Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
"Van egyáltalán nem kínai androidos termék a Samsungon kívül???"
Sony, Motorola, LG pl.
100% biztonságú fizetési mód nem létezik. Mindegyiknek vannak veszélyei, hogy más elkezd játszadozni a pénzeddel. Itt legalább tartós anyagi kár nem ért senkit.
Bár engem szerencsére ez az ügy nem érintett, de hatással volt rám.
Igazából engem személy szerint -lehet fura- de ilyen formában nem is ez zavart, hanem az Apple hozzáállása az egész ügyhöz.Teljesen azt éreztette az érintettekkel és minden magyarországi ügyfelével, hogy számára ők sokadrangú ügyfelek. Telibe volt tojva a teljes kommunikáció.
Még egy sz*ros facebook/X bejegyzésre se tellett, hogy "szórri" vagy bármi.Ez az ami nagyon kicsapta nálam a biztosítékot és rengette meg a teljes bizalmamat. Annak ellenére, hogy tisztában vagyok az Apple általános arroganciájával, de abszolút nem foglalkozott még a presztízsével se ebben az ügyben.
Mindezt úgy, hogy a világon én fizetem az egyik legmagasabb árat a termékeiért.Tehát, én számukra abszolút nem vagyok annyira fontos ezek szerint. Csak a kötelező minimum erejéig.
Más gyártó ilyet még soha nem csinált velem, mint ügyfelével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 256GB WiFi 2026 augusztusig garanciális
- Új - Apple iPad Pro 11" M5 2025 Wi-Fi 256GB - Space Black- Bontatlan
- HIBÁS ÉRINTÉS NEM MEGY Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB RAM 256GB SSD 5G LTE szép állapot
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest