- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lac-coo
őstag
Valaszolt az UPC , azt mondjak , hogy a tsztjeik szerint a modemre csatlakoztatott gep csak 10 mb/s sebessegre kepes...
De emlekeim szerint toltok en joval tobbre is...
Ha pc hiba esetleg van tippetek mit nezzek meg ? Thx ! -
Gáboromm
tag
válasz
Gubek-Einste #786 üzenetére
Kerestem hozzá, de semmi.
Hiszen fentebb írtam, hogy nem lehet installálni. Mivel mindent okésnak talált.-
-
Lac-coo
őstag
válasz
Gubek-Einste #797 üzenetére
Azok mennek. Neztem notival kabelen, azon is lassu, de most mar wifin is kezdi, alig tudok ide is bejonni
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
Gubek-Einste #795 üzenetére
Hogy mik mennek... ?
-
-
Lac-coo
őstag
Viszont ha a mediaboxon nezem a hardver allapotot, ott azt irja, higy ethernet interface allapota not ok ...
Az mi ? -
Lac-coo
őstag
válasz
Gubek-Einste #792 üzenetére
Igen, keritek majd egy kabelt es megnezem laptoppal mit csinal...
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
Gubek-Einste #790 üzenetére
Nem, csak wifin ....
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
Gubek-Einste #788 üzenetére
UPC, kis fekete Technicolor
Eddig jó volt , most bolondult meg , már feltéve ha azzal van baj ...
De néztem már más böngészővel, hálókártyát is újraraktam már, mindent próbáltam, de a PC-men ez rendre előjön .... -
-
Lac-coo
őstag
válasz
Gubek-Einste #786 üzenetére
PC van egyedül kábelen, azon ilyen gondolkodós, többi eszköz wifin, azokon hasít ....De PC-n is jó a ping, sebesség stb, csak mire betölt egy oldalt néha fél perc ...
-
-
Lac-coo
őstag
Haliho !
UPC nettel két napja előjött egy idegesítő lassulás...
Várakozás a szerverre, biztonságos kapcsolat létrehozása, szerver azonosítása folyamatban...ilyenek dob és gyakran fél percet várok egy oldalra
Más eszközön, ugyanezzel a nettel wifiről nincs problémám ...
Mi lehet a gond ? -
-
válasz
Gáboromm #779 üzenetére
Az a Microsoft IPv6 alagútszolgáltatása rendszergazdák részére. Semmi szükség rá, nemsokára itt a rendes IPv6 a Telekomtól. Nálam mobilneten már megy.
-
-
Gáboromm
tag
Viszont másik hálózati eszköz Microsoft Terelő alagútkezelő adapter felkiáltójeles.
Tulajdonságokba belépve az eszköz nem indítható el (kód 10)
Ez zel mit lehet kezdeni? Tiltsam le?
-
Gáboromm
tag
válasz
Gubek-Einste #775 üzenetére
És azt hogy kell?
Mert ha arra gondolsz, hogy ESZKÖZKEZELŐ.
Kiválasztom a hálókártyát jelen esetben Realtek PCI GBe Family controller.
Frissítem (Illesztőprogram frissítése).
Majd 2 választás
1. ha interneten próbálom (Automatikus keresés), akkor végtelen ideig keresi.2. Ha meg letöltöm, majd ILLESZTŐPROGRAM keresése számítógépen.
Akkor meg kiírja, hogy MÁR TELEPÍTETTE A LEGFISEBB illesztőprogramot...stb. naprakész.stb.
Ezeket kipróbáltam!
Változás semmi!
-
-
Gáboromm
tag
Sziasztok! Segítséget kérek.
Adott Pesten Digi hálózatban kábelmodemes internet.
Maximális sávszél
8 / 2 Mbit/s
Garantált sávszélesség:
1024 / 512 KbpsAz utóbbi hónapban észrevettem, hogy egyre lassul. 1 hete kb. már elviselhetetlen mértékben.
Csak netezni tudok, de már pl. youtubozni, vagy multiplayer játszani nem. Illetve nem normálisan.Elkezdtem mérni a netet.
A feltöltést állandóan kb. 1.5 Mbitre teszi. Ez még rendben is van.
Jelenleg
Ping: 274 ms
Letöltésem:
1,51 mbit/sec
Feltöltésem:
1,53 mbit/secEz a ritka alkalmak egyike, hogy a letöltést 1.51 mbit-re teszi. Általában 0.5 vagy 0.32...stb Tehát a garantált alá.
Bár így 1.5 mbiten is próbáltam multizni, nem lehet. Gondolom hullámzik.
Miért van ez? A gépemmel lehet valami, mivel kijöttek a digisek, és megmérték a saját laptopjukkal.
Letöltés 8 mbit volt. Saját laptopomon is megnéztem, ott is 8 mbit körüli volt. És gyors. Minden fasza.
Tehát az asztali gépemmel lehet valami. Milyen drivert frissítsek, vagy mit csináljak egyáltalán, hogy javuljon?
1.5 hónapja volt proci csere és grafikus kártya csere. Ez bezavarhatott?
-
Kanczy
veterán
válasz
Gubek-Einste #771 üzenetére
Igen
-
-
Kanczy
veterán
Sziasztok!
Érdekes gondom adódott. Egy ideig bármikor, ha online játszani akartam, 10-15 mp-enként ledobott a net, és csak néhány másodperc múlva jött vissza. Mikor meguntam, felhívtam a UPC-t, akik csináltak egy factory resetet a modemen. Azóta ez a probléma megszűnt, viszont (szerintem) teljesen véletlenszerűen, de rendszeresen (napi szintű probléma) elmegy a netem.
Ilyenkor váltakozik a jobb lenti net-jelző ikonnál a hibaüzenet az identifying, és a network cable unplugged között. Ha ki-, és bekapcsolom a "Realtek PCIe GBE Family Controller"-t a hálózati központban, néha megjavul egy kis időre, néha nem. Volt, hogy az újraindítás segített, volt, hogy csak az áramtalanítás (valahol olvastam, hogy ilyen is kellhet), és volt olyan is, hogy egyik sem.
Próbálgattam ki-be kapcsolgatni az Internet Protocol Version 6-t, átállítani a DNS szerver címet a google-ére (ezt is olvastam, hogy segíthet), volt flushdns, de semelyik nem jelentett tartós megoldást.
Windows 7 Home Premium (64 bit) van a gépen. Egyszer már kaptam "Ethernet has no valid ip configuration" hibaüzit is.
Van esetleg ötletetek, hogy oldjam meg a problémát?
Köszi
-
Zsoxx
senior tag
válasz
BigBlackDog #760 üzenetére
Próbáld Tor böngészővel.
-
válasz
BigBlackDog #762 üzenetére
Jelenleg a T-nél leállás van több irányba is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Gubek-Einste #761 üzenetére
Több Telekomos ADSL volt, amikről nem működött, viszont a Telekomos mobilnettel gond nélkül megy.
Más szolgáltató internetszolgáltatásán keresztül nem nagyon tudok próbálkozni... -
válasz
BigBlackDog #760 üzenetére
Milyen szolgáltató netjéről próbálkoztál?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy érdekes problémát tapasztaltam a mai nap folyamán. Korábban gond nélkül elértem az "us.kimsufi.com" oldalt, illetve a náluk lévő szerveremre is probléma nélkül be tudtam SSH-zni. Mai nap viszont se böngészőből, se SSH-n keresztül nem megy a dolog. Vezetékes internettel (több városból is próbálva) "A webhely nem érhető el" hibaüzenetet kapok, anonymous proxykon keresztül "403 Forbidden" (Apache) hibaüzenet jön. Telekomos mobilnettel viszont simán betölt az oldal. Leállásról nem olvastam (már amennyire hozzáférek az ottani fórumhoz). Ugyanez a helyzet a teljes OVH-s "DNS családdal". A szerverek élnek, de parancssorból nem tudom pingelni őket, csak weboldalakról (pl. ping.eu).
Szerintetek ez mi miatt lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
válasz
Gubek-Einste #758 üzenetére
Csak jeleztem hogy a T-nek szünetelt a TV és internet szolgáltatása (legalábbis részlegesen) féltucatnyi városban reggeltől kb du 3h-ig. Hibabejelentő felsorolta azon városokat (köztük Bp-t is) ahol szünetelt a szolgáltatás és túlterheltségre hivatkozva ezen területekről nem is fogadott hibabejelentést...
kérdés nincs, ez tájékoztatás volt.. -
-
-
torik
senior tag
válasz
Gubek-Einste #755 üzenetére
Mint mondtam nem vagyok biztos ezeknek a random feldobott programokban.
Egyébként utánaolvastam és a hálózati kártya lehet a ludas mert a network adaptert meg kellett babrálni telepítéskor. Próbáltam törölni/tiltani és újrarakni de nem használt, pedig leírás alapján ez a probléma:
net van de a böngésző nem hoz be semmit.
-
-
torik
senior tag
Üdv
Nem találtam olyan topikot ahova ez a probléma jobban illene, ha elsiklottam felette akkor elnézést
A gondom az lenne hogy hónapokkal ezelőtt telepítettem a wtfast nevű programot, de alig használtam mert végül nem volt rá szükség. Tegnap takarítottam a gépet, letöröltem a programot, feldobta hogy restartoljak, de gondoltam ráér. Eztán még nyugodtan használtam a netet.
Ma ahogy bekapcsoltam a gépet nem volt internet elérés. Futtattam egy ellenőrzést, kiadta a win7 hogy valami wtfast-tól maradt vissza. Javítottam/töröltem, most elvileg van net, legalábbis a jobb alsó sarokban azt írja, de valójában továbbra sincs. Eddig kiírta a böngésző hogy a weboldal nem elérhető, most már csak egy nagy fehér semmi van a helyén (firefox). Emlékszem telepítéskor valami adapterrel még külön kellett szórakozni hogy működjön rendesen.Most egy másik számítógépről írok, ami tökéletesen működik a wifivel egyetemben.
Valaki tudna adni tippet? Néztem vannak külön programok amik ennek a törlésére vannak de nem tudom mennyire megbízhatóak. Újrahúzás lesz a vége?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
-
Cody007
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #751 üzenetére
Hát én is ettől tartok. Félek, a szolgáltatónak hiába említeném, mert azt se tudná miről van szó.
Van megoldás az SNR lockra? -
-
Cody007
csendes tag
Köszi a választ!
Asus RT-N12-D1 most néztem meg. De nem is fontos, mert TP-Link tl-wr741nd vel is ki lett próbálva és ugyanaz volt. firmware hez nem nyúlok ha nem muszáj. de nem hinném hogy régi.
Windows 8.1 et használok, az is kb. 1 hónapja lett újratelepítve.
Igen 10 megás netnél 1 Mbit/s a garantált letöltési sebesség. Végülis persze ez megvan...de könyörgöm ez használhatatlan, nulla. Sokáig 900kB/s volt a letöltési sebesség. Egyszer csak gyakran szakadozott, elment, és 260-170 kB/s körülire lecsökkent.
Meg az is bíztató, hogy a szerelő is tanácstalanul nézte csak..és azt mondja nem tudja mitől van ez....
Nagyon trehány szolgáltatás ez... -
krealon
veterán
"Router asus rt-n12."
A sokfele valtozatbol pontosan melyik? (Mert az RT-N12+ -ra sok a panasz peldaul. Az RT N-12 D1 sokkal megbizhatobb.)
A firmware friss rajta?
Windows 10-et hasznalsz?"nem azt kapom amit kellene"
A szerzodesben vallalt minimum sebesseg a toredeke az elvi maximumnak, igy valojaban megkapod azt, amire szerzodtel.
Figyelni kene az szamitogeped halozati kapcsolatanak a forgalmat, mert lehet hogy valami trukkos alkalmazas forgalmaz, amit nem veszel eszre.
Windows 7+ eseten az Eroforrasfigyelo (Resourece Monitor,perfmon /res
paranccsorbol inditva) alkalmas erre a feladatra. -
Cody007
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos internetem van, ami az utóbbi időben iszonyú lassú! Mitől lehet?
10Megás netem van. Ami működött is elég sokáig normálisan. Letöltés, vagy torrent. 900 kB/s sebességgel jött... Pár hónapja ez jó ha 200 at eléri.
Ma pl. Speedtest 1.72Mb/s t mért...ping 45.
Hívtam szerelőt...almikor itt volt, lehet a véletlen műve, de akkor pont jó volt..olyan 800kB/s t mért. Modem dsl 360r t1. Router asus rt-n12. Kipróbáltam másikkal is... De akkor is ilyen lassú volt az internet. Szerelő szerint a modemnek semmi baja. Valami elosztó doboz ázott be az egyik villanyoszlopon azt mondta. Amit kicserélt...de 2 nap múlva megint ilyen lassú lett...
Szóval ilyenkor mi van? Megint hivogassam őket? Mert ugye fizetem rendesen...de ahoz képest használhatatlan az egész...nem azt kapom amit kellene. Sajnos másik szolgáltató nincs itt... 2 km-el odébb, másik utcába meg 50megás net is van...itt meg 10 a max.azért fura ez is.
Köszönöm az ötleteket előre is. -
-
core i7
addikt
Sajnos még mindíg fenn áll a probléma
-
core i7
addikt
válasz
Gubek-Einste #744 üzenetére
az Helyi hálózatost beállítottam a DNS1 8.8.8.8 meg a DNS2 8.8.4.4 de az IPV HGW-t nem tudom vagy ugyanezt lehet ott is?
-
-
core i7
addikt
válasz
Gubek-Einste #742 üzenetére
Windows7 ben ezt hol lehet elérni? Bocsi de tényleg nem tudom
.
-
-
core i7
addikt
válasz
Gubek-Einste #740 üzenetére
Hol van ez a Lan beállítások?
-
-
core i7
addikt
válasz
Gubek-Einste #738 üzenetére
Ez a modemem
technicolor
Model TC 7200.UTöbbit nem tudom hol kell megnézni...
-
-
core i7
addikt
válasz
Gubek-Einste #736 üzenetére
Igen
-
-
core i7
addikt
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #733 üzenetére
rendben, majd jelentkezek ha gond van, köszönöm
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #731 üzenetére
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #729 üzenetére
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #727 üzenetére
jelszintet honnan tudhatom meg?
kábel egy mezei koax, és egy sima menetes F csatlakozó van
-
-
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Lenne egy kis gondom a netemmel
előzmény: semmi gond nem volt se modemmel se a nettel, de hétfőn gipsz-kartonoztuk a palfont, akkor le lett vágva a koax kábel F csatija amit a netesek raktak fel, és a kábel a léchez lett beszorítva, na már most kész lett minden, összedugtam mindent, és volt net, 2 óra múlva elment,fél nap múlva jött vissza, és megint 2-3 óra múlva elment, bementem a netesekhez kicseréltük 2 napja a modemet, rögtön lett net, el se ment, minden szuper volt, viszont ma megint belassult, kb a 8 ból 1-2 megát mértem, aztán elment, visszajött stb, felmentem a padlásra, mert hogy attól félek, hogy a kábel odaszorítás miatt lett ez, kb 1 méteres darabbal kötöttem össze, rögtön felállt a rendszer, és teljes sávszél elérhető lett, aztán lejöttem, összekötöttem megint a régi kábellel, és itt is jó
na már most, ha tényleg pl az odaszorítás miatt van ez, akkor miért lenne az, hogy 1-2 óráig, új modemmel, 1-2 napig jó, aztán hirtelen elmegy, holott meg se mozdítom se a modemet, se a kábelt?
Én raktam rá F csatlakozót, a szigetelés nem ér hozzá a réz szálhoz középen, szóval elvileg azt is jól csináltam, valami ötletetek van esetleg?
-
krealon
veterán
"Wifi-routerem van, a PC kábelen kapja az internetet a routertől. Így ugyebár a Win7 indulásakor már azonnal van netkapcsolat, nem kell külön a tálcán lévő ikonra kattintva felkapcsolódni a netre.
Viszont néha előfordul, hogy nem kapcsolódik fel a gép a netre a windows indulásakor. Ilyenkor mit lehet tenni (a restarton kívül)? A hagyományos módszer nem jó, a Csatlakozásra kattintva nem kapcsolódik."A geped a routerre csatlakozik, es a router csatlakozik az internethez (pontosabban az internetszolgaltatohoz).
Ha kapsz ervenyes IP cimet (ami nem 169.254. -el kezdodik) a router-tol, akkor a pc-n mar nincs mit tenni, a routerben kell megkeresni a csatlakozasi hiba okat.
Ha bongeszoben elerheto a router adminisztracios oldala (az alapertelmezett atjaro IP cimet a bongeszo cimsorba irva), akkro a PC rendben van. Felesleges csatlakozassal probalkozni.Az alapertelemzett atjaro lekerdezese windows-on:
parancssorban (Start --> cmd -->[Enter]) kiadva azipconfig
parancsot, egy Default Gateway (Alapertelmezet Atjaro) kezdetu sorb vegen talaljuk.
-
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Wifi-routerem van, a PC kábelen kapja az internetet a routertől. Így ugyebár a Win7 indulásakor már azonnal van netkapcsolat, nem kell külön a tálcán lévő ikonra kattintva felkapcsolódni a netre.
Viszont néha előfordul, hogy nem kapcsolódik fel a gép a netre a windows indulásakor. Ilyenkor mit lehet tenni (a restarton kívül)? A hagyományos módszer nem jó, a Csatlakozásra kattintva nem kapcsolódik.
(Speedport Entry-m van, de egy korábbi wifi routerrel is megcsinálta, bár azzal sokkal ritkábban fordult elő.) -
-
rolii92i
tag
válasz
Gubek-Einste #720 üzenetére
Értem.
Korábban említettem a hálókártyát az is lehet a ludas vagy mivel nincs fizikai kapcsolat kizárható? -
-
rolii92i
tag
válasz
Gubek-Einste #710 üzenetére
A falból kijövő internetkábelvég?
Arról halottam hogy le lehet belőle nyisszantani ha valamiért nem megfelelő a vége.
Ez is előfordulhat?Ha igen hogy csináljam "szakszerűen"? -
-
krealon
veterán
válasz
Metacska #716 üzenetére
"4 féle böngészővel 6 féle gépen nem jó és ugyanazt a hibaüzenetet kapom."
Ugye internetbiztonsagi szoftver (antivirus) telepitve van a gepeken? Azok kulonbozoek?
Bongeszokiegeszitok vannak-e?
Kertlen program irtast vegeztel-e? (MalwareBytes Antimalware, AdwCleaner, stb)
Bongeszo Cache urites volt-e?
Egyelore nincs tobb otletem. -
Metacska
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. OTP-s vagy és napi rendszerességgel használom az OTPdirekt felületét utalásokhoz. A bejelentkező képernyőn azonosító számot, 2-szer 8 tagú számlaszámot és jelszót kell megadni.
Évek óta használom probléma nélkül. Néhány hete újrahúztam a PC-t és azóta chromeban belépéskor az alábbiakat írja ki:"Sajnáljuk,de az Ön által megadott számlaszám formátuma hibás."
Minden megadott adat megfelelő!
Mivel utalnom kellett felhívtam őket és a helpedesk-es adta a tippet, ami eszembe sem jutott: próbáljam más böngészőből, mert előfordul, hogy a chrome-ot nem szeresse......Ekkor valóban működött. Minden gond nélkül, 1szer.
Azóta viszont nem működik. Se chrome-mal, se Firefox-xal, se Explorer-rel, se Operával. Természetesen ilyenkor mindenki az mondja, hogy az én készülékemben van a hiba, DE próbáltam céges laptopon, párom laptopján, ismerősnél, most pont vna nálam egy családi PC, amit javítok, azon sem működik.
KIZÁRTNAK tartom, hogy 4 féle böngészővel 6 féle gépen nem jó és ugyanazt a hibaüzenetet kapom. A felületen fizetős szolgáltatásom is van, amit így nem tudok használni.
Az OTP hárít és tagad............náluk ilyen panasz nincsen, minden rendben működik.
Kérlek segítsetek!
-
válasz
Bjørgersson #714 üzenetére
Egy próbát tehetsz a hiba bejelentővel.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Gubek-Einste #713 üzenetére
Akkor valoszinuleg a szolgaltatonal nem ok valami?
-
válasz
Bjørgersson #712 üzenetére
NIncsen
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #711 üzenetére
Valami ötlet?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Gubek-Einste #704 üzenetére
Egyedül a TechPowerUP német szerveréről tölt így 20 Mbps-mal, minden más változatlan.
-
-
rolii92i
tag
válasz
Gubek-Einste #708 üzenetére
Hálókártya,router?
A falból jövő kábelvég nem tud megsérülni egy ilyen szituációban?Elvégre érintkezett a tönkrement modemmel? -
-
rolii92i
tag
válasz
Gubek-Einste #706 üzenetére
Akkor mi mi lehet hogy gyengébben kapom a jelet?
-
-
rolii92i
tag
válasz
Gubek-Einste #704 üzenetére
Ezeket találtam:
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 5.6 dBmV 40.5 dB
Channel 2: 4.8 dBmV 39.4 dB
Channel 3: 4.7 dBmV 39.6 dB
Channel 4: 4.7 dBmV 39.5 dB
Channel 5: 4.9 dBmV 39.8 dB
Channel 6: 5.6 dBmV 40.4 dB
Channel 7: 5.7 dBmV 40.6 dB
Channel 8: 5.7 dBmV 40.8 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 37.7 dBmV
Channel 2: 37.7 dBmV
Channel 3: 37.7 dBmV
Channel 4: 37.7 dBmV -
válasz
Bjørgersson #699 üzenetére
Router nélkül is ilyen a sebesség?
#701 rolii92i
Koax/Kábelneted van.
Milyenek a modem értékek? (192.168.100.1 IP címen a Down és UPstream értékek kellenének) -
rolii92i
tag
válasz
Gubek-Einste #698 üzenetére
A neten ezt találtam egy 2011es bejegyzés alapján a szolgáltatónk honlapján:
"Internet szolgáltatásunk egyre több helyen elérhető optikai és KTV kábelen."
+"Békés és Csongrád megyében található hálózatainkat 6 gigabites gerincvonal köti a magyar internet szívehéz Budapesten. Összességében közel kétszáz km hosszúságú optikai gerinchálózatot üzemeltetünk, amelyen szélessávú internetet és digitális kábeltelevíziós jelet juttatunk el több, mint harminc településre. "
Ezek alapján optikainak kell lennie
A modemes válaszom rád is vonatkozik:hogyan nézhetném meg h milyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Villanyszerelés
- Autós topik
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- E-roller topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- The Crew sorozat
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest