Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Kint a legújabb iPad os (26.2)
-
batai15
félisten
Hülye kérdés de miért jó ha bt képes a toll ? Amit linkeltem be kapcsolom és működik. Sarkokból gesztus ,freemail formban a tilt Shift , pl stb. De navigálni nem lehet vele. Tehát a pad nem ujj kent ismeri fel , de a 16prom szóba se áll vele. Tehát nem sima Érintő ceruza , ha ki van kapcsolva akkor a pad sem. Működik a Palm reject is. Egyedül az erősebb nyomást nem érzi ,viszont a hosszan nyomást igen. Sőt ha a tabletre van mágnesesen cuppantva nem kapcsol ki sem. Szal eddig 90%ba úgy működik ahogy kell.
-
batai15
félisten
válasz
formula01
üzenetére
nekem a linkelt baseus toll van. Igaz az alap nem Bt verziós , itt csak annyi van hogy bekapcsolod utána érzékeli az iPad.
Működik minden funkció , és igen a tilting is. Akku ideje nagyon jó , minősége eléggé masszív és jó fogni. Van benne mágnes is fel lehet a tabletre cuppantani.
Mivel nem Bt verzió így párosíthatóak hozzá extra funkció , illetve a Bt verzió még annyit tud elvileg hogyha fel emeled automatán bekapcsolja az iPad kijelzőt.
Összességében mivel nekem 6k volt én 10/8nak értékelem
Én elégedett vagyok a baseus cucokkal van pl az egy sport fulesem multipoint , nagyon elégedett vagyok vele. Én általában ajánlom a márkát. -
batai15
félisten
Egy olyan gondom van hogy vettem egy rapoo m8000 billenytűzetet , magyar kiosztású , minden jó lenne de a 0 és í fel van cserélve. Ahogy látom nem egyedi a gondom a net szerint, van rá megoldás esetleg?
-
batai15
félisten
válasz
Djuree
üzenetére
Nekünk van egy 2021 is.
Menüben már nem olyan gyors de még elég a mindennapi feladatokra azért.
Egyébként ha nem 60hz lenne , akkor sokkal fürgébbnek hatna, a 2025 sem annyira sima de tény hogy jóval gyorsabb tőle.
Szerintem a 21' még egy két évet elég lesz asszonynak netflixre , youtube-ra. -
batai15
félisten
-
batai15
félisten
Én aliról rendeltem mágneses tokot ,ahogy mindent is. (toll stb ) fele annyiba kerülnek és total rendben vannak minőségileg is.
[link] -
batai15
félisten
Ha már érintő ceruza , baseus 3rd genje van valakinek ? Minimális kép szerkesztésre , leginkább menüben navigálásra fogom használni.
-
batai15
félisten
Rendben, szürke lesz. Köszi mindenkinek.
-
batai15
félisten
Sziasztok van valakinek 11th ipadja kékben?
Mennyire karcolódik? Ezüst és e között vacilálok. -
batai15
félisten
Köszönöm srácok
-
batai15
félisten
Sziasztok ! Xr tulajként szeretnék venni hamarosan ipadet is , mert a mostani kínai teclast szerintem nem fogja sokáig bírni .
Melyik ipadet lenne célszerű használtan venni kb 2-3 évre ? Kizárólag közösségi /böngészés és netflixre kellene játékra nem . Továbbá 10+coll lenne a minimális méret.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest