Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kalanchoe

senior tag

Rövid értékelés a Logitech Rugged Folioról:
    Már harmadik napja használom, igaz, még nem írtam vele nagy szövegeket, de az eddigiek alapján teljesen jól használható, meg vagyok vele elégedve.
    A belehelyezés nem olyan egyszerű, persze nem is lehetetlen, de miután egyszer beleteszed az iPad-et, nem igazán fogod kivenni. :DDD
    Szerencsére a billentyűzetet simán hátra lehet hajtani (szóval nem is kell kivenni belőle), ilyenkor a fizikai bill.zet kikapcsol, és a virtuális billentyűzettel lehet szöveget bevinni.
    Maga a billentyűzet kicsit másabb, mint mondjuk egy laptopon, de teljesen megszokható, én még kényelmesebbnek is találom a szövegbevitelt. Előnye, hogy nem koszolódik annyira, és cseppálló, valamint nagyon csendes a gépelés. Minden ékezet megtalálható rajta, annyi, hogy vagy fel kell címkézni, vagy meg kell tanulni mi hol van. (Ezzel nekem nem igen volt problémám, mert már megszoktam a billentyűk elhelyezését.) A tolltartó nem rossz, bár nem tudom, mennyire lesz tartós, eddig egész jól funkcionál.
    Én meg vagyok vele elégedve eddig, mindent tud, amire szükségem van egy billentyűzetnél.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés