- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendar
tag
Sziasztok! Kitartok a laptopot tabletre cserélek projektnél. Meg is jött a 11’ M3 Air. Már csak egy Type 2 - Hdmi átalakító kellene a monitorhoz. Ahogy keresgéltem, láttam hozzászólásokat hogy nem működik.
Akinek van ilyen kábele és jó is, megírná a típusát?
Előre is köszi! -
rendar
tag
válasz
rendar #48248 üzenetére
Megnéztem jópár videót, meg utána olvastam, és a következőre jutottam:
- Amelyik Ipad M- chipes, azon van porondmester és csatlakoztatáskor alkalmazkodik a monitor méretéhez, teljes képernyőn használható. Alkalmazások külön ablakban lesznek.
- Az M- chip nélküliek csak tükrözni tudják ugyanazt, ami a kijelzőn van. A monitor két szélén lesz fekete sáv.Ezek alapján egy Air M2 lenne a befutó. A kérdés, hogy érdemes most megvenni, vagy megvárjam az új Airt? Bár az meg lehet, hogy sokkal drágább lesz...
Vagy megjelenik az új drágán, az M2- ára meg lejjebb megy?
Nálam okosabbak segítségét kérném!Előre is köszönöm!
-
rendar
tag
Sziasztok!
Ipad vásárlás előtt állok. Gyakran használnám monitorhoz csatlakoztatva. Van valami különbség ebben a képességben a sima, Air, Pro modellek közt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Black & Decker töltőt keresek
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest