Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Előre is elnézést, elég off kérdés.
Röviden: szeretnék egy iPadet vásárolni ajándékba diákkedvezménnyel az Apple Storeból. Akinek a diákját fel tudnám mutatni és a nevére rendelni, ő éppen az ajándékozott lenne, tehát muszáj lenne olyan címre rendelnem, ahol biztosan nem ő fogja átvenni a csomagot.
Emiatt két opcióm lenne. 1. Feltételezem, hogy nem fognak diákot kérni és így arra a névre veszem, akihez majd a futár is csöngetni fog. 2. A nevére rendelem és bízom a futárban, hogy másnak átadja a csomagot. -
pana0017
senior tag
Sziasztok. 6.gen iPadhez szeretnék smart case-t vásárolni. Milyet tudnátok ajánlani? Ebayes 6-7 dolcsisakról mik a tapasztalatok? Köszönöm!
-
pana0017
senior tag
Milyen utángyárott smart covert érdemes venni? Sokallok 14 ezret érte. Ebay, Ali is megfelel. 2017-es ipadhez.
-
pana0017
senior tag
válasz
TommyNagz
üzenetére
100 környékén húztam meg a határt. Az biztos, hogy Air2-ből is kellene a 32gb, volt már 16-os Air-em, de csak szenvedtem vele. Az egyetlen dilemmám, hogy kell-e nekem a cellular. Internetkeretem, SIM meglenne hozzá, csak nem tudom használnám-e annyit, hogy már zavaró lenne telefonról osztani a netet.
-
pana0017
senior tag
A hétköznapi használatban mekkora különbség van az új iPad (2017) és az Air 2 között? Megéri a plusz összeget?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Valaki használt esetleg úgy wifi-s iPad-et, hogy gyakran osztott rá internetet telefonról? A hétköznapokban mennyire körülményes? (sebesség, telefon üzemideje)
-
pana0017
senior tag
válasz
silmatauki
üzenetére
Ezek a kínai cuccok milyen áron mennek?
-
pana0017
senior tag
JB nélkül lehetséges wifi only iPadhez bluetoothos GPS vevőt csatlakoztatni?
-
pana0017
senior tag
Egy 60%-os akkumulátor Air-ben mennyire érezhető meg használat közben?
-
pana0017
senior tag
Telekomos cellularos használt modell esetén mire kell odafigyelni vásárlásnál?
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Tervezem egy iPad vásárlását, mindenképp használtan a szűkebb keret miatt. Méretben még nem döntöttem, ezért ajánljatok már kérlek Minit és "simát" is. Felhasználás főleg tanulás lenne (ppt, pdf) illetve valamennyi böngészés, ha tudok néha játszani is rajta az csak plusz öröm, de nem feltétel. A keretem olyan 70 ezer környéke lenne, de feljebb megyek ha megéri.
-
pana0017
senior tag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
A8-as chip, 8 mp-es kamera, 6,1 mm vékony, TouchID, új Wifi antenna, illetve egy tükröződésmentes (?) felülettel ellátott kijelző.
-
pana0017
senior tag
Ennek az új Mininek mi értelme volt? Az arany színen meg a Touch ID-n kívül nem túl sok újdonság van. Ez az új Air viszont annyira ütős, hogy megéri rajta elgondolkozni.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Egy iPad vásárlásán gondolkozom, főleg a Mini felé kacsingatok, azonban lenne pár kérdésem. Sokat néznék rajta filmet, sorozatokat. Szerintetek mennyire zavaró a kisebb képernyő a 10"-hez képest? A retina megéri az árát pluszba? Emellett csak átlagos dolgokra használnám (pdf, böngészés, mail), játék csak nagyon minimális mennyiségben. Illetve mekkora tárhely javasolt? Egy ilyen tablethez való felbontásban és formátumban mekkora egy átlagos méretű film/sorozat?
Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest