- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
Ádám16
üzenetére
A prémium kategóriájú termékekre mindenkinek lenne igénye, de
1. nem mindenki tudja megfizetni (egyszerűen meghaladja az ésszerűeség és/vagy anyagi lehetőségei határát a termék ára)
2. szimplán nem akarja amegfizetni a magas árat (mert nem értékeli vagy használja ki olyan mértékben - mit én sem tenném - azt, ami miatt jóval drágább ezért legalább részben fölösleges többletiadáskét tenint rá ami számára nem ér annyit)
Számomra az, hogy valamit ki tudok fizetni nem egyenlő azzal, hogy meg is veszem! Lásd: iPad 2017 tökéletesen kielégíti az igényeinket, és bár az iPad Pro-t is ki tudtam volna fizetni (ami jobb is és szebb is) nem tettem mert nem olyan vastag a buxám, hogy fölösleges (kihasználatlan) többletre meggondolatlanul költsek.
HA sokkal vastagabb lenne és megengedhetném magamnak, hogy mérlegelés nélkül (akár oktalanul) elkötsem a többletet akkor persze megtettem volva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikor lesz már jó a Bluetooth? — Bluetooth 6.0 technológia
- Háztartási gépek
- Plazma TV topic
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Arc Raiders
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest