Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz GoodSpeed #46940 üzenetére

Nekem van egy régi air 2-öm, egy Ipad 6-om, illetve egy 2021-es M1-es Ipad pro-m.

Első kettőre nem igazán tudok válaszolni neked.

3-4. Ha a tartósságot nézzük, abból kiindulva hogy a 2018-as Ipad 6-ra még ki jött az Ios 17, így meglett a 6 év főverzió szoftver támogatottság. Szerintem az ipad 10-esnél még minimum 4 év főverzió frissítés lesz (mivel 2022-es), olyan szintű teljesítmény különbség van az M1 és az A14 között hogy az M1 szerintem minimum 6 év főverziót megkap még alsó hangon szerintem, így termék támogatásból +2 év minimum . (Bár én annyira nem vagyok szaki, a többiek úgy is megcáfolnak ha hülyeséget mondtam)

Viszont ami számomra nagyon fontos volt, az a hang minőség ( pro-ba 4 db brutál minőségű van, én úgy tudom hogy az Air-be 2db ugyan olyan hangszóró van mint a proba, és a sima ipadbe meg 2 db gyengébb minőségű.)

A másik pedig ami fontos volt az a laminált kijelző, még ceruza nélkül is sokkal élvezetesebb használni mint a sima Ipad-et.

Mindenki maga dönti el hogy mennyit szeretne áldozni erre, ha szigorúan néha böngészésre kéne egy ipad, akkor a sima 10-et választanám. Ha már kicsit többet szoktál filmezni és egyéb tartalmat fogyasztani és napi rendszerességgel használod
    minimum egy Air-t vennék.
    De egyértelműen a pro a legjobb az összes közül, én inkább egy 2020-as ipad pro-t vennék használtan mint egy sima ipad 10-et.

Új hozzászólás Aktív témák