Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
torik
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Mint mondtam nem vagyok biztos ezeknek a random feldobott programokban.
Egyébként utánaolvastam és a hálózati kártya lehet a ludas mert a network adaptert meg kellett babrálni telepítéskor. Próbáltam törölni/tiltani és újrarakni de nem használt, pedig leírás alapján ez a probléma:
net van de a böngésző nem hoz be semmit.
-
torik
senior tag
Üdv
Nem találtam olyan topikot ahova ez a probléma jobban illene, ha elsiklottam felette akkor elnézést
A gondom az lenne hogy hónapokkal ezelőtt telepítettem a wtfast nevű programot, de alig használtam mert végül nem volt rá szükség. Tegnap takarítottam a gépet, letöröltem a programot, feldobta hogy restartoljak, de gondoltam ráér. Eztán még nyugodtan használtam a netet.
Ma ahogy bekapcsoltam a gépet nem volt internet elérés. Futtattam egy ellenőrzést, kiadta a win7 hogy valami wtfast-tól maradt vissza. Javítottam/töröltem, most elvileg van net, legalábbis a jobb alsó sarokban azt írja, de valójában továbbra sincs. Eddig kiírta a böngésző hogy a weboldal nem elérhető, most már csak egy nagy fehér semmi van a helyén (firefox). Emlékszem telepítéskor valami adapterrel még külön kellett szórakozni hogy működjön rendesen.Most egy másik számítógépről írok, ami tökéletesen működik a wifivel egyetemben.
Valaki tudna adni tippet? Néztem vannak külön programok amik ennek a törlésére vannak de nem tudom mennyire megbízhatóak. Újrahúzás lesz a vége?
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- World of Warships
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- További aktív témák...
- Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,8-20GB RAM,SSD,szép állapot,Win.11
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,8-16GBDDR5 RAM,512SSD
- Újszerű állapotú ACER 15,6"FullHD IPS,10.gen.i3,MX330 2/4GB VGA,12-20GB RAM,256SSD+HDD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H (Ryzen 5 5600H, RTX 3060 130W TGP, 32GB DDR4, 512+250GB SSD, új akksi)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest