Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süvi
őstag
válasz
kislaci
üzenetére
Szia!
Véleményem szerint, ha átállunk digitális oktatásra, akkor legkésőbb az alsósok fognak (oktatási és gazdasági okokból is), szerintem csak emiatt még nem kellene venni.
Nekem van fent Google Classroom, eddig még jól tudtam használni.
Magyarósi Csabának volt egy videója tanul, hogy az ő kislánya Ipad + billenytűzet kombinációval tanul és nagyon szereti (nem találtam meg sajnos)
Az hogy milyen rendszert használnak majd az iskola határozza meg, nem nagyon van egységes állásfoglalás, ajánlás az EMMI részéről.
Ipad-on egyébként nagyon jó Microsoft 365 programcsomag oktatási verziója (E1)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest