Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cody007
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos internetem van, ami az utóbbi időben iszonyú lassú! Mitől lehet?
10Megás netem van. Ami működött is elég sokáig normálisan. Letöltés, vagy torrent. 900 kB/s sebességgel jött... Pár hónapja ez jó ha 200 at eléri.
Ma pl. Speedtest 1.72Mb/s t mért...ping 45.
Hívtam szerelőt...almikor itt volt, lehet a véletlen műve, de akkor pont jó volt..olyan 800kB/s t mért. Modem dsl 360r t1. Router asus rt-n12. Kipróbáltam másikkal is... De akkor is ilyen lassú volt az internet. Szerelő szerint a modemnek semmi baja. Valami elosztó doboz ázott be az egyik villanyoszlopon azt mondta. Amit kicserélt...de 2 nap múlva megint ilyen lassú lett...
Szóval ilyenkor mi van? Megint hivogassam őket? Mert ugye fizetem rendesen...de ahoz képest használhatatlan az egész...nem azt kapom amit kellene. Sajnos másik szolgáltató nincs itt... 2 km-el odébb, másik utcába meg 50megás net is van...itt meg 10 a max.azért fura ez is.
Köszönöm az ötleteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Facebook és Messenger
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest