Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Akkor be kellene kapcsolnia 0%-on is, hiszen a szoftver kikapcsolva nem tudja megmondani, hogy mennyin van az akku. Tapasztalataim szerint egy mélymerülés még nem okoz észrevehető károsodást.
[ Szerkesztve ]
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
Jano_023
őstag
-
hszilard666
veterán
Ha van macOS-szel rendelkező gép a közeledben, dugd rá és indítsd el a coconut battery nevű alkalmazást a gépen ott látod az akksi állapotát. Bruttó 0Ft ért beszerezhető. Ha 98% alatt van akkor az gáz szerintem, de nagyobb mennyiségű sörben mernék fogadni hogy felette lesz.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
jófejsrác
senior tag
válasz Jano_023 #24658 üzenetére
Sulihoz használom jegyzeteléshez - noteability appal. Meguntam, hogy százmillió füzetem van, meg rengeteg papír ami olyan mint egy saláta. Ezzel tudok hanganyagot is rögzíteni, frankón rajzolni és mp3-mat csatolni hozzá. Szerintem jó dolog, ha kell utána nyomtatom is amire szükségem van.
-
sid87
senior tag
Sziasztok!
Biztos sokan kérdezték már, de úgy gondolom az én egyénibb helyzetemre tekintettel én is feltenném a kérdést:
Szeretném édesanyámnak adni a jelenlegi Galaxy Tab S2-met, és helyére venni egy iPadet.
Tudni kell még sosem volt Apple termékem, így minden újdonság ebben az ökoszisztémában.
Viszont úgy gondolom, jelenleg ha tablet, akkor csak iPad.
Én leginkább netezek, youtube videókat nézek és kicsit játszom tableten.
Most kinéztem az iStyle oldalán a korábban is említettem akciós iPad Pro (2017)-t, mely most ugye 189.000 forint.
Érdemes lenne áldozni rá? Hosszú távra kellene, tartalomfogyasztásra.
Emellett érdekel az iOS is.
iPad 2018at is néztem, de ez annyival nem drágább, és ha jóval időt állóbb és jobb vétel, beleférne.
Mit tanácsolnátok?
Köszönöm!
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
Jano_023
őstag
Ha megteheted akkor a prot válaszd, ahogy írtad hosszú távra szeretnéd és a pro szerintem jobb hardveres tulajdonságokkal rendelkezik és tényleg nagyon jó áron van most. Nem tudom melyik modellt nézted de most érdemes esetleg rá menni a 256gb ra. Akkor biztosan lesz megfelelő mennyiségű helyed is. Én most váltottam le a mini 4et és nagyon jól tettem hogy prora váltottam nem a simára szerintem.
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
cecil
aktív tag
Hali!
Létezik HU kiosztású billentyűzet-tok a gyárin kívül Ipad pro 11' 2018 és Ipad Pro 10,5' 2017 -hez?
Ha nem melyik a legjobban használható nem HU? esetleg érdemes "matricázni"?
-
Süvi
őstag
Azóta tesztelem, az első tapasztalatok:
- nagyon jó vele írni,
- rendkívül minőségi az anyaga (korábban nem volt Apple kiegészítőm, csak Aliexpresses)
-Gyorsan lehet vele írni, kb. Úgy mint laptopon
- már nem annyira hiányzik az egér, touchpad
- a mágnes rendkívül erős, nagyon stabilan tartja
- nem szeretném belemenni az örökös vitába, de most már egy kicsit értem, hogy miért mondta az Apple eddig is, hogy az Ipad kivált egy laptopot.
Ezek alapján ajánlom (érdemes aprón, jófogáson nézegetni, nekem sikerült egy bontotlan példányt kifognom)[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
A 3. Gen pro bill úgy nézem használható lenne bárhol, persze ha a szög éppen megfelel, ha nem akkor cumi.
A brydge (3rd gen pro) nekem a súlya miatt esik ki, igyekszem a lehető legkönnyebben megoldani. Ezért van most egy sima folio és egy külön bt bill ha nagyon kell, de azt is nagyon ritkán használom, nem írok annyit jelenleg, hogy ne tudnám megoldani a kijelzőn. A brydge-róla még, valami röhejesen sokáig bírja az akkuja, jobban örültem volna ha csak egy hónapig megy, de annyival könnyebb. A hátlapján amit adnak hozzá olyan 180 gramm, miért? Ráadásul amennyire láttam videókból, mivel a zsanérokra ül fel a hátulja amikor nyitva van, gépelésnél billeg az egész ipad.
5600X 2x16GB 6800XT | i5-3570 2x4GB 1050TI | MS Surface Book | iPad Pro 12.9 | iPhone X | iMac e2008
-
cecil
aktív tag
nekem sokkal nagyobb bajom az áránál pl hogy a hátulját semmi nem védi, a 2017-es még ráadásul nem is lesz síkban becsukva, ha meg épp kézben olvasgatnál vagy neteznél rajta akkor hátul fogod a billentyűzetet... vagy leveszed mindig (és persze akkor megint semmi védelem nincs rajta
-
Süvi
őstag
Nekem sem, jóval olcsóbban vettem.
Különbözőek a felhasználói szokások, de ölemben is tudom tartani, fekve nem próbáltam
Nekem pont az tetszik benne, hogy nincs a hátulján semmi, mert
-így rá tudok tenni egy erősebb hátlapot
- sokszor tartottam előadást, amikor csak zavart a cover, így viszont levehető
- amikor olvasok, jegyzetelek, akkor is csak felesleges súly volt a case cover része, így pedig csak le tudom kapni.[ Szerkesztve ]
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Másnál is úgy működik az ipad hangja, hogy ha hallgat egy online rádiót hátterben és érkezik egy értesítés, akkor megáll a rádió és nem is indul vissza magától? Emlékeim szerint regebben nem így volt ez!?
-
Plebi
senior tag
-
törölt tag
Felraktam ipad 6-ra a bétát, és sikerült megfagyasztani. Unlockolni/lockolni lehet, hangot változtatni tudok, de semmi mást. Ha unlockolom, akkor bejön a megfagyott alkalmazás, home screenre menni se tudok, és a főgomb hosszú megnyomására se ugrik fel az újraindítás lehetősége. Mit lehet ezzel kezdeni?
-
V.Stryker
nagyúr
Ma nekem is megjött az iPad Pró 10.5 cellular + 256gb. Hát elég baba. Simán jó ötlet volt asszony pajtinak egy noti helyett. vettem hozza egy Bamboo Sketch-t. Kiváncsi vagyok hogy dolgoznak össze.
-
-
-
sid87
senior tag
Esetleg valaki tudja meddig tart az iStyle akció?
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
krx21
nagyúr
Na gyerekik, feltettem én is az ios13beta-t az iPad pro-ra... 👍
-
Noxy
veterán
válasz #95561216 #24679 üzenetére
Mit lehet ezzel kezdeni?
Talán nem kellene bétázni.
Egymillió más értelmes dologra is lehetne használni, ha éppen nem vagy fejlesztő. (azok meg nem ilyen helyen szoktak ha valami gond van)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
törölt tag
Kösz, ez építő jellegű volt Kíváncsi voltam használható-e rendesen az egér, főleg remote desktop alatt (nem), hogy befolyásoljon-e a munkahelyválasztásnál, hogy adnak-e macet
Btw pont az egér oldotta meg, csináltam rá shortcutot korábban, hogy a bluetooth kapcsolatra aktiválja az assistive touchot, ez még működött, és jobb klikkel behozott menüből újra tudtam indítani.
-
Jano_023
őstag
válasz #95561216 #24689 üzenetére
Én is ezért várom az új frissítést, ha lesz benne egér támogatás a remotetal ki tudom váltani a laptopom. Életem a benti gépem és már is egy monitorra kirakva full pcs élmény.
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
V.Stryker
nagyúr
Az iOS 13-ban várható multi user támogatás? És miért nem?
-
-
Madwe
nagyúr
válasz Jano_023 #24690 üzenetére
De ezt nem értem, már most is van egy valag remote desktop program iosre, ami támogatja az egeret... Minek vártok system wide egér támogatásra, ha csak a remote-hoz kell? ráadásul azok rendes egér támogatások, nem ilyen berhelt "accessibility" címszó mögé bújva félkész vackok...
-
Talán butuska kérdés részemről, de mennyire jó deal most venni iPad Pro 10,5-öst?
Jelenleg van a családban egy 2017-es iPad
-
-
törölt tag
Mert nem akarnék külföldről űregeret rendelni 50 ezerért, hogy rosszabb ergonómiai élményt kapjak, mint a random ötezres bluetooth egeremmel. Utálok minden egeret, amin a két gomb+görgőn kívül van más, és nem hagyományos a kialakítása. Munkahelyen is őrületbe kergetett, hogy a kincstári egéren volt egy tök felesleges vissza gomb oldalt, amit folyton benyomtam véletlenül, inkább vettem magamnak kétezerért bentre egy rendeset.
-
krx21
nagyúr
Na megjött a Zugu tokom... 10 pont. Hibátlan, remek minőség, csak ajánlani tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Videó stream letöltése
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest