- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
Don't Panic #9002 üzenetére
Hát mondjuk az enyém az csak 8-as.
Nekem elviekben elég az mert filmet nem nézek rajta úgy se annyit, max ha igen akkor az divx. Zene mondjuk férne több mint 8GB de sebaj azt megoldom, 16osat vettem volna de a 32 már nekem sok..
Így kicsit behatárolva maradtam a 8as mellett.
k4arL: JB gondolom neked sincs?
Nem igazán vagyok képben ezzel most... olvastam róla elég sokat de 4.1es JB még nincs itouch4re ahogy olvastam. És azt se nagyon tudni mikor lesz...:S De azért inkább rákérdezek sose lehet tudni.
Nekem eddig nagyon bejön a kütyü. Ez az első ipod-om így a kijelző érzékenysége és minősége nagyon letaglózott.
Amit hiányolok az a gps. Nem értem az miért nem fért bele... ill értem de akkor lett volna még mondjuk 2-3mm-el vastagabb na bumm.
Viszont én ameddig nem lesz rata IS nem is nagyon nyúlok hozzá mert csak annál nehezebb utána letisztítani plusz rossz ránézni ahogy gyűjti a lenyomatokat elől hátul.
Nekem eddig jobb megoldás révén egy Apple zokniba van... vennék hozzá tokot ha lenne de még külföldön se nagyon van.
IS után mondjuk tokot már nem veszek akkor jo lesz már a zokni is.
Amikor először láttam ipod-on az Epic motorját az a Citadel vagy mi hát köpni nyelni nem tudtam. Az a grafika bátran megállná a helyét jelenleg PC-n! Félelmetes. Nem is értem h képes erre egy ilyen ezköz bár biztos rendkivül erős az Apple A4 CPU-ja és a PowerVR SGX se utolsó... csak azt sajnálom h nem minden játék ugy néz ki mint a Citadel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest