- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáboromm
tag
Sziasztok! Segítséget kérek.
Adott Pesten Digi hálózatban kábelmodemes internet.
Maximális sávszél
8 / 2 Mbit/s
Garantált sávszélesség:
1024 / 512 KbpsAz utóbbi hónapban észrevettem, hogy egyre lassul. 1 hete kb. már elviselhetetlen mértékben.
Csak netezni tudok, de már pl. youtubozni, vagy multiplayer játszani nem. Illetve nem normálisan.Elkezdtem mérni a netet.
A feltöltést állandóan kb. 1.5 Mbitre teszi. Ez még rendben is van.
Jelenleg
Ping: 274 ms
Letöltésem:
1,51 mbit/sec
Feltöltésem:
1,53 mbit/secEz a ritka alkalmak egyike, hogy a letöltést 1.51 mbit-re teszi. Általában 0.5 vagy 0.32...stb Tehát a garantált alá.
Bár így 1.5 mbiten is próbáltam multizni, nem lehet. Gondolom hullámzik.
Miért van ez? A gépemmel lehet valami, mivel kijöttek a digisek, és megmérték a saját laptopjukkal.
Letöltés 8 mbit volt. Saját laptopomon is megnéztem, ott is 8 mbit körüli volt. És gyors. Minden fasza.
Tehát az asztali gépemmel lehet valami. Milyen drivert frissítsek, vagy mit csináljak egyáltalán, hogy javuljon?
1.5 hónapja volt proci csere és grafikus kártya csere. Ez bezavarhatott?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest