Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
tybsen
üzenetére
Vagy tíz éve csak apple cuccokat használok. Miért? Mert bíztam az adatbiztonságban, amit nyújtottak és amiért működik, mindig működik.
Ehhez képest nemrég kijött a balhé a frissítés utáni képek visszaállásáról... gondold el, ha a lányomnak ajándékozott i11-en visszajönnek a pöcsös képek, visszamarad a növésben... Persze, magyarázták, hogy a törlést milyen módon állította vissza, csak volt olyan, akinél olyan fotó is visszajött, amit még másik telóval csinált. Adatbiztonság... hát ezt kihúzhatjuk vagy legalábbis nem tenném be a plusz oldalra.
Akkor most itt vannak az apple pay-es tömeges levonások. Ezt olyan ügyesen megoldották, hogy habár ismert volt a hiba, még azért volt akinél másnap is volt levonás. Egy apple-nél ilyen baki?? WTF.
Meg azért nyitogatták a pofonosládát, hogy apple watch-ra jöttek a szivárványos hátlapok...csak azok. "Normál" embernek való nem. És akkor úgy jön a frissítés, hogy "Tisztelegjünk az LMBTQ közösség előtt" - Abszolút nem vagyok homofób vagy előítéletes, de ez kib@szta a biztit. Tisztelegjek előttük? Mi a f@szért? Elhozták a rák ellenszerét vagy a világbékét?! Menjenek a ...szomba.És ekkor mondtam, hogy úgyis 10 év után kicsit uncsi már az iOS, felkavarom az állóvizet egy Samsung próbával. És ekkor jött a felismerés, hogy óóó bakker... akkor az airpodsnak annyi... mac-en dolgozva a szinkronizálások egy részének annyi... SZóval, hogy ekkor jött a felismerés, hogy igazából mennyire bezártam magam az ökoszisztémába. Oké, működik. De ha valami elszaródik, akkor csak a nem kicsit túlárazott apple terméket vehetem megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Villanyszerelés
- Epson nyomtatók
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RGB-s, LCD-kijelzős VGA-tartó olcsón? Hol kell aláírni?
- Milyen széket vegyek?
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple Pencil gen2
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest