Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
k4rL^
senior tag
Nekem is a 8GB touch van, amiből az os után marad 6.4, szóval tényleg elég behatárolt. De videókat én sem nézek, csak zenére használom illetve netezésre suliban.
JB egyelőre nincs, de nagyon mondják, hogy lesz rá.

Amúgy én már vettem hozzá tokot külföldön, de ilyen vackot lehetett még kapni csak. Azóta már léteznek jobb fajta tokok, viszont Magyarországra nem szállítanak, talán marad az ebay majd, de egyelőre ez is megteszi.
-
k4rL^
senior tag
Hello, akinek van tapasztalata a ZAGG féle invisibleSHIELD-del, lehetséges valahogy a ragasztós oldalt megtisztítani?
A héten vettem az új touchomhoz, ahogy felraktam rá, nem vettem észre hogy pár porszem és kis szál a fólia alá került. Most levettem róla, próbáltam melegvízzel átmosni, de nem akar sehogy sem lejönni róla.
Van valakinek ötlete rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest