Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bmakszim
őstag
válasz
Bubaaa
üzenetére
Mit számít, hogy egy autó 1.2, vagy 1.6 literes? Önmagában nem mond semmit. Nem pusztán csak attól lesz nyomatékosabb, több lóereje, tartósabb, vagy alacsonyabb fogyasztású. Ezer más paraméter befolyásolja még, mint ahogy egy iPad teljesítményét, akkuidejét stb. is.
Biztosan kapni keleti tableteket 3x ennyi memóriával is harmad áron, aztán jobbak? Nem.
Az Apple előbb dobja majd a támogatását, minthogy kevés lenne a benne lévő RAM.
Meg miért csak a RAM mérete érdekel? Mi van a sávszélességével? Hány csatornás? Mekkora a késleltetése? Mekkora frekvencián üzemel? Ezek nem is fontosak? És még csak a memóriáról beszélünk, hogy egyéb más paraméterre ne is térjek ki. -
janos68
aktív tag
válasz
Bubaaa
üzenetére
Már megijedtem,hogy velem van gond,de most picit megnyugodtam.Komolyan,milyen kommunikáció ez a vevők felé?Hogy a francba csinálhat ilyet egy gigacég?
Amúgy találtam egy magyar oldalt,ahol 6-ot ír,egy külföldit,ahol 4-et.Örülünk Vincent?
Röhej,de inkább végtelenül szomorú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Lexus, Toyota topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Apple iPad Mini 6 64GB Wifi + Cellular eladó! 98% Akku, Patika, garis
- Apple iPad Air 5 64GB Wifi eladó! 100% Akku, patika, 12 hó bolti garancia
- Apple iPad Air 4 64GB Wifi eladó! Patika, 100% akku, 12 hó gari
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- JBL STAGE 2 9634
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Eladó Apple MXQT2D/A Magic Keyboard Német / 12 hónap jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mindegy neki hogy router vagy telefon adja a netet. Én is szoktam telóról megosztott mobilnettel használni.