Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
elprimo
üzenetére
Akksiban van annyi tartalék a mély merülés kivédésére, hogy ettől nem lehet rosszabb kapacitású?
(#24646) krx21: Legyen igazad, van rá gari, meg nagyon szemezek az apple care-el.
Ha jól tudom, az apple care az egy éves kor lejártáig megvehető és még egyszer hosszabbítható? Szóval a 3 év az kétszer 24.500 Ft-ba lenne?
-
Sziasztok,
Ma kaptam kézbe az iStyle-tól egy 256 GB-os WIFI+Cellular 10,5 colos iPad Pro-t.
Még nem vásároltam úgymond kifutó terméket, de az ára és tudása szerint jobban megéri mint az új Air, viszont lenne egy kérdésem. Az eddigi iPadjeim dobozból kivéve egyből bekapcsolhatóak voltak, ez most csutkára volt merülve. Most töltöm, de lehet ebből problémám?
-
Sziasztok!
Nemrég váltottam iPad Air-ről, 2017 es iPadre. UPC-nél jó volt az ára és nagyon jó feltételekkel elhozható, igaz most pár napra rá mediamarktban 12 ezerrel olcsóbb (118 e Ft), de ez van, nekem megérte így is.
A lényeg, nagyon tetszik, az ios 11 is, de podcasteket hallgatok a gyári appon illetve pocket cast alkalmazásban droidon is. A gyári podcast app ios 11 frissítés után nem engedi lejátszottnak jelölni a részeket. Amit még ios 10 alatt jelöltem meg azoknál ott van, hogy lejátszott, de hiába hallgatok végig egy részt, nem jelöli meg. Eléggé szar lett az új felülete. El van dugva ez a funkció, vagy csak én nem látom.
Valszeg megveszem ios-re is a pocket castet, de jó volt eddig a gyári is.
6 hónapig nem volt ipad-em, ami nagyon furcsa és zavaró, hogy minden feloldáshoz meg kell nyomni a home gombot, aki ezt kitalálta.....
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.Szuper kis kütyű, sima air után a kijelzővel sincs gondom, hiszen szinte ugyanaz, a hardver viszont sokkal jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- OLED TV topic
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- sziku69: Szólánc.
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az ujjlenyomat olvasós védelemnél pedig nem lehet a lezárásra időkorlátot megadni mint a jelkód esetén, így egyenlőre marad a jelkód.