Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendar
tag
Sziasztok! Kitartok a laptopot tabletre cserélek projektnél. Meg is jött a 11’ M3 Air. Már csak egy Type 2 - Hdmi átalakító kellene a monitorhoz. Ahogy keresgéltem, láttam hozzászólásokat hogy nem működik.
Akinek van ilyen kábele és jó is, megírná a típusát?
Előre is köszi! -
rendar
tag
válasz
rendar
üzenetére
Megnéztem jópár videót, meg utána olvastam, és a következőre jutottam:
- Amelyik Ipad M- chipes, azon van porondmester és csatlakoztatáskor alkalmazkodik a monitor méretéhez, teljes képernyőn használható. Alkalmazások külön ablakban lesznek.
- Az M- chip nélküliek csak tükrözni tudják ugyanazt, ami a kijelzőn van. A monitor két szélén lesz fekete sáv.Ezek alapján egy Air M2 lenne a befutó. A kérdés, hogy érdemes most megvenni, vagy megvárjam az új Airt? Bár az meg lehet, hogy sokkal drágább lesz...
Vagy megjelenik az új drágán, az M2- ára meg lejjebb megy?
Nálam okosabbak segítségét kérném!
Előre is köszönöm! -
rendar
tag
Sziasztok!
Ipad vásárlás előtt állok. Gyakran használnám monitorhoz csatlakoztatva. Van valami különbség ebben a képességben a sima, Air, Pro modellek közt?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÚJ/BONTOTT Microsoft Surface Laptop 7 ULTRA 7 32GB 1TB
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Előre is köszönöm!