Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
'iPad Pro 12.9 3rd gen (2018)-ra feldobtam az iPadOS 18-at próbából, hogy ne élesben derüljön ki, amikor már nem tudok visszajönni'
HA stabil rendszert akarsz, akkor minek tesztelgeted a beta verziókat ?
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.
Akinek meg fontosabb az újitások, annak meg el kell türnie a kezdeti nehézségeket az új szoftverek új bugjaival.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EA Sports WRC '23
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Értem én, hogy kiváncsi az ember, de ha stabilitás kell, akkor még a hivatalos verzióból is mindig a késöbbi, javitott kiadásokkal szabad csak kezdeni... pl én minden évben csak február / március környékén frissitek csak az elözö év szeptemberében kijött új föverziók javitott, aktuálisan legutolsó alverzióira. Lehet ez ellen beszélni, de stabilitás szempontjából soha nem volt ebböl hátrányom.