Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Ádám16
üzenetére
A prémium kategóriájú termékekre mindenkinek lenne igénye, de
1. nem mindenki tudja megfizetni (egyszerűen meghaladja az ésszerűeség és/vagy anyagi lehetőségei határát a termék ára)
2. szimplán nem akarja amegfizetni a magas árat (mert nem értékeli vagy használja ki olyan mértékben - mit én sem tenném - azt, ami miatt jóval drágább ezért legalább részben fölösleges többletiadáskét tenint rá ami számára nem ér annyit)
Számomra az, hogy valamit ki tudok fizetni nem egyenlő azzal, hogy meg is veszem! Lásd: iPad 2017 tökéletesen kielégíti az igényeinket, és bár az iPad Pro-t is ki tudtam volna fizetni (ami jobb is és szebb is) nem tettem mert nem olyan vastag a buxám, hogy fölösleges (kihasználatlan) többletre meggondolatlanul költsek.
HA sokkal vastagabb lenne és megengedhetném magamnak, hogy mérlegelés nélkül (akár oktalanul) elkötsem a többletet akkor persze megtettem volva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BestBuy topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest