Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pew
tag
válasz
SharpSA
üzenetére
Szinte bármihez
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iPhone 12 Pro 128GB 100% (1év garancia)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2a - R5 5600U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az alap iOs alkalmazások is támogatják, és a legnépszerűbb jegyzetelős alkalmazásokkal is teljesen jól műkodik. (Plusz képernyőképre, fotóra is simán, rajzos appok, foto/video szerkesztő appok... minden támogatja kb) Nekem pl jegyzeteléshez a Notability van, nagyon nagyon jó(igaz ez fizetős). Eddig nem találkoztam olyan alkalmazással ami ne támogatná rendesen legyen az ingyenes vagy fizetős