha az adott program, amiben teszteltek, nem tudta a 6 magot (ami HT-vel 12 szál) rendesen kihasználni, és igen sok ilyen program van.
Ennek ellenére nem egy szint a két megoldás, amelyik program nem használja ki a 6-magot, ott a 2600 előnye se váltja meg a világot, ellenben ahova igazán kell az erő, ott felkészítik általában a programot a sokszálú működésre, és ott a 6 régebbi mag igen szignifikánsan otthagyja a 4 modernebbet. -
HSM
félisten
Tudtommal úgy működik, hogy az alsó memóriacímek dualban működnek, aztán ahogy terpeszkedik a használt memória, egyszercsak megtelik az első 4GB, és utána a maradék a single. Tehát ha volt olyan okos a windóz/ramdisk, hogy a felső 2GB-ot foglalja be, akkor a single-en futott, de szerintem nem ilyen okos, szóval az első szabad memóriaszeletbe pakolta magát, ami vagy itt volt, vagy ott.
-
ST05
őstag
értem, vagyis nem annyira értek hozzá, azt tudom majd egy évig igy volt 6 giga ramom 2x2 veagance1600 mellett, a kingmax1600 2Gb, és duált irt mindenhol, és eredményekben is hozta, most pedig Ivy alatt 1 éretelmüen kibukott, de viszont cserébe elöször látom a biosba hogy xmp!
-
HSM
félisten
válasz
kisza25 #6132 üzenetére
HT-s és nem HT-s procit ne hasonlítsunk már össze összesített eredményekben.... Bizonyos szitukban nagyon el tud húzni a HT-s, de ha az ember nem arra használja, akkor ez már nem reális, mivel a HT-s nem lesz gyorsabb. Emlékeim szerint ha a HT-t is beleszámolod, akkor olyan 10% előnye volt az SB-nek a korábbi generációhoz képest. (PH tesztben is látszik, ha a 2600K-hoz hasonlítod a 870-et.
-
Gabás
addikt
válasz
GhostRider23 #6138 üzenetére
nem
-
GhostRider23
tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy amióta lefrissítettem a legújabb biosomat az asus p8z77v-pro alaplapomon (3770k), az advanced módból a tuning résznél eltűnt az iGPU frekvencia, és nem tudom tuningolni az iGPU-t :S erre valakinek valami megoldás? és egyébként az iGPU mennyire befolyásolja játékok alatt az fps-t ha egy 7970 asus direct CUII vga-val hajtom a játékokat ? ad még plusz fps-t az iGPU?
-
ST05
őstag
hd-graphics-4000-2500.
épp találtam egy cikket én is most futom át.. hátha segít
sajna a 2500 ösbe maradt a 6 texturázo mint a 2000-be ami valszinü a számottevö ezesetben -
ezsi17
csendes tag
Üdv! A kérdésem az lenne, hogy az i5 3450-ben található Intel® HD Graphics 2500-zal lehet egyáltalán bármilyen játékot játszani? Persze nem a legújabbakra gondoltam, és nem is full HD-n. Később lesz videokártya is, csak kíváncsiságból kérdezem, hogy addig mennyire leszek megkötve játék terén (nem komoly gépigényű játékokra gondolok).
-
ST05
őstag
-
kisza25
félisten
válasz
haddent #6131 üzenetére
nekem már volt i7-870-em egy HD5850 mellett csak pihizett45-50%(alap 3Ghz) és szerintem a játékok 90% inkább ma is VGA igényes/limites, szóval egy i5-760 4Ghz-en szerintem megfelelően magas felbontáson bármilyen VGA mellé elég. Akinek munkára kell az meg vegyen ivy i7-et,
pl nekem egy HD 6850-et kell majd kiszolgálnia fullHD low felbontáson BF3 multiban 64-es mappokon ez a legnagyobb megterhelés ami érni fogja a procit, erre egy i5-760 is képes lenne, amúgy egy i5-760 20-25eFt egy i7-870 meg 30-35eFt ért beszerezhető, de félre ne érts mint írtam i5-3450-et veszek a jövő héten
ja amúgy i7-870 vs i5-2500K 10% különbség pont mint az órajel 3Ghz vs 3,3Ghz szóval a 10% ivy előny vs sandy az órajellel elveszik tehát fejben i7-870 vs i5- 3450 10% az előnye, ha tudsz még követni -
haddent
addikt
válasz
kisza25 #6130 üzenetére
Hát pedig egy i5 760 és egy i5 3450 még csak közel sem azonos súlycsoport már
Közel 2x olyan erős az utóbbi. Az i7 870 esetleg gondolkodóba ejthet, bár annál is jóval bikább a 3450, max presztízs kérdésből érteném meg, hogy i7 -ed van. Ráadásul az az upgrade nem érne meg annyit amennyit (szerintem).
-
haddent
addikt
-
polgi803
őstag
Akkor inkabb megtartom...THX!
-
kisza25
félisten
válasz
polgi803 #6125 üzenetére
k-procit nem cserélném le a komolyabb tuningnál gondok lehetnek a hőmérséklettel, clock to clock ~10% erősebb és kevesebbet fogyaszt kb az észrevehetetlen kategória, ivy-t annak érdemes venni aki 1156-ról szeretne váltani, de még az is megkérdőjelezhető (na most lesz kapsz
)
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Szerintetek egy 2600K-t melyik Ivy procira lenne érdemes lecserélni, ha egyáltalán érdemes lenne...Egyenlőre IGP is használnék filmre,vagy MW3-ra...később meg mindenre...3570K,3750K,3770K,2600K -
Üdv! Hát átáltam a "gonosz" oldalról, kollegám rábeszélt, hogy próbáljam ki az i5 procit az X6 1100T procit lecserélve.
Végül megtettem, mert egész jól tudtam kiszállni az üzletből, ami azt jelenti, hogy +10-et fizettem az alaplap + cpu cseréért. Természetesen zsír új ráadásul.
Ami volt:
Asus M5A97 PRO + 960T@1100T
Ami lett:
ASRock Z77 Pro3 + i5-3470Remélem nem bánom meg.
Egy ideig i5-2500-t akartam, de ez olcsóbb volt és a tesztek szerint még erősebb is, így erre esett a választás.
-
Diocles
aktív tag
válasz
Klikodesh #6115 üzenetére
Ez azért érdekes kérdés. Egyellőre nem találtam olyan információt, amely szerint a trigate tranzisztorok alapvetően nem ugyanolyan szilícium kristályban készülnének. Nem hiszem tehát, hogy a forrasztás szempontjából eltérő tulajdonságú lenne egy SB és egy IV chip felszíne.
Amit el lehetne képzelni, hogy az újabb technológia rosszabbul tolerálja a forrasztással járó hőterhelést. Ennek viszont kissé ellentmond az, hogy az IB-ekhez magasabb üzemi hőmérséklettartományt adtak meg.
-
helkis
veterán
válasz
Klikodesh #6114 üzenetére
a chipkészítés "kicsit" más, mint vágni rezet nagy mennyiségben (sorozatban) szvsz..
de ha tudsz nekem vágni 1m pl-szögvasat 1nm-es pontossággal akkor szólj.. utána meg is kell mérned majd, hogy lássam a különbséget!pl.: mai napig két egyforma ellenállást nem lehet készíteni, mondjuk ez is más kateg, de ez van..
a chipeknél is azért van redundancia, mert nem sikerülhet mindig minden 100%-osan..
-
Klikodesh
senior tag
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Ferdzsoo #6108 üzenetére
Ebbe nem erdemes belemenni, semmit nem tudunk a ragasztorol se arrol hogyan viszik fel, meglepne ha ez barmit valtozott valna a sandy ota. Mellekesen a K8-am is hasonlo ragasztoval volt rogzitve senki nem panaszkodott ra.
Egyebkent abszurdnak tartom a feltetelezest, hogy az Intel aki 1 node-al fejlettebb gyartastechnologiat hasznal mint vetelytarsai most az IDF-en 14nm es mukodokepes proci volt kinnt zart ajtok mogott ne legyen kepes tizedmilimeter pontos illesztesre...
-
helkis
veterán
válasz
Klikodesh #6105 üzenetére
szép kis mérési eredmények, de hogy direkt hagyjanak ki 0.14mm-et, ott még nem tart a technológia szvsz.. valamihez menni kell..
inkább az lehet szvsz, hogy az egész procira adtak 4mm-t és a ragacs annyira felnyomja (hogy lesz 4,15mm), vagy nem engedi a sok paszta, hogy (hidegen/melegen) kitartja a kupakot ezért nem lesz "vékonyabb a proci" utána a ragacs megköt és "valamilyen" lesz a hőátadás belül..
de a méretekből látszik, hogy itt bizony 4mm-es a kívánt magasság..Szatesz esetleg lemérhetnéd tolómérővel, hogy neked most mennyi!
(procimagasság!
)
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
Szatesz. #6106 üzenetére
Hát figy 0.14mm az nagyonnagyon kevés. Szóval ha valahol a fekete ragasztóból már 1 tized mm-rel többet nyomott a gép, már nem ér hozzá az ihs a maghoz. Képzeld már el hogy a miliméter tizedrésze az mekkora...
Tehát szerintem simán lehet hogy van ahol nem ér hozzá mert sok a fekete ragacs a pcb-n. Ez talán magyarázza azt is hogy valakinek ezért jobba hőátadása gyárilag is mint a másiknak. Mert a miliméter tizedrészéről beszélünk...
-
subaruwrc
félisten
( előreláthatólag ) 2 új tagnak lehetősége lesz csatlakoznia a csapatunkba, amennyiben sikerül meggyőznie, hogy arra érdemes, és megfelelő referenciával, de legalábbis hozzáállással és elhivatottsággal rendelkezik ezt a sportot illetően. akit komolyan érdekel a dolog, az privátban keressen meg.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
haddent #6101 üzenetére
Én pont ez miatt várok még egy fél évet, addigra ha valami rottyravágja a lekupakolt CPU-kat akkor az addigra kiderül. Bár ez szerintem nem számít amit írtál.
krx21: Nah és így levéve a kupakot, mennyire frankón fel lehet már polírozni, nem félted a procit hogy megsérül mert egy másik fiókban lesz közbe.
-
krx21
nagyúr
Valószínű polírozni is fogok, ha már kaszabolok...
Vettem polírpapirt...
600-800-1200-2000-est
Ilyen sorrendben mennék rá a felületre (cpu hűtő, kupak)
Ez így jó szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel I9 14900K + ASRock Z690 PG Riptide + TeamGroup 32GB(2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Intel Core i5-8400 használt, tesztelt.
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-14700 20-Core 2.1GHz LGA1700 (33M Cache, up to 5.40GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest