Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz pana0017 #3126 üzenetére
Ha sokat hordozod, mindenképpen érdemes egy Minit venni. A retina nagyon is megéri a felárát, a sima változat 1-2 év múlva már nagyon elavult valami lesz hardverileg (már bejelentésekor is csak összenyomott iPad 2 volt), míg a retinába belekerült az aktuális év csúcshardvere. Szerintem ha filmezni, sorozatozni akarsz, kerüld a 16GB-os változatot, a 32-esre viszont már jó sokat lehet pakolni.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #12859 üzenetére
Air alá én már nem mennék, tanuláshoz mindenképp előnyösebb a nagyobb méret, főleg ha esetleg később jegyzetelésre is használnád. Az Airnél régebbi modellek teljesítményre már nem az igaziak és a keretbe még pont belefér az Air.
Mini vonalon Mini 2-nél régebbit nem szabad már venni, ez ki is jön 70k-ból, esetleg még a Mini 3 férne bele, de az csak a touch ID-val tud többet, ami nem feltétlen éri meg a felárat.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #12864 üzenetére
Igen, árulnak refurb modelleket azon országokban, ahol vannak Apple Store-ok, de az adott országon kívülre nem szállítanak ki.
Szomszédos országok közül például Ausztriában lehet kapni refurb modelleket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #12887 üzenetére
Nem a kiterjesztés befolyásolja sem a minőséget, sem a méretet alapvetően...
720p fölötti felbontásnak semmi értelme amúgy sem iPaden szerintem, nem a felbontás miatt, hanem mert túl kicsi a kijelző ahhoz, hogy kijöjjön akár csak a fullHD előnye is filmeknél.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
silmatauki
őstag
válasz pana0017 #12912 üzenetére
Szabványosokat nem, spéciket (pl. a Dual Electronics XGPS150A) igen. Ez utóbbiakat nem használtam még, így csak feltételesen merem őket ajánlani. Ellenben a Btstack GPS-t agyba-főbe használom JB'lt iDevice-okon, és imádom, mert teljesen szabvány GPS jellel hajtják meg a gépet, a legolcsóbb kínai szirszar GPS-szel is működnek és minden iOS-es appal kopatibilisek. (Na ezért IS érdemes JB'lni, főleg WiFi-only iPad-eket )
-
Ragnar95
félisten
válasz pana0017 #18794 üzenetére
Sebességgel nincs gond, viszont a telefon akkuját elég rendesen meríti. Ha sokat használnád útközben is az iPadet netezésre, lehet jobban jársz a 4G-s modellel és egy extra SIM-el.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nofi
addikt
válasz pana0017 #18819 üzenetére
Nem éri meg, az Air2-nek ráadásul jobb picit a kijelzője és könnyebb/vékonyabb is.
djnice
Nekem a legnagyobb bajom a tokos billenytűzetekkel, hogy a legközelebbi tabletcserénél mehet a kukába. Mivel annyira rétegtermék, még használtan sincs igazán ára, hardveraprón is hetekig hirdetik a komplett szetteket.
Személy szerint egy magic keyboardot vennék, amihez egy új mac mini széria bejelentése adná meg végre a kezdő lökést és ez jóval időtállóbb, illetve univerzálisabb.galaxys80
Ja hát attól függ mik a főbb szempontok, Air2-k árai használtan nagyok jók. Proci szvsz nem szávottevően gyorsabb és mivel a memória ugyanannyi, a támogatásuk is kb azonos a jövőre nézve.[ Szerkesztve ]
Xbox GT: nozsolt
-
TommyNagz
senior tag
válasz pana0017 #18819 üzenetére
Nézd, attól függ. Lássuk:
Air2 Pro:
-Vékonyabb, könnyebb
-Olcsóbb, ha LTE-s változat kell, akkor jóval (én 75k-ért vettem, vicc ár)
-Jobb kijelzőAir2 Kontra
-Régebbi, tehát a használt kínálat eléggé változó, akkura oda kell figyelni, plusz új tokot kb. sehol nem kapsz hozzá, max eBay-ről tudsz rendelniiPad5 Pro:
-32GB tárhely alapból a 16 helyett
-Jobb akku (hence the vastagság)
-Valamivel erősebb CPU, amit szerintem mindennapi használatban nem fogsz észlelni
-talán tovább lesz támogatvaiPad5 Kontra:
-Nehezebb, vaskosabb
-Gyengébb kijelző!
-Ugyanaz a Touch ID, nem az újabb
-Drágább! Főleg az LTE modell irreálisan többe kerül mint a sima WifiTLDR: Geekbench MultiCore-nál konkrétan ugyanaz az eredmény, single core-ban kb. 29%-kal erősebb az új iPad.
Így hirtelen ezek jutottak eszembe. Egyébként nagyon meg vagyok elégedve az Air2-vel, mindent tud, ami kell, zökkenőmentes minden, a multitask, multiwindow, stb. is.
Neked kell döntened, mire használod, stb. Én most egy új készülékért nem akartam annyit kiadni, plusz jó áron találtam itt Air2-t. Azért az LTE-s modellnél a 185k az minden csak nem olcsó. Itt az oldalon találni 100 fölött kicsivel is. Neked kell eldönteni, mi a keret. Én nem akartam ennyit rászánni.
[ Szerkesztve ]
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
válasz pana0017 #18825 üzenetére
Sok helyen van Wifi, ezt is érdemes észben tartani. Én egyetemen hasnzáltam az előző (wifi only) Samsung tabletem, ott volt Wifi, plusz UPC előfizető vagyok, tehát a Wi-Free-t is tudom használni. Persze az is igaz, hogy általában akkor nincs wifi, amikor igazán kéne. Meg lehet osztogatni telefonról is, de én úgy voltam vele, hogy ha már van havi 500Ft-ért adatmegosztó SIM-em, akkor minek sz¶rakodjak a hotspot osztogatással.
encapsulation dot1q
-
TommyNagz
senior tag
-
Alex91
félisten
válasz pana0017 #18830 üzenetére
Mert en az iPad 2017 megjelenese utan vettem ujonnan, es nem volt joval olcsobb, mint az uj iPad. Es az Air 2 mar most nem kapott meg olyan dolgot, ami az uj iPad igen...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
golyós
addikt
válasz pana0017 #40504 üzenetére
1 hónapja vettünk az Apple.com-ról mert itthon nem volt Ipad 9 wifis 64gb verzió itthon.
Ott is volt oktatási kedvezmény, felhívtam őket, hogy mégis mivel igazolom a jogosultságot, mert lányom most kezdte az egyetemet és még semmi nem volt akkor a felvételi papiron kivül, azt mondták, hogy a diák nevére menjen a rendelés és ennyi. Elvileg küldenek egy emailt amire válaszolni kell, ide kéne valamit csatolni, de 1 hónap után se jött se jött semmi.
Szerdán este rendeltük, csehektől hozták, péntek délután csengetett a futár.
Sajnos az ajándék Airbuds vagy mi, nem jár hozzá csak a pro és Imac verziókhoz, nem kezdetem vitatkozni, hogy nem igazán ezt írják még az apróbetűs részben sem, lényeg, hogy itt van és nem kell semmi.Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest