Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cecil
aktív tag
nekem sokkal nagyobb bajom az áránál pl hogy a hátulját semmi nem védi, a 2017-es még ráadásul nem is lesz síkban becsukva, ha meg épp kézben olvasgatnál vagy neteznél rajta akkor hátul fogod a billentyűzetet... vagy leveszed mindig (és persze akkor megint semmi védelem nincs rajta
-
cecil
aktív tag
Hali!
Létezik HU kiosztású billentyűzet-tok a gyárin kívül Ipad pro 11' 2018 és Ipad Pro 10,5' 2017 -hez?
Ha nem melyik a legjobban használható nem HU? esetleg érdemes "matricázni"?

-
cecil
aktív tag
Sziasztok!
Most készülünk venni 2 db új ipad pro-t a cégbe (céges használatra) az lenne a kérdésem hogy ha léterhozunk 2 új apple id-t a 2 gépnek és családi megosztásba rakjuk akkor lehetséges hogy a fizetős programookat 1x kelljen megvenni és mindkét gépen használhassuk?
Nekem már van egyébként saját apple id-m mert jópár éve almás vagyok amik nekem már vannak sajár programok és kontaktok meg minden az a "saját" céges ipad-ra át tudom vinni vagy csak úgy ha azon is a saját apple id-met használom?
létezik most a gyári smart keyboardon kívül elérhető magyar nyelvű tok+bill kombó a 11"-os pro-hoz? A logitecj slim folio pro tetszik még de abból se találtam... matricázni lehetne ezt?
tudtok ajánlani valami jó usb-c hdmi átalakítót hpzzá hogy a hdmi-s kivetítőre rá tudjuk kötni (esetleg valami usb-c hub több csatlakozóval?)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Latitude 5440 - i7-1365U, 32GB RAM, 1TB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest