Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Ádám16
üzenetére
A prémium kategóriájú termékekre mindenkinek lenne igénye, de
1. nem mindenki tudja megfizetni (egyszerűen meghaladja az ésszerűeség és/vagy anyagi lehetőségei határát a termék ára)
2. szimplán nem akarja amegfizetni a magas árat (mert nem értékeli vagy használja ki olyan mértékben - mit én sem tenném - azt, ami miatt jóval drágább ezért legalább részben fölösleges többletiadáskét tenint rá ami számára nem ér annyit)
Számomra az, hogy valamit ki tudok fizetni nem egyenlő azzal, hogy meg is veszem! Lásd: iPad 2017 tökéletesen kielégíti az igényeinket, és bár az iPad Pro-t is ki tudtam volna fizetni (ami jobb is és szebb is) nem tettem mert nem olyan vastag a buxám, hogy fölösleges (kihasználatlan) többletre meggondolatlanul költsek.
HA sokkal vastagabb lenne és megengedhetném magamnak, hogy mérlegelés nélkül (akár oktalanul) elkötsem a többletet akkor persze megtettem volva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- VGA kibeszélő offtopik
- Nintendo Switch 2
- Steam topic
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB, Wifi+Cellular, Magic Keyboard, Apple Pencil 2, Smart Folio
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia)
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Logitech Combo Touch iPad Pro M1-M2 11"
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- iKing.Hu Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz újszerű 100% akku Apple garancia 202
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest