Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Kerestem hozzá, de semmi.
Hiszen fentebb írtam, hogy nem lehet installálni. Mivel mindent okésnak talált.-
-
Gáboromm
tag
Viszont másik hálózati eszköz Microsoft Terelő alagútkezelő adapter felkiáltójeles.
Tulajdonságokba belépve az eszköz nem indítható el (kód 10)
Ez zel mit lehet kezdeni? Tiltsam le?
-
Gáboromm
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
És azt hogy kell?
Mert ha arra gondolsz, hogy ESZKÖZKEZELŐ.
Kiválasztom a hálókártyát jelen esetben Realtek PCI GBe Family controller.
Frissítem (Illesztőprogram frissítése).
Majd 2 választás
1. ha interneten próbálom (Automatikus keresés), akkor végtelen ideig keresi.2. Ha meg letöltöm, majd ILLESZTŐPROGRAM keresése számítógépen.
Akkor meg kiírja, hogy MÁR TELEPÍTETTE A LEGFISEBB illesztőprogramot...stb. naprakész.stb.
Ezeket kipróbáltam!
Változás semmi!
-
Gáboromm
tag
Sziasztok! Segítséget kérek.
Adott Pesten Digi hálózatban kábelmodemes internet.
Maximális sávszél
8 / 2 Mbit/s
Garantált sávszélesség:
1024 / 512 KbpsAz utóbbi hónapban észrevettem, hogy egyre lassul. 1 hete kb. már elviselhetetlen mértékben.
Csak netezni tudok, de már pl. youtubozni, vagy multiplayer játszani nem. Illetve nem normálisan.Elkezdtem mérni a netet.
A feltöltést állandóan kb. 1.5 Mbitre teszi. Ez még rendben is van.
Jelenleg
Ping: 274 ms
Letöltésem:
1,51 mbit/sec
Feltöltésem:
1,53 mbit/secEz a ritka alkalmak egyike, hogy a letöltést 1.51 mbit-re teszi. Általában 0.5 vagy 0.32...stb Tehát a garantált alá.
Bár így 1.5 mbiten is próbáltam multizni, nem lehet. Gondolom hullámzik.
Miért van ez? A gépemmel lehet valami, mivel kijöttek a digisek, és megmérték a saját laptopjukkal.
Letöltés 8 mbit volt. Saját laptopomon is megnéztem, ott is 8 mbit körüli volt. És gyors. Minden fasza.
Tehát az asztali gépemmel lehet valami. Milyen drivert frissítsek, vagy mit csináljak egyáltalán, hogy javuljon?
1.5 hónapja volt proci csere és grafikus kártya csere. Ez bezavarhatott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- UTOLSÓ DARAB! Lenovo Thinkpad T580, i7-8550U, 16GB/256GB, FHD/IPS, garancia, számla!
- Egyedi PC építés Neked, stílusra és teljesítményre szabva
- Apple iPhone 13 Pro 128GB Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest