- bambano: Bambanő háza tája
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Vásároltam kb 3 éve vadonatújan egy ipad air-t. Amíg nem frissítettem (ha jól emlékszem 8.3 volt, amivel vettem), addig tökéletesen hozta azt, amit elvártam a készüléktől, gyors volt, mindenre azonnal reagált, nem léptek ki az appok. Majd én hülye a firefox miatt befrissítettem, mert az csak azthiszem 11-el ment. Na ettől kezdve vége lett a szép életnek, jelentősen lelassult, az appok kiléptek többször, böngészés közben is akadt. Ekkor megfogadtam, hogy SOHA nem fogom frissíteni az IOS eszközömet, mivel nem lehet visszacsinálni, és ha szar, akkor lett egy olyan eszközöm, amit rossz érzéssel használok, mert laggol, lassú, vacak.
Beta-t meg soha semmire nem rakok fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Pad 8,7 64GB, Wi-ti, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11-inch (M4) Wi-Fi 256GB
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 128GB 8GB RAM ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600XT 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN S2 TG CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest