- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Relax420
üzenetére
““kényelmetlen” lehet a nagy táblán mindig tapogatni az ujjlenyomat olvasót…”
Pontosan ezért is váltottam Air4-ről Pro-ra, mert pár kényesebb alkalmazást is igyekeznék használni táblán, mint ahogy telefonon is.
Erre most sűrűn azt az üzenetet kapom feloldásnál, hogy “A kamera le van fedve”, de ez csak az alkalmazkodás kérdése lesz. 😁Amúgy hordozgatós gépnek tényleg nem mindegy a méret, bár az én lapát kezeimmel teljesen kényelmes a 11” méret is és akár én is “utazásnak” tekinthetem azt is, hogy az asztalról elhurcolom magammal a kanapéhoz és ledöglök vele, mint ahogy a vonaton a táskából venném elő és úgy kezdeném el használni.
Utcán gyalogolva meg úgyis táskában lenne és simán vennék hozzá inkább nagyobb táskát, ha szükséges (több szendvics is fér mellé bizonyára).
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hardcore café
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi haladó szinten
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iPad Air M3 11" Újszerű 256GB Wifi/2028.08.24 Gar./Akku 100%/p4737
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- -65% Off Dobozos Új HP EliteBook 860 G10 i5-1355U 16 GB DDR5 1 TB SSD FHD+ több mint 2 év gari!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest