- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon #1038 üzenetére
Köszi!
Próbálgatni fogom, és majd jelzek. Abból esetleg ki lehet indulnom vajon, hogy a logbban kb. hány mp-enként kapom a PADO-s hibaüzenetet, vagy ez hülyeség lenne?
Próbáltam telefonon beszélni a T-sekkel, még akár úgyis, hogy fizetek, de elhajtottak azzal, hogy nem tudnak segíteni, esetleg a fix ip megoldaná a problémámat de azt csak üzleti előfizuval tudnak adni, az meg nekem nem jár
Pedig csak annyit akartam volna megkérdezni, hogy szerintük milyen értékeket állítsak be, hogy ne kelljen találgatnom, de akkor marad ez.
-
Véreshurka
senior tag
-
Véreshurka
senior tag
válasz
krealon #1034 üzenetére
Köszi!
Asuswrt-Merlin-en vagyok. Itt a WAN beállításoknál találtam ilyet:
PPP Echo Interval: 6
PPP Echo Max Failures: 10A linkelt leírás alapján akkor a Max Failures-t 80-ra, az Echo Interval-t 20-ra állítsam át, vagy ez csak TP-LInk-eknél igaz Digi NET-tel, vagy a lényeg csak annyi, hogy a Max Failures 4-szerese legyen a Interval-nak?
-
sonofmorg
újonc
Bocsi, nem fogalmaztam jól. Nem a 35-40 mbps-sel volt/van a probléma, hanem hogy rettentően instabil, folyamatosan belassul, vagy megszakad (kb. percenként), kábelen viszont akkor sem szakad meg, vagy lassul be, ha wifin igen. És ez az, amit a TP-Link router és a Connect Box is produkál.
-
Wasquez
senior tag
Nekem a mobilnettel nincs problémám, elég jó értékeket mutatott a huawei routerrel, ott 70Mb/s volt általában.
Amiket írtál, azok általánosságok, a wifi 150Mbps volt rajta.
A mostani DWR116 wifi 300 Mbit/s, és mégsem tudja még csak a közelébe se tolni a sebességet, mint az elődje, lehet hivatkozni, hogy wifi, meg mobil internet, de a tapasztalatom alapján általánosságban nem tudja ugyanazt, mint amit lecseréltem, és a gyári specifikáció alapján lényegesen gyorsabb a készülék.
Valami konfigurációs bibit gyanítok inkább a probléma oka ként. -
Cody007
csendes tag
Köszi a választ!
Asus RT-N12-D1 most néztem meg. De nem is fontos, mert TP-Link tl-wr741nd vel is ki lett próbálva és ugyanaz volt. firmware hez nem nyúlok ha nem muszáj. de nem hinném hogy régi.
Windows 8.1 et használok, az is kb. 1 hónapja lett újratelepítve.
Igen 10 megás netnél 1 Mbit/s a garantált letöltési sebesség. Végülis persze ez megvan...de könyörgöm ez használhatatlan, nulla. Sokáig 900kB/s volt a letöltési sebesség. Egyszer csak gyakran szakadozott, elment, és 260-170 kB/s körülire lecsökkent.
Meg az is bíztató, hogy a szerelő is tanácstalanul nézte csak..és azt mondja nem tudja mitől van ez....
Nagyon trehány szolgáltatás ez... -
CheeseDave
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged