Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- potyautas: Vizsga
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cmd3
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni a fórumban de egyértelmű választ nem találtam. (Talán nincs is vagy ha van akkor az elég szubjektív)
Nagyjából 6-8 éve nincs se asztali pc-m se laptopom. Illetve céges laptopom van de azt csak nagyon minimálisan használom privát dologra. Eddig mindent meg tudtam telefonról oldani. Ha valami nagyon nem ment akkor azt a laptopról. Jelenleg egy Iphone 13 minim van ezt használom tartalom fogyasztásra(streaming, youtube) meg úgy mindenre (igen egy minit
).
Viszont most felmerült bennem egy iPad 10 gondolata. Véleményetek szerint érdemes lehet beruházni egyre vagy ha eddig megvoltam nélküle akkor felesleges.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hálózatokról alaposan
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AliExpress tapasztalatok
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- ÚJ iPad Pro 13" M4 Space Black 256GB Wifi
- Thinkpad X1 Fold 16 ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe,gar
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).