Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalanchoe
senior tag
Rövid értékelés a Logitech Rugged Folioról:
Már harmadik napja használom, igaz, még nem írtam vele nagy szövegeket, de az eddigiek alapján teljesen jól használható, meg vagyok vele elégedve.
A belehelyezés nem olyan egyszerű, persze nem is lehetetlen, de miután egyszer beleteszed az iPad-et, nem igazán fogod kivenni.
Szerencsére a billentyűzetet simán hátra lehet hajtani (szóval nem is kell kivenni belőle), ilyenkor a fizikai bill.zet kikapcsol, és a virtuális billentyűzettel lehet szöveget bevinni.
Maga a billentyűzet kicsit másabb, mint mondjuk egy laptopon, de teljesen megszokható, én még kényelmesebbnek is találom a szövegbevitelt. Előnye, hogy nem koszolódik annyira, és cseppálló, valamint nagyon csendes a gépelés. Minden ékezet megtalálható rajta, annyi, hogy vagy fel kell címkézni, vagy meg kell tanulni mi hol van. (Ezzel nekem nem igen volt problémám, mert már megszoktam a billentyűk elhelyezését.) A tolltartó nem rossz, bár nem tudom, mennyire lesz tartós, eddig egész jól funkcionál.
Én meg vagyok vele elégedve eddig, mindent tud, amire szükségem van egy billentyűzetnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Micro Four Thirds
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest