- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
válasz
ancsuka #12868 üzenetére
Azert, mert addig ingyenes, amig kiprobalod nagyjabol a jatekmenetet, ha viszont komolyabban/hosszabb ideig/mindent kihasznalva akarsz vele jatszani, azert mar fizetni kell, mert sok munkaora van benne. Sokan csinaljak ezt a modszert az In-App Purchases-zel, masok meg kulon free es kulon teljes verziot csinalnak.
-
jack96
csendes tag
válasz
ancsuka #12853 üzenetére
Itt van pár tipp (BatteryManager Pro nevű programból írom):
-kapcsold ki a helymeghatározást (Beállítások/Általános/Helymeghatározás)
-havonta legalább egyszer töltsd fel teljesen az akksit
-kapcsold ki az automata fényerőt (Beállítások/Fényerő)
-állítsd a fényerőt kb 30-40 %ra (Beállítások/Fényerő)
-kapcsold ki a wifi keresést olyan helyeken ahol nincs (Beállítások/Wif-Fi)
-kapcsold ki a Bluetooth-t (Beállítások/Általános/Bluetooth)
-kapcsold ki a hangszínszabályzót (Beállítások/Zene/Hangszínszabályozó (EQ)
-kapcsold ki az értesítéseket (Beállítások/Értesítések)
-kapcsold ki a push-t (Beállítások/Mail/Új adatok begyűjtésse)
-állítsd át az üzenetek érkezésének ellenőrzését nagyobb időtartamra (Beállítások/Mail/Új adatok begyűjtése->óránként vagy kézzel)
-ne nagyon tartsd túl meleg és túl hideg helyeken (mikró, szauna, sütő, kenyérpirító, hűtő, fagyasztó...) mert a nagy meleg, nagy hideg csökkentheti az akksi élettartamát (az ideális hőmérséklet 32°F-95°F = 0°-35°)Nagyjából 10h olvasást, 3h fotózást, 2h videózást, 40h zenehallgatást, 7h filmnézést, 6h intenetezést, 4h 2D-s gamelést, 2h 3D-s gamelést, 300h "sleep" állapotot, 12h hangfelvevést, 3h YouTubeozást kéne bírnia maxon feltöltve.
Hát...remélem segít valamennyit.
-
vans?
őstag
-
e30st
tag
válasz
ancsuka #12832 üzenetére
Az iTunesban, ha csatlakoztatva van a touch, megjelenik róla egy ilyen kis oldal, ahol információk vannak (hány GB, mi a szériaszám, stb.) ott görgess lejjebb, és lesznek ilyen kis kipipálható sorok. Az automatic sync NE legyen kipipálva, legyen kipipálva a "manually manage music and videos". Akkor neked kell rádobálni azokat a zenéket amiket akarsz, és más gépekre csatlakoztatva se fog minden törölni.
Amúgy ha nem bírod az iTunessal való vesződést, akkor érdemes használni a Senuti nevű programot, ami helyettesíti az iTunes, könnyebben lehet vele zenéket, videókat felrakni rá, és nem törlődik le semmi, sőt azzal a gépre le is lehet szedni az iPodon levő zenéket (ami ugyebár iTunes használata esetén elképzelhetetlen). -
Dogmatix
tag
válasz
ancsuka #12826 üzenetére
Folyamatos játék mellett a 3-4 óra reális, ha alapállapotban vagy zenehallgatás közben merül ilyen hamar akkor ott gond van (Infinity Blade kb 1óra alatt leszippantja az akksit nekem). A jailbreak elvileg garanciavesztéssel jár. Tehát ha teljesen meghal a készülék, és nem tudod restoreolni sem és jailbreakelt akkor elvileg, ha rájön a szervíz akkor nem csinálják meg (többen írták már, hogy sok szervízben nem érdekli őket, akkor is kicserélik), de mindenhol hangsúlyozzák, hogy csak saját felelősségre jailbreakeld. (nekem semmi gondom nem akadt még belőle, max néha kidob 1-2 tört alkalmazás). A kérdés inkább az, hogy szükséged van e arra, hogy jailbreakelve legyen az iPodod. Vannak tweakek amikkel egyedibbé teheted a kezelőfelületet (szerintem haszontalan, de sokan szeretik), ott az installous amivel az Appstore-ban található appokat tudod letölteni ingyen (előfordulnak bugok), ez már törvénysértésnek minősül. Egyébként nem nehéz jailbreakelni. 1 szoftver magától elvégzi a dolgokat, de ha nem értesz hozzá inkább kérj meg valakit. Pár hozzászólással ezelőtt leírtam, hogy nekem miért van jailbreakelve az iPodom, de ha elsősorban zenélésre, angry birdsözésre meg netezésre használod akkor teljesen fölösleges törni a kütyüt.
-
jack96
csendes tag
válasz
ancsuka #12801 üzenetére
Bankkártya nélkül is lehet csinálni Apple ID-t. Mellesleg rengeteg akció szokott lenni, hogy fizetős játékokat ideiglenesen ingyenessé tesznek (bár pont az AngryBirds-el még nem volt ilyen). De például most ott van Top 25-ben a JumpOut ami a fent említett játék és a Cut the Rope ötvözete. Szerintem nagyon jó.
-
e30st
tag
válasz
ancsuka #12798 üzenetére
amúgy még pár jó tanács így friss iPod tulajnak.
Biztos vagy benne hogy 3 év gari van rá? hol vetted? Az Apple hivatalosan egy év garanciát ad rá, ami teljes körű, apple garancia. ilyenkor ha bármi baja van, nem szaroznak vele, adnak rögtön egy teljesen újat.
Amúgy a jailbreak nem jár garanciavesztéssel, a szervizek bevesznek jailbreakelt készülékeket is, és gond nélkül cserélik őket, ha tényleg van valami hibája. (tapasztalatból mondom, már többször is vittem be feltört iPadet, Touchot, iPhonet)
A garival lehet hogy "átvertek" hol vetted?
mert ha számlát adtak róla rendesen, akkor a számla keltétől egy év gari van rá, amit a serialszám begépelésével Itt ellenőrizni is tudsz, ha számla nincs, akkor a gyártási dátumtól mérik a garanciaidőt, ez utóbbit (meg még sok érdekes információt) itt találsz a készülékről (szintén a serial number megadása után.)
Egyébként ha a garanciadolog részletesebben érdekel, volt arról nekem itt egy cikkem, azt ha esetleg elolvasod, van benne pár érdekesség, remélem tetszeni fog.Amúgy ha tényleg 3 év gari, akkor szerintem az a plusz 2 év gari, az nekik valami maszek szervizük lehet, ahol nem cserélik, hanem hiba esetén szétszedik és alkatrészt cserélnek benne. Ha gond van vele, mindenképp hivatalos Apple szervizbe vidd, lehetőleg még 1 éven belül.
-
e30st
tag
válasz
ancsuka #12801 üzenetére
na itt a kedves hangnem.
Üdv a topicban! jól döntöttél hogy Touchot vásároltál, használd egészséggel, jó cucc nagyon!iOS táján nem rútolni szokás, hanem "jailbreak"-elni. Ennek az a lényege, hogy az Apple zárt rendszerén kívül, más forrásból is lehessen módosítani az operációs rendszeren, ne csak a gyárilag lehetséges beállításokat lehessen használni, valamint ne csak az apple által az AppStore-ba engedélyezett programokat lehessen letölteni, hanem szabadon hozzá lehessen nyúlni az operációs rendszerhez.
A jailbreak teljesen legális, az amerikai szövetségi bíróság hivatalos ítélete alapján, ha valaki megvesz egy terméket, azt saját felelősségre úgy módosíthatja, ahogyan akarja.A jailbreak során egy Cydia nevű alkalmazás kerül a készülékre, amiben minden lényeges dolog megtalálható.
A jailbreak ugyan legális, és a magyarországi ArtisJus adó befizetése miatt a feltört alkalmazások letöltése és tárolása is teljes mértékben legális, azonban ezen alkalmazások feltelepítése és használata ütközik a magyar jogszabályokkal, szóval azt ne tedd.
Ha vesz valaki sok-sok ezerért egy prémiumkategóriás Apple kütyüt, akkor a 250Ft-os Angry Birds nem számít olyan drágának.
Ha mindenáron akarsz Angrybirdsözni ingyen, akkor más fórumokon keress rá arra, hogy "install installous on iPod Touch". A prohardver alapelvei miatt én ide ezt a metódust nem írhatom le.
Ha legális szeretnél lenni, és nincs bankkártyád, lehetőség van úgynevezett iTunes Gift Card vásárlására. ahhoz nem kell bankkártya, és ugyanúgy tudsz vele alkalmazásokat, zenéket, filmeket vásárolni az Apple-től.
A szoftver a szoftverfejlesztést finanszírozó/végrehajtó vállalat/magánszemély által létrehozott termék, melynek jogosulatlan használata lopásnak minősül. A szoftverfejlesztők hosszú hónapokon keresztül dolgoznak, rengeteg pénzt ölnek a munkába, és ha nem veszik meg az alkalmazásaikat, hanem csak lelopják, akkor nem fognak tudni kockás inget, meg képregényeket vásárolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- BMW topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest