Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
YouTube reklámok nézésére én biztos nem vennék iPadet. Plusz több, mint egy éve nem jött új iPad, ha a legújabb kell, akkor már megvárnám a következő szériát. De egyébként meg alap felhasználásra inkább iPad 9. Vagy ha a céges laptophoz használt usb-c hubbal esetleg ki akarod tenni monitorra, akkor iPad Air 5. De ahelyett is azért megfontolandó, hogy iPad 9 plusz egy 10W-os Intel procival szerelt mini PC. Vagy 100k alatt lehet kapni normális 32"-os full hd tv-t, abból ha veszel 2-t, azon több youtubeot lehet nézni, mint az iPad 10-en és árban kb ugyanott vagy.
De ha játszani is akarsz rajta, akkor jó az iPad.
-
Lali-213
senior tag
Szia,
Hogy felesleges vagy sem, azt megmondani én nem tudom.
Szerintem érdemes valahol megnézned élőben is, hogy neked tetszik-e az iPad működés közben (Media Markt vagy iStyle) vagy ha egyből vásárlásra adnád a fejed, talán egy használt készülékkel is tehetsz egy próbát, így kisebb a befektetett összeg és az anyagi veszteség, ha mégis túladnál rajta.Kellemesebb a nagyobb kijelzőn tartalmat fogyasztani, az biztos. A lányon pl. nagyon szívesen nyomkodja.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EAFC 26
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- reMarkable 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Szerintem érdemes valahol megnézned élőben is, hogy neked tetszik-e az iPad működés közben (Media Markt vagy iStyle) vagy ha egyből vásárlásra adnád a fejed, talán egy használt készülékkel is tehetsz egy próbát, így kisebb a befektetett összeg és az anyagi veszteség, ha mégis túladnál rajta.