Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
-
LOGOUT
Interneteléréssel kapcsolatos problémak topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cody007
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos internetem van, ami az utóbbi időben iszonyú lassú! Mitől lehet?
10Megás netem van. Ami működött is elég sokáig normálisan. Letöltés, vagy torrent. 900 kB/s sebességgel jött... Pár hónapja ez jó ha 200 at eléri.
Ma pl. Speedtest 1.72Mb/s t mért...ping 45.
Hívtam szerelőt...almikor itt volt, lehet a véletlen műve, de akkor pont jó volt..olyan 800kB/s t mért. Modem dsl 360r t1. Router asus rt-n12. Kipróbáltam másikkal is... De akkor is ilyen lassú volt az internet. Szerelő szerint a modemnek semmi baja. Valami elosztó doboz ázott be az egyik villanyoszlopon azt mondta. Amit kicserélt...de 2 nap múlva megint ilyen lassú lett...
Szóval ilyenkor mi van? Megint hivogassam őket? Mert ugye fizetem rendesen...de ahoz képest használhatatlan az egész...nem azt kapom amit kellene. Sajnos másik szolgáltató nincs itt... 2 km-el odébb, másik utcába meg 50megás net is van...itt meg 10 a max.azért fura ez is.
Köszönöm az ötleteket előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi