Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dogmatix

tag

válasz ancsuka #12826 üzenetére

Folyamatos játék mellett a 3-4 óra reális, ha alapállapotban vagy zenehallgatás közben merül ilyen hamar akkor ott gond van (Infinity Blade kb 1óra alatt leszippantja az akksit nekem). A jailbreak elvileg garanciavesztéssel jár. Tehát ha teljesen meghal a készülék, és nem tudod restoreolni sem és jailbreakelt akkor elvileg, ha rájön a szervíz akkor nem csinálják meg (többen írták már, hogy sok szervízben nem érdekli őket, akkor is kicserélik), de mindenhol hangsúlyozzák, hogy csak saját felelősségre jailbreakeld. (nekem semmi gondom nem akadt még belőle, max néha kidob 1-2 tört alkalmazás). A kérdés inkább az, hogy szükséged van e arra, hogy jailbreakelve legyen az iPodod. Vannak tweakek amikkel egyedibbé teheted a kezelőfelületet (szerintem haszontalan, de sokan szeretik), ott az installous amivel az Appstore-ban található appokat tudod letölteni ingyen (előfordulnak bugok), ez már törvénysértésnek minősül. Egyébként nem nehéz jailbreakelni. 1 szoftver magától elvégzi a dolgokat, de ha nem értesz hozzá inkább kérj meg valakit. Pár hozzászólással ezelőtt leírtam, hogy nekem miért van jailbreakelve az iPodom, de ha elsősorban zenélésre, angry birdsözésre meg netezésre használod akkor teljesen fölösleges törni a kütyüt. :)

Új hozzászólás Aktív témák