- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Jano_023
üzenetére
Van egy VPN mögött elérhető tárhely, amit egy adott programmal érek el (bármilyen dokumentum formátum lehet). Ezt a tárhelyet nyilván az irodában is más eszközről is látom, használom, tehát ide dolgozom, biztonságos helyen van. Ezen fájlok egy részét az a program kezeli, amivel elérem, de nem mindent megfelelő szinten és itt van az igény a másik programra. Nem tartom életszerűnek, hogy széttöredezzenek az adataim, különböző felhő alapú megoldásokkal.
Alapvetően nem támasztanék olyan elvárást egy appal szemben se, hogy önmaga mindenféle fájl típust kezeljen, ennél egyszerűbb és funkcionálisabb megoldás további adott fájlt értő programok használata. Ezt pedig maga az ios teszi körülményessé, vagy lehetetlenné.
Mondhatnánk azt is, hogy túl sokat várok el, de ha más platformok működnek rendesen, akkor már nem biztos, hogy az elvárásokkal van a gond.Tegnap az egyik apple fan informatikusunkat ki is osztottam ezen sz@rságok miatt, hogy nem működik rendesen. Nekem működő eszközt adjanak ide, ne egy cukormázzal borított hulladékot. Nem tudott megcáfolni. Sajnos.Provokatívan azt is megkérdeztem, hogy inkább adjam a gyereknek játszani a céges eszközt? Ez már kicsit trollkodás volt, de tényleg pipa voltam.
Lehet néha ég puffogni fogok mielőtt lehiggadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Revolut
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Asztalos klub
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- ÚJ 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia (Microsoft + MalakCare)
- iPad Pro 12.9" 2TB/16GB M1 Space Grey 2027.11-ig garancia
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs