- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkadar1
tag
nekem is 5-ös iOS-el + JB-vel fut a 4 gen touch, néha tapasztaltam kisebb kihagyásokat (nem reagál egy érintésre), de kidobálásokat még nem. A tweakekkel nagyon óvatosan kell bánni csak azt szabad fenthagyni ami tényleg kell, és akkor nem különösebben problémás.
Amúgy vannak újabb 5.1 tapasztalatok?
-
Dogmatix
tag
Sosem értettem amúgy miért tiltott erről beszélni. Azért mert nem beszélünk egy problémáról, az még létezik! Személy szerint az én iPodom is jailbreakelt, mert nem akarok felesleges programokat megvenni és sajnos nincs mindenből trial/lite verzió ezért csak akkor derül ki milyen is valójában az app miután megveszed. Én ugyan úgy megveszem az alkalmazást, ha tetszik, csak előtte kipróbálom. Szerintem ezzel nincs semmi baj.
-
dani3l
őstag
Mondjuk az jogos..
Lockscreen tényleg jobb lesz, mivel engem eddig kicsit zavart, hogy teljesen el kell húzni jobbra az ujjam, mert ha 2 milliméterrel előbb elengedem, akkor is visszaugrik, nem oldja föl.. Mondjuk nyugodtan beletehették volna akkor már alapból a lejátszó gombokat, ha megy a zenelejátszás és úgy kapcsolom be a kijelzőt..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- New World - az új Amazon MMORPG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- VGA kibeszélő offtopik
- PayPal
- Hálózati / IP kamera
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest