- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cmd3
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni a fórumban de egyértelmű választ nem találtam. (Talán nincs is vagy ha van akkor az elég szubjektív)
Nagyjából 6-8 éve nincs se asztali pc-m se laptopom. Illetve céges laptopom van de azt csak nagyon minimálisan használom privát dologra. Eddig mindent meg tudtam telefonról oldani. Ha valami nagyon nem ment akkor azt a laptopról. Jelenleg egy Iphone 13 minim van ezt használom tartalom fogyasztásra(streaming, youtube) meg úgy mindenre (igen egy minit
).
Viszont most felmerült bennem egy iPad 10 gondolata. Véleményetek szerint érdemes lehet beruházni egyre vagy ha eddig megvoltam nélküle akkor felesleges.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Google Pixel topik
- Még több képet generál és shadert is előfordít az új NVIDIA App
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Mikrotik routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Suzuki topik
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Apple iPad Air 2 A8X (2014) 16GB Cellular használt
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- Eladó Lenovo Tab M8 (4th Gen) 2024 Tablet (ZAD00046GR)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).